21 jul 2024
Toen bleek dat de levertijd van een van de producten wat langer was dan verwacht werd direct een mail gestuurd vanuit de webshop. Daarin kregen we de opties om te wachten, het geld terug te krijgen of een eventueel vervangend product af te nemen. ook konden we kiezen om de andere producten al wel te ontvangen en deze wat later.
We hebben gekozen voor wachten, waarbij de levertijd uiteindelijk enorm meeviel.
Fijn dat er pro actief contact wordt gezocht, dit geeft duidelijkheid en we weten waar we aan toe zijn.
In tegenstelling tot de afspraak is het pakketje niet afgeleverd op de gevraagde plek. Wel is een briefje afgeleverd met de mededeling dat het pakketje is afgegeven , voor de ontvanger is het dan de vraag waar? Dat wordt een probleem als je in een groot complex woont. De bekende personen gevraagd of zij iets ontvangst hadden genomen. Helaas. Om meer informatie vragen bij jullie, na drie dagen nog geen antwoord. Dan komt een bewoner met de mededeling dat zij het pakket je heeft. Rampzalig want de monteur die het zou monteren is dan al vertrokken. Een hoop ergernis en extra werk. Een teleurstelling al met al.
Beoordelingen voor GYZS
9 aug 2024
Beloofde levertijd was 2 werkweken werd 3 maanden!
10 aug 2024
Ander kleur dan op de foto en ook niet vermeld.
Antwoord van GYZS
15 aug 2024
Beste klant, wat vervelend om te horen. We begrijpen helemaal dat dit niet werkt voor u, onze excuses voor het ongemak. We hebben voor dit specifieke artikel de informatie op onze website aangepast, om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Met vriendelijke groet, Team GYZS
22 aug 2024
Betere communicatie over lange levertijden.
21 jul 2024
Duidelijke communicatie, doen wat ze zeggen
26 jul 2024
Fijn personeel en snel geleverd, ook handig, ik woon in de buurt en kan mijn bestelde spul gewoon ophalen.
Ik ga hier zeker weer bestellen
1 aug 2024
Bestelling gedaan zou binnen een week binnen zijn.
Na twee weken gebeld was niet op voorraad en kreeg geld terug.
18 jul 2024
Goed bedrijf
Goede beschrijving, makkelijk zoeken op de site, veel keuze, makkelijk afrekenen en vlotte verzending
16 jul 2024
Extreem veel keuze. Als ze iets niet online hebben staan kunnen ze het meestal wel voor je bestellen.
29 jul 2024
eenvoudig bestelproces, snelle levering, mooi product en goede prijs !
12 jul 2024
Super service, geen problemen met bestellen.
Goede prijs.