1 apr 2024
Al ong.18 jaar kom ik met enige regelmaat in jullie winkel. Soms alleen kijken naar al het moois maar ook vaak kopen. Wij hebben 6 kl.kinderen dus is er regelmatig iemand jarig en vooral de meisjes neem ik dan mee. Maar ook voor 'n nieuw horlogebandje of batterij. De dames in jullie winkel in Breda zijn altijd zeer vriendelijk en denken ook mee. met zeer vriendelijke groet.Mevr. Frijters-David
Vriendelijkheid.
Het meisje dat ons hielp had wel wat vriendelijker mogen zijn. Ze leek er niet veel zin in te hebben. Elke vraag leek te veel en alsof het veel moeite kostte om iets te pakken. De ring en horloge die we gekocht hebben, zijn wel mooi.
Loop altijd even binnen als ik in de stad ben benieuwd of er weer iets nieuws binnen gekomen is voor een verjaardag, feestdag of gewoon voor mij🤗
20 okt 2024
Mooie ketting gekocht die in lengte verstelbaar is en goede service gekregen. Lief meisje wat ons goed geholpen heeft in Breda.
13 okt 2024
verkoper deed zeer goed haar best
erg attent goedadvies
Goed geholpen, oorbel ringetjes zijn net wat te klein.
20 okt 2024
11 okt 2024
8 sep 2024
De armband was zo gekocht.
13 sep 2024
9 sep 2024
27 aug 2024
Mooie sieraden, ik kocht een gouden halsketting met blauwe saffier. Heel fijntjes gemaakt.
16 aug 2024
Veel keuze en fijn geholpen.
15 aug 2024
22 jul 2024
Mooie vestiging geworden. Er was een heropening. Er was een dame die ons hielp die nog niet zo lang in dienst was. Ze vergat een cadeautasje te geven waarin een kortingsbon zat voor 20% en cadeautjes. Die korting had direct verrekend mogen worden, maar geen probleem. Ik kom hier toch wel terug!
28 jul 2024
Mooie armband . Zit goed om de pols!
22 jul 2024
klantvriendelijkheid
27 jul 2024
29 dec 2023
De medewerker was zeer behulpzaam en dacht goed met mijn dochter mee toen ze niet goed kon kiezen.
13 nov 2023
mooie geschenkverpakking.
Meer voorraad nodig. meestal zijn dingen niet beschikbaar
21 dec 2023
Goed service
Heel druk, maar goed geholpen en de medewerkster heeft tijd aan mij besteed.
16 nov 2023
Zeer goede begeleiding in de winkel. Meisje wees zelfs opbkomende kortingen.