13 jul 2024
De boeken worden goed verpakt en netjes geleverd. Helaas dat 1 album niet helemaal gaaf was. Dit is niet door transport naar mij gekomen maar het lijkt dat een bindlint om het album heeft gezeten die de beschadiging gemaakt heeft. Dat is op de achterplat van het album te zien, aan de linker en rechter kant. Verder zijn de andere albums goed ontvangen. Ik ben een stripboekenverzamelaar. Daarom ben ik wat kritischer op beschadigingen op stripboekenalbums.
Als ik een integrale nr 1 van Baard en Kale bestel ,wil ik die ook graag ontvangen .En niet nr 5 die ik in eerste instantie ontvangen heb . En de digitale adressticker was niet uit te printen ....
Zou vandaag tussen 08.00 en 18.00 bezorgd worden.
Tot nu nog niets ontvangen
Antwoord van stripsenzo.nl
4 jun 2024
Beste Gerard,
U heeft ons een slechte beoordeling gegeven. Dat is Jammer en misschien iets te voorbarig.
De bestelling hebben wij afgelopen zaterdag binnengekregen en gelijk verwerkt. De Post werkt niet in het weekend en wij hebben het pakket maandag bij de post afgegeven. Helaas hebben zij deze vandaag nog niet afgeleverd, maar daar hebben wij geen invloed op. Ik zie in de Track & Trace dat het pakket morgen zal worden afgegeven.
Ik hoop dat dit morgen ook zal gebeuren en dat u dan reden heeft om de recensie aan te passen, wat wij zeer op prijs zouden stellen.
Michael
28 feb 2024
Ga vooral zo door top
25 jun 2024
Wordt beoordeeld
Antwoord van stripsenzo.nl
25 jun 2024
Beste Anouk,
Kun je ons aangeven waarom je ons een 1 sterren review geeft.
Je hebt s'avonds 7 maart besteld en het pakket is op 9 maart afgeleverd. Wij hebben telefonisch of via de mail geen klacht ontvangen. Wij proberen al onze bestellingen zo snel en accuraat te verwerken, maar wat is er niet goed gegaan.
Ik hoor het graag.