11 mei 2024
Een deel van de bestelling was niet op voorraad en wij hadden het dringend nodig. Een mailtje gestuurd en direct kregen we een mailtje terug of we konden wachten of dat we het artikel wilden annuleren. We moesten helaas annuleren want de wachttijd was voor ons te lang. Maar heel fijn dat de mogelijkheid er was om te annuleren. De rest van de bestelling was er heel vlot. Dank! Met vriendelijke groeten, Jeroen en Wanda Boerstra
Ik heb besteld op woensdag. Levering zou de volgende dag gebeuren. We zijn inmiddels zaterdag en heb bericht gekregen dat de levering pas op maandag zou plaatsvinden. Jammer van deze foute info, want had het materiaal dringend nodig.
Beoordelingen voor Merkala.nl
4 okt 2024
Duidelijke website, eenvoudig je bestelling te plaatsen. Zeer snelle levering. Keurig verpakt. En kwaliteit/ prijs is uitstekend
17 okt 2024
Afterpay en snelle levering
De webshop kent Afterpay, daar begon mijn vertrouwen. Mijn bestelde artikel is snel en netjes bezorgd, dat bevestigde de legitimiteit. Ik kan daar echt niets op aanmerken.
Enige verbetering die ik kan bedenken zou de prijs zijn, maar dat is een algemeen probleem in dit land.
4 okt 2024
Dat je nog tot vrij laat kan bestellen en het toch de volgende dag al in huis hebben. Ideaal. En dat je beetje de plek kan aangeven waar je het bezorgd wil hebben voor als je bikv. niet thuis bent op het aangegeven tijdstip.
Snelle levering, maar de bezorg kosten €.5,95 staan niet in verhouding tot de afmeting van mijn bestelling, deze hadden goedkoper gekund en via de brievenbus post verzonden kunnen worden. Het gewicht is nog geen 15 gram.
15 uur geleden
ze hebben heel veel moeite gedaan om mij te helpen en alles is in orde gekomendank jullie wel ik had al een mail gestuurd maar alles is in orde gekomen dank jullie wel
groet Elly Markus
17 okt 2024
Prima.
Ik heb overal in de apotheeken gezocht om 1 l medische alcohool gezocht om een tinktuur te maken maar kon niet groter verpaking kopen dan van 100 ml. Ik ben echt blij dat ik het via jullie aangeschaft heb.
Groot assortiment waarin de voordelig geprijsde producten snel gevonden, besteld en betaald kunnen worden. Blijken als ze (zeer snel) bezorgd worden van uitstekende kwaliteit te zijn! Ka niet beter!
4 okt 2024
Heel veel keus in bijv wond materiaal dat was wat ik nu zocht. en wat een super snelle levering.
De andere dag in huis en zeker niet duur.
Ik mag hier graag wat bestellen
Vlotte afhandeling. Enkel minpuntje is levering door Post.NL. Pakje werd in postbus van een buur gedropt (nummer 425) in plaats van mijn postbus nummer 437.
14 okt 2024
Was blij dat dit artikel te koop was.Jammer dat ik er 100 moest kopen.Ben blij dat ik ze heb.Netjes optijd geleverd.Ben tevreden