into-led.com/nl- Logo - Beoordelingen

into-led.com/nl

2.989 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15.473 beoordelingen in totaal

2 aug 2024
Goede prijs en toch kwalitatief in orde ! Eerste deel van bestelling snel geleverd en tweede deel kwam iets later (hiervoor contact opgenomen en snelle reactie gehad)

18 feb 2024
Geachte grote onbekende, Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen???? Hoe kan het bestaan? Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen. Kente (INTOLED) 15 feb 2024 15:07 CET Beste Johan, Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was. Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren. Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com) Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag! Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet, INTOLED Team Customer Support & Sales Kente www.into-led.com info@into-led.com Tel: +31 (0)85 8085 238 Bereikbaar op; Maandag: van 09:00-15:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur. Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.

Beoordelingen voor into-led.com/nl

11 mrt 2024
Transporteur gooit meet de doos.
12 mrt 2024
Goedemiddag, Dankjewel voor het schrijven van een review. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de transporteur met de doos. gooit, onze excuses voor het ongemak! We nemen hierover graag even contact met je op, om te bespreken hoe we dit toch netjes voor je kunnen afsluiten. We houden contact, fijne dag!
22 apr 2024
levering was niet zoals beloofd
24 apr 2024
Goedemiddag, Dankjewel voor je review. Begin deze week hebben we elkaar even gesproken, zodat we hebben kunnen bespreken wat er precies aan de hand was bij deze bestelling. Onze excuses voor het ervaren ongemak! We hebben dit samen besproken en we horen graag van je of we hiermee jouw ervaring positief hebben kunnen afsluiten. We houden even contact, fijne dag gewenst!
24 dec 2023
Geen contante betaling mogelijk
27 dec 2023
Goedemiddag, Dankjewel voor het schrijven van een review. Bij ons kun je inderdaad niet contant afrekenen, omdat wij enkel een online webshop zijn. Daardoor is het niet mogelijk om contact te betalen, enkel online met bijvoorbeeld iDeal, PayPal, credit card of Billink. Jammer om te horen dat dit niet naar tevredenheid is, onze excuses voor het ongemak! Mochten we je in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, horen we het graag van je! Fijne dag gewenst!
4 dec 2023

You refuse to send me a return voucher despite my explanation.ayou want me to take a video of a non compatible dimmable plug with my two existing dimmable bulbs. How do zI do that,? My existing dimmable plug works just fine. Yours is not compatible.

I would give you 0 if I could
5 dec 2023
Hi good afternoon, Thank you for writing a review. We're sorry to hear that the contact you had about your return was not satisfactory. Our apologies for this. We just contacted you about this, because we would still like to solve this problem together and therefore made a proposal. We'll keep in touch and hopefully we can solve this fully to your liking! Have a good day!
JP
Jea-Marie P.
Sint-Truiden
13 jan 2024
Verkeerde wandlamp geleverd!
15 jan 2024
Hoi goedemiddag, Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat de verkeerde lamp is geleverd, onze excuses voor het ongemak! We hebben hierover al even contact met elkaar zodat we dit spoedig voor je kunnen oplossen. We houden contact! Voor nu een fijne dag gewenst!
19 nov 2023
Nog altijd geen levering ???
20 nov 2023
Goedemiddag, Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat je de bestelling nog altijd niet hebt mogen ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. We zien terug dat je vandaag contact hebt gehad hierover met onze klantenservice. We zullen je dan ook op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in het onderzoek en je zo snel mogelijk voorzien van een oplossing. We houden contact, fijne dag!
12 jun 2024
Beter met klant info geven
13 jun 2024
Hoi goedemiddag, Bedankt voor het geven van de informatie. Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent over de informatie die je (niet) hebt ontvangen. We zien echter dat jouw bestelling direct de volgende dag geleverd zou moeten zijn, daarom is niet helemaal duidelijk wat er precies aan de hand is. Vandaag heeft een van onze medewerkers gereageerd op jouw email en horen graag van je wat er precies aan de hand is. We houden even contact, fijne dag gewenst!
20 mrt 2024
Bestelling komt niet aan !
20 mrt 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review. Erg vervelend om te horen dat jouw bestelling nog niet is geleverd. Onze excuses voor het ongemak! We zullen hierover even contact met je opnemen, omdat we zien dat er geen verdere updates komen in de trackinglink. We zullen dan samen kijken naar een oplossing voor dit probleem. We houden contact, fijne dag gewenst!
MB
Marc B.
kontich
4 mrt 2024
Niet geen ik verwacht had
5 mrt 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet aan de verwachting voldoet. We hebben daarom zojuist even geprobeerd contact met je op te nemen om dit te bespreken. We kregen je helaas niet te pakken en zullen het daarom op een later moment nog eens proberen. Voor nu een hele fijne dag gewenst!
16 mrt 2024
2 broken/damaged lights
19 mrt 2024
Hi good afternoon, So sorry to hear that 2 of the lights you ordered before were broken, our apologies for the inconvience. We just called you about this and came to a good solution. We will keep in contact to hopefully end your experience on a good note. Have a great day!
7 nov 2023
MIJ SVP NIET MEER MAILEN
7 nov 2023
Goedemiddag, Dankjewel voor jouw review. We hebben jouw verzoek zojuist doorgezet naar de juiste afdeling, zodat jij wordt uitgeschreven en geen mails meer van ons ontvangt. Mocht je je in de toekomst bedenken, kun je je natuurlijk altijd weer aanmelden om op de hoogte te blijven van de acties! Voor nu een hele fijne dag gewenst en veel plezier met je bestelling!
11 dec 2023
Geen product ontvangen
6 nov 2023
Bezorgen duurt te lang
6 nov 2023
Goedemiddag, Dankjewel voor je review. Jammer om te horen dat de bezorging zo lang duurde, onze excuses voor het ongemak! Hierover hebben we je vanmiddag even geprobeerd te bellen, helaas kregen we je niet aan de telefoon. We zullen het daarom op een later moment nog eens proberen. We houden je in elk geval op de hoogte van het lopende onderzoek bij de vervoerder. We houden contact, fijne dag gewenst!
4 dec 2023
Eerlijk handelen.
11 dec 2023
Goedemiddag, Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat je helaas geen goede ervaring met ons hebt gehad. We bespreken dit graag met je om te zien wat er precies aan de hand is. We nemen daarvoor even contact met je op, fijne dag gewenst!
HH
Hennie H.
weststellingwerf
27 dec 2023
afspraken nakomen
28 dec 2023
Goedemiddag, Dankjewel voor het schrijven van een review. Zojuist hebben we even telefonisch contact met elkaar gehad en besproken wat er mis is gegaan. Nogmaals onze excuses voor de ongemakken die je hebt ervaren. Zoals afgesproken, zullen we het gemiste kortingsbedrag terugstorten op je rekening, gezien je hier recht op hebt gehad. Daarnaast houden we nauw voor je in de gaten wanneer de levering zal plaatsvinden, zodat je hier spoedig van wordt voorzien. We houden contact, fijne dag gewenst!
4 mrt 2024
Voldoet matig
5 mrt 2024
Goedemiddag, Dankjewel voor het schrijven van een review. Wat jammer om te horen dat de solar verlichting niet volledig voldoet aan de verwachting. Hierover is even contact geweest en we hebben je vandaag even geprobeerd te bellen om te horen of wij je hiermee nog verder kunnen helpen. We zullen het op een later moment nog eens proberen. We houden contact, fijne dag gewenst!
25 nov 2023

Super

Perfect 👌
27 nov 2023
Goedemiddag, Dankjewel voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Echter zien we in het aantal sterren terug dat er nog wel het een en ander te verbeteren valt, daarom hebben we even contact met je opgenomen om dit te bespreken. We houden contact, fijne dag gewenst!
23 jun 2024
28 jun 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het plaatsen van een review. We begrijpen dat de bestelling niet helemaal op tijd is binnengekomen en dat er wat onduidelijkheid was in de tracking. Hierover hebben we zojuist nog even telefonisch contact gehad en we zijn blij om te horen dat het alsnog netjes is aangekomen. Onze excuses voor de vertraging! Veel plezier met de bestelling, fijne dag!
9 jun 2024
10 jun 2024
Good afternoon, Thank you for writing a review. Our apologies that your experience didn't live up to your expectations. We do see that the installation cable had a longer delivery time than usual which delayed your order, we had some contact about this to clear this up. We contacted you again to talk about this and we will keep in touch, so we can still solve this problem for you. If you have any questions, don't hesitate asking us! We're happy to help, have a good day!
26 mei 2024
27 mei 2024
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van een review. Jammer om te zien dat je niet volledig tevreden bent, daarom hebben we zojuist even contact met je opgenomen om te bekijken wat we beter hadden kunnen doen. Wellicht dat we dit dan alsnog netjes voor je kunnen oplossen! We houden contact, fijne dag!