2 aug 2024
Goede prijs en toch kwalitatief in orde ! Eerste deel van bestelling snel geleverd en tweede deel kwam iets later (hiervoor contact opgenomen en snelle reactie gehad)
Geachte grote onbekende,
Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen????
Hoe kan het bestaan?
Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen.
Kente (INTOLED)
15 feb 2024 15:07 CET
Beste Johan,
Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was.
Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren.
Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com)
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag!
Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet,
INTOLED
Team Customer Support & Sales
Kente
www.into-led.com
info@into-led.com
Tel: +31 (0)85 8085 238
Bereikbaar op;
Maandag: van 09:00-15:00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur.
Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.
Beoordelingen voor into-led.com/nl
1 aug 2024
de tl led armatuur, vooral het binnengedeelte, is alles behalve stevig. 14 klemmen om de plastice buitenkant vast te klemmen is veel te veel
Goedemiddag,
Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je niet volledig tevreden bent over het artikelen. Onze excuses voor het ongemak! Hopelijk is het gelukt met de installatie en hangt het armatuur inmiddels goed.
Mochten er nog vragen over zijn, horen we dat graag, fijne dag gewenst!
Zeer slechte service!
Pakket na bijna een week nog steeds niet bezorgd! Telkens van het kastje naar de muur gestuurd worden.
Goedemiddag!
Onze excuses voor de vertraging die zich heeft voorgedaan bij het leveren van jouw bestelling. 😓
Helaas zien we bij een groot deel van de bestellingen terug dat er zich een vertraging heeft voorgedaan bij de vervoerder. We staan hierover in nauw contact met ze en het zou niet lang meer moeten duren tot de vertragingen zijn opgelost.
We willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit met zich meebrengt. Over het algemeen lukt het om onze leverbelofte goed na te komen, echter zijn we hierin ook altijd afhankelijk van onze partners.
Je pakketje zal zo snel mogelijk alsnog worden geleverd, mocht je naar aanleiding hiervan toch nog vragen hebben, kun je terecht bij onze klantenservice.
9 jul 2024
Prima, maar besteding steeds in meerdere delen. Wanneer 1 deel niet is bezorgd is dat moeilijk om te communiceren
10 jul 2024
Hoi goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat de bestelling niet volledig bij je is aangekomen, onze excuses voor het ongemak! We zien terug dat hierover gisteren en vandaag contact is geweest om het probleem voor je op te lossen. We zullen dit contact dan ook voortzetten om te zorgen dat je snel de bestelling compleet hebt!
We houden contact, fijne dag gewenst!
11 jul 2024
4 lampen besteld waarvan 3 beschadigd! Oplossing voor dit probleem duurt lang en niet professioneel!
12 jul 2024
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat er een aantal producten beschadigd zijn. Onze excuses voor het ongemak! We hebben hier vandaag nog contact met elkaar over gehad om ervoor te zorgen dat dit netjes voor je afgesloten kan worden. We houden contact!
Fijne dag gewenst!
3 aug 2024
Lamp zelf meer als keurig !
Zelf waneer die aan puin geholpen is door dpd werkt die nog 😅
Goedemiddag,
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat het paneel in slechte staat bij je is geleverd. Onze excuses voor het ongemak!
We zien dat hier al wat contact op loopt en hebben je zojuist even geprobeerd te bellen om dit netjes voor je af te sluiten. We zullen het contact voortzetten om het probleem op te lossen.
Mocht je verder nog vragen hebben, horen we dat graag. Fijne dag!
17 jul 2024
Volgens website vandaag besteld morgen verzonden. Dat klopt in de praktijk niet.
22 jul 2024
Goedemiddag!
Helaas zien we bij een deel van de bestellingen terug dat er zich een vertraging heeft voorgedaan bij de vervoerder.
Ik zie dat je pakketje ondertussen wel is geleverd. Hopelijk zijn de muggenlampen wel helemaal naar wens! 😄
30 jul 2024
DPD geeft aan dat ze vrijdag komen bezorgen en uiteindelijk komen ze maandag
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Onze excuses voor de vertraging die zich heeft voorgedaan bij de levering van jouw bestelling. Door een IT-storing bij de vervoerder afgelopen donderdag zijn bestellingen van deze dag vertraagd geraakt. We begrijpen dat dit erg vervelend is.
Hopelijk zijn de producten verder helemaal naar wens. Mochten hier nog vragen over zijn, horen we dat graag van je. Fijne dag gewenst!
30 jul 2024
Snel leveren als beloofd.
Product was prima maar service (volgende dag levering) was niet waar.
15 jul 2024
Er wordt veel beloofd maar weinig geleverd
16 jul 2024
Zorgen dat mijn bestelling geleverd word
8 jul 2024
Wacht al een week op de bestelling
10 jul 2024
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. Onze excuses voor het ongemak! We zien inderdaad terug dat de trackinglink wisselende informatie geeft over het leveren van je pakketje en hebben daarom even contact met je opgenomen. We zullen dit contact dan ook voortzetten om ervoor te zorgen dat jij de bestelling snel mag ontvangen.
Voor nu een fijne dag gewenst!
5 aug 2024
Leverd kapot materiaal
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat het product defect is aangekomen, onze excuses voor het ongemak! We hebben je zojuist even geprobeerd te bellen hierover, maar kregen je helaas niet te pakken. Er is namelijk een nieuw artikel naar je onderweg, zodat je hopelijk spoedig gebruik kunt maken van het bestelde artikel!
We houden contact, fijne dag!
3 aug 2024
Belofte maakt schuld
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. Onze excuses dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen, onze excuses voor het ongemak! We zien terug dat er bij de vervoerder een vertraging is ontstaan en dat er geen updates meer zijn geweest. Daarom zijn wij een onderzoek gestart, waarover wij je hebben geïnformeerd.
We verwachten dat het pakket nu spoedig bij je geleverd zal worden, zo niet, horen we dat ook van je, zodat we dit verder voor je kunnen oppakken. We houden contact, fijne dag!
Goedemiddag!
Bedankt voor het schrijven van een review!
Vervelend om te horen dat er iets in je bestelling toch niet helemaal naar wens was. Als je ons hierover iets meer informatie kunt verstrekken zouden we kunnen kijken of er nog iets is wat wij hierin kunnen betekenen voor je.
Als we je verder nog ergens mee kunnen helpen zit onze klantenservice voor je klaar! 😄
14 jul 2024
Goedemiddag!
Bedankt voor het schrijven van een review!
11 jul 2024
12 jul 2024
Goedemiddag,
Bedankt voor jouw review. We begrijpen dat er nog wat ruimte voor verbetering is en hebben daarom even contact met je opgenomen, zodat we jouw ervaring wellicht beter kunnen afsluiten. We houden contact, fijne dag gewenst!
13 feb 2024
Ik heb onlangs de dimbare LED inbouwspot Rome - RVS geïnstalleerd in mijn woonkamer, en ik ben zeer tevreden met de resultaten. De Rome inbouwspots passen prachtig bij mijn interieur. Ondanks hun compacte formaat leveren deze spots voldoende helderheid. Ik waardeer het dat deze spots de laatst gebruikte lichtstand onthouden. Dit maakt het gemakkelijk om de gewenste helderheid te behouden zonder steeds opnieuw in te stellen. Het feit dat je verschillende zones kunt creëren met deze inbouwspots is een groot pluspunt. Ik raad aan om in de productbeschrijving op de site duidelijk te vermelden of de spots geschikt zijn voor wisselstroom of gelijkstroom. Hoewel de inbouwdiepte van 27 mm al vrij laag is, zou het ideaal zijn als de driver nog kleiner of smaller gemaakt kan worden. Dit zou het installeren in een verlaagd plafond van slechts 3,5 cm diepte vergemakkelijken. Al met al ben ik zeer tevreden.
14 feb 2024
Goedemiddag,
Bedankt voor het schrijven van een review. Wat fijn om te horen dat de Rome spots aan de wensen voldoen en je tevreden bent over zijn functies. Dit is inderdaad een prachtige inbouwspot! 💡
Daarbij stellen wij je feedback zeker op prijs en zullen hiernaar gaan kijken, hartelijk bedankt!
Veel plezier met je bestelling en mochten er nog vragen zijn, horen we dat graag van je! Fijne dag! 👍
13 jan 2024
Klant is Koning
Inmiddels 4 bestellingen gedaan en elk pakket had ik keurig de volgende werkdag in huis, zelfs in december.
Vanaf de bestelling tot levering werd ik via mail perfect op de hoogte gehouden van het proces.
De kwaliteit van de spots is boven verwachting zeer goed. Een solide product en dat voor zo'n scherpe prijs.
Ook het telefonisch contact was zeer prettig. Mijn vragen over het artikel werden kundig en vriendelijk meteen beantwoord en door het advies kreeg ik een nog zekerder gevoel van mijn aankoop en kon ik nog beter mijn lichtplan uitvoeren.
Inmiddels heb ik met 50 spots een extra prachtige plek gecreëerd van mijn tuin.
Into-Led, bedankt voor jullie fijne input!
15 jan 2024
Goedemiddag,
Dankjewel voor jouw prachtige review, dat waarderen we enorm! Erg leuk om te horen dat je al meerdere bestellingen hebt gedaan en zo tevreden bent over deze snelle leveringen 🚚! Super dat de producten ook helemaal in de smaak vallen en je met het gekregen advies nog zekerder was van je aankoop en het uitvoeren van het lichtplan! Onze LED specialisten staan altijd voor je klaar om je te helpen!
Mochten er nog andere projecten zijn, staan we uiteraard voor je klaar, maar natuurlijk ook bij vragen over eerdere bestellingen! We wensen je heel veel plezier met deze verlichting toe 🤩, fijne dag!
3 mrt 2024
Schappelijke prijsjes! Goeie service.
Je vindt hier lampen aan schappelijke prijzen. Zelfs een Aldi of Lidl verkoopt ze niet aan deze prijzen. Je betaalt al snel (in de sale dan nog) €5 voor 3 lampen in deze "discount" winkels, terwijl je hier rond de euro per lamp betaalt (al naargelang het type) en dan zijn het nog LED lampjes ook. Nee, ik ben erg tevreden. Ik kocht hier recent steeklampjes, G9, en het is nu een aantal weken toch, en ze doen het nog prima. Ik vind dit een top winkel. Snelle verzending. Goed ingepakt (het is toch wel breekbaar). Ik heb er nu meer dan een paar x besteld en ik koop nérgens anders nog lampjes. Spijtig dat ik hier geen G23 lampen vind, voor mijn bureaulamp.
5 mrt 2024
Goedemiddag,
Dankjewel voor je mooie woorden! Het is super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Als je ooit meer nodig hebt of vragen hebt over onze producten, staan we voor je klaar! 😉