2 aug 2024
Goede prijs en toch kwalitatief in orde ! Eerste deel van bestelling snel geleverd en tweede deel kwam iets later (hiervoor contact opgenomen en snelle reactie gehad)
Geachte grote onbekende,
Het kan toch niet zo zijn dat een brievenbus pakje met de correcte onderdelen ( geen kwalitijdscontrole ) van een pakketje wat ik eerder bij jullie heb besteld en ook er heel lang over heeft gedaan dan de geadverteerde max 2 dagen er nu weer 5 dagen over moet doen????
Hoe kan het bestaan?
Je aanvraag (550857) is bijgewerkt. Reageer op deze e-mail als je aanvullende opmerkingen wilt toevoegen.
Kente (INTOLED)
15 feb 2024 15:07 CET
Beste Johan,
Allereerst excuses voor de vertraging. In 95% van de gevallen gaat het goed en kunnen we de volgende dag leveren, maar blijkbaar heeft er een vertraging plaatsgevonden bij de vervoerder waardoor je zending vertraagd was.
Wat vervelend om te horen dat je de verkeerde klemmen hebt ontvangen, onze excuses voor het ervaren ongemak! Hierbij lossen wij het graag direct verder voor je op. Ik heb dan ook een nieuwe zending aangemaakt met de juiste klemmen zodat je deze zo snel als mogelijk kunt gaan monteren.
Wat betreft onze contactgegevens, deze kun je hier terugvinden: Klantenservice - INTOLED (into-led.com)
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, fijne dag!
Kind regards | Mit freundlichen Gruß | Met vriendelijke groet,
INTOLED
Team Customer Support & Sales
Kente
www.into-led.com
info@into-led.com
Tel: +31 (0)85 8085 238
Bereikbaar op;
Maandag: van 09:00-15:00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag van: 09:00-17:00 uur.
Niet bereikbaar op zaterdag, zondag en feestdagen.
Beoordelingen voor into-led.com/nl
16 mei 2024
Helder en transparant
Duidelijke omschrijving op de site, overzichtelijke factuur en snelle levering via pakket service.
16 mei 2024
Goedemiddag,
Dankjewel voor je mooie woorden! Het is super om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Als je ooit meer nodig hebt of vragen hebt over onze producten, staan we voor je klaar! 😉
6 mei 2024
Hele fijne service. Lampen op tijd geleverd conform afspraak en via de mail constant geïnformeerd.👍
6 mei 2024
Goedemiddag,
Super bedankt voor je fantastische review! 💐 We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier nog met je bestelling!
29 apr 2024
Snelle levering en goed aanbod! Wij zijn dik tevreden en bestellen graag nog eens iets bij Intoled.
30 apr 2024
Goedemiddag,
Heel erg bedankt voor jouw review, we wensen je veel plezier met je producten toe! 😁
15 apr 2024
Zeer snelle levering, uitstekende producten.
Zeer snelle levering, uitstekend verpakt en producten van degelijke kwaliteit. beter dan verwacht!
16 apr 2024
Goedemiddag,
Fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! 🚀 Bedankt dat je voor ons hebt gekozen. We zien ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
14 mrt 2024
Makkelijk bestellen, snelle levering en bij een defect product snel weer het goede product in huis!
14 mrt 2024
Guten Tag!
Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung geschrieben haben, wir schätzen Ihr Feedback sehr!
Viel Spaß mit den Produkten, die Sie bestellt haben. 🤩
21 feb 2024
Keurig en snel..
Hallo. Er was een bepaalt onderdeel niet mee geleverd gebelt en werd een paar dagen later geleverd.
29 feb 2024
12 feb 2024
Duidelijke webshop, besteld en snel afgeleverd.
Goede kwaliteit en inclusief installatiemateriaal.
14 feb 2024
11 feb 2024
Mijn bestelling was uitstekend, maar de levering liet 5 dagen op zich wachten ipv volgende dag ;-(
14 feb 2024
Goedemiddag!
Heel erg bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te horen dat de levering zoveel later was, onze excuses voor het ongemak! Nog veel plezier met de bestelde producten. 🤩
11 jan 2024
Erg mooie plafondspots kunnen scoren voor weinig geld. Correcte service, snel geleverd en op tijd.
12 jan 2024
Goedemiddag!
Heel erg bedankt voor jouw review.
6 jul 2024
Goed te monteren lichtopbrengst is voor mijn garage perfect.
Heb er vier geplaatst van 1,50 meter.
8 jul 2024
Goedemiddag,
Bedankt voor het delen van je review! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij ons. Als je ooit hulp nodig hebt dan helpen wij je graag verder! 😁
24 mei 2024
Snelle levering en producten zijn geleverd volgens de beschrijving. Voor nu zijn we zeer tevreden.
27 mei 2024
Goedemiddag!
Heel erg bedankt voor je mooie feedback! 😄 We waarderen je support enorm en wensen je veel plezier met je producten.
27 mrt 2024
Mooie producten voor binnen en buiten. Zeer tevreden over het contact bij vragen. Snelle levering!
28 mrt 2024
18 mrt 2024
tuinverlichting besteld
Ik heb tuinverlichting besteld, was niet te duur en netjes afgewerkt en verpakt. Snelle levering !
19 mrt 2024
Goedemiddag!
Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm!
9 jan 2024
Goed telefonisch bereikbaar, goede uitleg, flexibel in aanpassen van bestelling en snelle levering
10 jan 2024
Goedemiddag!
Dankjewel voor jouw review! Het is geweldig om te horen dat je zo blij bent met je ervaring bij ons. We wensen je veel plezier met je producten toe. 💡
8 jan 2024
Kwalitatief ok
Producten goed verpakt, alles aanwezig zoals besteld, levertermijn gerespecteerd. Kwalitatief ok.
9 jan 2024
13 nov 2023
Direct reactie bij het terug sturen, ga hier vaker bestellen ook al was dit niet wat ik verwachte.
13 nov 2023
Goedemiddag!
Bedankt voor het schrijven van een review, we waarderen de feedback enorm!
29 mei 2024
bestelling, levering verliep vlekkeloos en beschikbare video voor aanleg was handig en duidelijk,
29 mei 2024
19 apr 2024
volgende keer weer!
Goede zoekfunctie. Kwaliteit van de producten is prima en instructies op de site zijn duidelijk.
24 apr 2024
21 nov 2023
Overzichtelijke website met mooie spullen
Wordt goed verpakt en het was de volgende dag al binnen
22 nov 2023
Goedemiddag,
Na telefonisch contact van Into led. Werd de ontbrekende armatuur nageleverd. Waarvoor onze dank.
20 nov 2023
Hoi goedemiddag,
Dankjewel voor jouw review. Wat fijn om te horen dat we het probleem dat zich eerder heeft voorgedaan goed is opgelost nadat er telefonisch contact is geweest. Nogmaals onze excuses dat er een armatuur miste uit de bestelling.
Mochten we je in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, horen we dat graag. Voor nu een fijne dag gewenst!