KNO-winkel.nl- Logo - Beoordelingen

KNO-winkel.nl

1.479 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.768 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor KNO-winkel.nl

3 jan 2024

Medenkend

Er werd direct telefonisch contact opgenomen toen wij een vraag per mail stelden. Top. Levering was snel en accuraat.
28 mrt 2024
De inhalatie- zoutoplossing en het WiNeb inhalator-apparaat : het helpt enorm, beter dan medicinale slijmoplossers.
1 apr 2024

Uitstekende winkel!

Prima product. Heel snel geleverd. Uitgebreide documentatie. Ik heb hier al vaker besteld. Zeer goede ervaring.
22 jun 2024
Goede service, duidelijke en gemakkelijke website met alle info die je nodig hebt en bovendien snelle levering.
Y.
Yvonne ..
Wageningen
18 mrt 2024

Prettig product en goede service.

Prettige zalf (tegen uitgedroogde neus ‘s nachts), gemakkelijke en snelle service. De zalf is echter vrij duur.
JS
Jelmer S.
Oldetrijne
15 jan 2024
Het product werkt goed. Ik heb het geprobeerd met gewoon nozo zout maar dat is niet zo fijn als deze oplossing.
24 dec 2023
Goed de neus kunnen spoelen. Was tip van onze KNO arts. Gaat eindelijk de goede kant op na weken verkoudheid.
7 jun 2024
Ik beoordeel eigenlijk het product Oniris snurkbeugel wat echt top is. Eerste dat echt voor lange tijd werkt.
25 jun 2024

goedkoopste

de shop was de goedkoopste met wat ik moest hebben en was snel besteld, verzonden en ontvangen toppie dus.
1 mrt 2024

Snelle reactie en duidelijk

Snelle reactie op vraag. Ook het hele koopproces was overzichtelijk en ik kreeg mijn product snel in huis.
16 mei 2024
De link om te volgen kon niet geactiveerd worden en de bestelling kwam een dag later dan ik verwacht had.
20 feb 2024

Volgens afspraak

Niet echt iets bijzonders, maar tegenwoordig al heel wat. Gewoon volgens afspraak de bestelling leveren.
16 feb 2024
Snelle levering en geen aflever kosten Ik wilde extra neus zout zakjes bestellen maar dat lukte niet.
25 jan 2024
Zeer goed product . Sturen na levering nog aantal mails met uitleg over product. Zeer goede service!!!
23 mei 2024
Zeer tevreden over de neusdouche en spoelzout met xylitol👌👌👌topservice en snelle verzending +++TOP+++
IV
Ilona v.
Nieuw-Beijerland
24 dec 2023
Snelle en nette levering. Geen overdreven grote of extra dozen of ander inpakmateriaal gebruikt. Top!
TK
Truus K.
Amstelveen
19 jun 2024

Snelle levering en goede prijzen.

Snelle levering en precies dat ontvangen zoals beschreven. De prijzen zijn alleszins goed te noemen.
9 apr 2024
Snelle levering, overzichtelijke site en zeer fijne en behulpzame medewerkers als je een vraag hebt.
12 mei 2024

Zeer tevreden

Degelijke producten, correcte prijzen, snelle levering, geen overbodige mails. Zeer tevreden dus.
1 mei 2024
snelle zending en prettig dat er nog eens separaat een gebruiksaanwijzing per email werd verstuurd