KNO-winkel.nl- Logo - Beoordelingen

KNO-winkel.nl

1.486 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.777 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor KNO-winkel.nl

8 jan 2024
Keurige afhandeling na dat ik een fout had gemaakt met bestelling .telefonisch geregeld.
27 nov 2023
Netjes verpakt en vermoedelijk vlot verzonden. Tnt post was in elk geval verre van vlot
ED
Elly D.
Eindhoven
31 mei 2024
Bestelling snel. Heb contact opgenomen omdat ik kortingscode vergeten was. Top geregeld
26 mrt 2024
Goede uitleg, en natuurlijk de hoop dat ik mijn geur terug krijg na een val van de trap
4 jan 2024
De verzendkosten vond ik wel wat aan de prijs. Zou fijner zijn als dat € 3,95 zou zijn
5 apr 2024
Goede service, ook als er problemen zijn met een levering wordt dit adequaat opgepakt.
16 apr 2024
Fijn dat het savonds werd geleverd. En door Post NL. goed verpakt en snel Verzonden.
12 mrt 2024
Goede en snelle levering ik gebruik het voor mijn poliep die weer aan het groeien is.
1 dec 2023

Gewoon professioneel

Gewoon een professionele organisatie. Duidelijke website, bestelwijze en verzending.
8 nov 2023
Snelle levering, goed verpakt en duidelijk overzicht van de artikelen. Zeer teveden
19 feb 2024
Goede info en artikelen snel geleverd met gebruiksaanwijzing in de email. Alles top!
21 mrt 2024
Ik had per ongeluk dubbel besteld, een belletje en het was opgelost. Prima service.
11 dec 2023

Fout direct hersteld

Er was een lege verpakking, 1 belletje en het werd geregeld, super snelle levering
7 apr 2024

Goede service

Goede website, snelle en nette service. Ik bestel er vaker en en steeds tevreden.
14 mrt 2024

+++TOP+++ service!

Geen opmerkingen alles was perfect inorde en heel snelle verzending heel tevreden!
24 feb 2024
Snel en prettige service toen ik ook iets wilde bestellen van hun andere webshop.
7 apr 2024
De verzending prima ontvangen, ik hoop dat het product bij mij resultaat heeft.
15 jan 2024

Tevreden

Snelle levering, goede communicatie, spoelzout met xylitol gebruik ik al jaren!
16 nov 2023
Na een zoek geraakte bestelling hebben Amanda en Kim dit goed voor mij opgelost.
13 nov 2023

Overzichtelijke site, juiste producten

Overzichtelijke site. Snelle en goede levering. Producten zijn zoals beschreven.