Intoleran- Logo - Beoordelingen

Intoleran

1.491 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.491 beoordelingen in totaal

30 mei 2024
Ik ben heel blij met de producten van Intoleran. Ze geven me terug vrijheid en een normaal leven. Ik vind de producten (die voor mij heel belangrijk zijn en waar ik nog geen alternatief voor gevonden heb) wel heel duur. Als ik niet continue op mijn eten wil letten en niet wil diëten, kost het mij 100 euro per maand. Ik ben voor 4 fodmaps intolerant, wat best veel is en dus mag ik heel veel producten niet eten zonder deze tabletten. Enkel de prijs is voor mij dus nog een minpuntje ...

1 jun 2024
Dag mensen van Intoleran. Ik ben blij met het product (20.000 lactase), maar de reden voor de twee sterren die ik heb gegeven, is de wijze van verzending. Ik heb een mini doosje besteld, iets waarvan ik verwachtte en hoopte op brievenbus-post. Nu via DHL belast het zo onnodig het milieu (busje die voor enkele pakjes naar adressen rijden). Ik begrijp dat het logistiek goedkoper en handiger is voor jullie. Maar ik ben bezig met bewustere keuzes maken, en dan 'knap ik af' op puur economische bedrijfskeuzes. Ik zet me in voor een duurzame maatschappij. Doen jullie mee? Vriendelijke groet, Nelleke Petit

Beoordelingen voor Intoleran

30 mei 2024
Vlotte levering en quatrase 10.000 helpt heel goed, nauwelijks nog last na ik op restaurant ben gaan eten
28 mei 2024

One a day tablet

Taking one tablet a day and being able to not worry about what contains dairy, has given me food freedom.
23 feb 2024

Intoleran helpt mij enorm.

Sinds ik intoleran gebruik is mijn energielevel weer goed en kan ik weer meer voedingsmiddelen verdragen.
27 feb 2024
Goed om te horen dat je baat hebt bij onze supplementen, bedankt voor het achterlaten van 5 sterren!
HH
henk h.
rijswijk
15 jan 2024
De capsules helpen mij met mijn intolerantie. Hierdoor heb ik het idee dat ik toch "gewoon" mee kan eten.
16 jan 2024
Fijn dat je weer gewoon mee kan eten en tevreden bent over ons product. Bedankt voor je mooie review!
14 nov 2023
Goede snelle service. Zowel in contact als bij levering. Fijn dat je de herhaalservice kunt instellen!
6 mei 2024

Fijn bedrijf!

Snelle reactie op emails met duidelijke antwoorden en veel hulp. Ook de bestelling was snel geleverd!
14 nov 2023
Betrouwbaar en geven advies indien nodig. Leveren op tijd. Meestal vandaag besteld, morgen geleverd.
28 jun 2024
Maandag besteld, dinsdag in huis. Werkt perfect, mijn dochter kan nu wel meedoen met feestjes etc.
24 jun 2024
Het enige middel dat daadwerkelijk bij mij werkt voor mijn prikkelbare darm syndroom. Altijd bij me.
29 feb 2024
Ontzettend snelle levering en op de site staat goed uitgelegd welke je moet nemen bij welke klachten
15 feb 2024
Intolerant laat me toe om eens te eten waar ik echt zin in heb zonder de gevolgen te moeten dragen .
16 feb 2024
Fijn om te horen dat je met onze supplementen lekker van eten kunt genieten!
12 dec 2023

Intoleran lactse drops.

Intoleran lactse drops. Het middel werkt echt en goed! Nu kan ik weer biologische melk gebruiken.
RG
Rebeca G.
Eindhoven, The Netherlands
21 jun 2024

Happy discovery!

Super easy to navigate website. Full product description. Very fast shipping and perfect delivery.
19 jan 2024
Snelle levering en gemakkelijk door de brievenbus. Nette metalen doosjes meegeleverd met de pillen.
22 jan 2024
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering en onze metalen doosjes!
26 mrt 2024
nette en snelle levering. Ook doen ze er een advies bij (per mail) en kan je altijd vragen stellen
28 mrt 2024
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering en klantenservice, bedankt voor je positieve review!
8 dec 2023
Snel een verzendbevestiging ontvangen. Zondags besteld, maandag al in huis. Netjes verpakt. Prima
17 nov 2023

Snel geleverd en het past door de brievenbus

Ze leveren snel en het pakketje past door de brievenbus, dus ik hoef er niet voor thuis te blijven

Goed maar prijzig

De pillen werken enorm goed, echter is de prijs wel erg hoog wil je deze pillen regelmatig nemen.
18 apr 2024
Zeer snelle levering! Duidelijke communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.
16 dec 2023

Helpt vaak

Ik kan hierdoor meer eten. Moeilijk is het wel om de dosering te bepalen. Dat is steeds een gok.
20 dec 2023
Fijn om te horen dat je weer meer kan eten! Het kan in het begin even lastig zijn om de juiste dosering te vinden. Hier is helaas geen gouden standaard in en dit kan voor elk persoon anders zijn. Hopelijk vind je snel de dosering die voor jou goed werkt.