31 mei 2024
Ik geloof in en werk met digitale spiegel reflex camera's. Ik roei dus zo'n beetje altijd tegen de stroom in. Iedereen zet immers alles op de nieuwe spiegelloze systeemcamera's.
In Cameraland heb ik een fijne sparring-partner gevonden. Hun collectie tweedehands is geweldig, en ze zorgen dat de kwaliteit uitstekend is. Ik woon in Voorburg. Cameraland zit in Alkmaar. Daar zit een heel Nederland tussen. De bezorging van Cameraland is echter heel goed. Alles netjes op tijd en met goede afspraken. Ik wil ze niet meer missen.
Ik baal een beetje omdat ik na aankoop van een objectief een mail kreeg van Kieskeurig of ik een review over jullie wilde maken. Heb ik gedaan, krijg ik weer een mail van Kieskeurig dat mijn review niet goed was, te objectief en dat zij mijn review niet gaan plaatsen daarom.
Flauwekul, bovendien ben ik lid van de Consumentenbond en heb ik hun nooit nodig gehad, maar het objectief
Is goed hoor, ik weet heel goed wat ik koop.
Klein pakje in te grote doos.
Kan ook als brievenbuspakketje.
Moest nu 5 dagen wachten voordat ik mijn accuutje had.
31 mei 2024
Sparring partner met kennis en ervaring
Via de website een Ronin besteld. Hij kwam al eerder dan verwacht binnen en kreeg keurig een mail dat ik mijn bestelling kon ophalen in de winkel. Altijd leuk als iets eerder binnenkomt dan dat je verwacht en je niet kan wachten totdat het binnen is.
In de winkel altijd tot nu toe een fijne service! Ik kom er al jaren en raad de winkel zeker aan. De medewerkers nemen de tijd voor je, luisteren en denken met je mee.