Cameraland.nl- Logo - Beoordelingen

Cameraland.nl

469 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.150 beoordelingen in totaal

31 mei 2024
Ik geloof in en werk met digitale spiegel reflex camera's. Ik roei dus zo'n beetje altijd tegen de stroom in. Iedereen zet immers alles op de nieuwe spiegelloze systeemcamera's. In Cameraland heb ik een fijne sparring-partner gevonden. Hun collectie tweedehands is geweldig, en ze zorgen dat de kwaliteit uitstekend is. Ik woon in Voorburg. Cameraland zit in Alkmaar. Daar zit een heel Nederland tussen. De bezorging van Cameraland is echter heel goed. Alles netjes op tijd en met goede afspraken. Ik wil ze niet meer missen.

4 dec 2023
Ik baal een beetje omdat ik na aankoop van een objectief een mail kreeg van Kieskeurig of ik een review over jullie wilde maken. Heb ik gedaan, krijg ik weer een mail van Kieskeurig dat mijn review niet goed was, te objectief en dat zij mijn review niet gaan plaatsen daarom. Flauwekul, bovendien ben ik lid van de Consumentenbond en heb ik hun nooit nodig gehad, maar het objectief Is goed hoor, ik weet heel goed wat ik koop.

Beoordelingen voor Cameraland.nl

2 jun 2024
Ik mistte een hoes/etui/flightcase oid. voor om de tripod. Voor de rest op en top product en service. Zeer tevreden. - Steven
22 mei 2024
Heb een verrekijker gekocht bij hun,die was dus super goed ,kwaliteit ook supergoed,betaalbaar,ben dus best wel tevreden
14 dec 2023
Wordt altijd goed geholpen in de winkel en de webshop is duidelijk en overzichtelijk. Niks op aan te merken en kom er graag!
4 jun 2024
Super fijn geholpen, snel verzonden en toen ik belde met een vraag ben ik ook super goed en vriendelijke geholpen. Bedankt!
11 feb 2024
De service is uitstekend. Enige punt van kritiek zit hem in het nakijken van bijgeleverde randapparatuur/ accessoires.
18 dec 2023
Telefonisch een product besteld, werd keurig op tijd geleverd en werd door de medewerker telefonisch goed geholpen.
22 feb 2024

Zoef de haas zo snel.

Bijzonder snelle levering en prima verpakt en goede kwaliteit voor een goede prijs,ik ben er ontzettend blij mee.
2 feb 2024
Erg tevreden over de persoonlijke en professionele begeleiding bij mijn aankopen. wat beter zou kunnen de koffie
10 nov 2023
Snelle levering, goed aanbod. Prijzen van tweedehands producten kunnen nog wel wat scherper naar mijn mening.
15 jun 2024
Cameraland is al jaren de adviseur voor mijn foto apparatuur. Denkt mee en geeft advies die ik nodig heb.
21 nov 2023

Prima

Geen ervaring met de fysieke winkel, maar mijn online bestelling werd supersnel en goed verpakt geleverd.
29 jun 2024
Persoonlijke benadering en echt luisteren naar de behoefte van klanten waarop actief wordt ingespeeld.
1 mrt 2024
Het contact met de klantenservice was erg fijn en snel. Ook ben ik erg blij met de camera zelf.
6 nov 2023
Ruime aanbod in tweedehands camera producten en doorgaans voor 90 % in uitstekende conditie.
6 nov 2023
Deskundig advies, meedenken met de klant, snelle bezorging en afwikkeling van de financiën
16 mrt 2024
Snelle verzending en communicatie. En erg blij met mij nieuwe Gopro! Dank jullie wel! 😀
18 jan 2024
Uitstekende service, deskundigheid, ze leveren producten die ik nergens anders kan vinden
17 mei 2024

Fijne winkel

Bestelling verliep goed en ook de retour werd snel afgehandeld. Mvg, Herman ter Horst
MB
Mike B.
Zoeterwoude
27 nov 2023
Goed advies, kundige personeelsleden die verstand hebben van de zaken die ze verkopen!
MB
Marcel B.
Heerhugowaard
3 jul 2024

Snelle levering, product is zoals aangeboden

Product is zoals aangeboden, verschillende betalingsmogelijkheden en snelle levering.