31 mei 2024
Ik geloof in en werk met digitale spiegel reflex camera's. Ik roei dus zo'n beetje altijd tegen de stroom in. Iedereen zet immers alles op de nieuwe spiegelloze systeemcamera's.
In Cameraland heb ik een fijne sparring-partner gevonden. Hun collectie tweedehands is geweldig, en ze zorgen dat de kwaliteit uitstekend is. Ik woon in Voorburg. Cameraland zit in Alkmaar. Daar zit een heel Nederland tussen. De bezorging van Cameraland is echter heel goed. Alles netjes op tijd en met goede afspraken. Ik wil ze niet meer missen.
Ik baal een beetje omdat ik na aankoop van een objectief een mail kreeg van Kieskeurig of ik een review over jullie wilde maken. Heb ik gedaan, krijg ik weer een mail van Kieskeurig dat mijn review niet goed was, te objectief en dat zij mijn review niet gaan plaatsen daarom.
Flauwekul, bovendien ben ik lid van de Consumentenbond en heb ik hun nooit nodig gehad, maar het objectief
Is goed hoor, ik weet heel goed wat ik koop.
Beoordelingen voor Cameraland.nl
3 sep 2024
1 sep 2024
1 sep 2024
30 sep 2024
Foutje adres bij het opsturen?
Adres beter noteren of controleren bij verzendbedrijf dhl. Mijn pakket is nooit aangekomen, door een verkeerde huisnummer in te vullen. Moet het hele zooitje weer opnieuw waardoor het bijna 2 weken duurt voor je je pakketje thuis hebt. Vind het enorm jammer want had iets gepland staan wat niet kon doorgaan en dat heeft mij ook veel geld gekost.
10 sep 2024
Materialen in eigen voorraad hebben en alles gezamenlijk sturen wanneer het op voorraad is. Deellevering op 6 dagen achter elkaar is niet fijn en iedere dag thuis moeten wachten op de losse pakketten is ook onwenselijk
13 aug 2024
Tijdens het bestellen al aangeven dat iets niet op voorraad is.
Dan kun je kiezen of je wil wachten of verder zoeken. Want nu heb ik een mooie lens zonder zonnekap die ik dus in mijn vakantie niet kan gebruiken. Heb de kap wel betaald maar wanneer hij komt is onduidelijk. Beetje jammer.
25 aug 2024
Prima klantenservice Ik moest de bestelling annuleren vanwege een fout van mijn kant. De reactie was snel en goed. Ook een misverstand werd meteen opgelost. Prima klantenservice!
7 aug 2024
Vakmensen! Verstand van zaken op het vakgebied dat je niet vaak meer tegenkomt. En er was en vergissing bij een bestelling die direct werd opgepakt, heel goede service!
17 aug 2024
snelle levering en een uitstekende camera uit de outlet. a9ii-
24 aug 2024
Snelle levering en product voldoet aan alle verwachtingen