bushcraftshop.nl

226 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden226 beoordelingen in totaal

15 okt 2024
Ik heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan via bushcraftshop.nl Pheasant Game Outdoorlaarzen - Dark Olive - 18"/ 5mm pinewood-caribou-tc-extreme-broek-mossgreen-black.html Zaagmes Keela Falkland Country Ventile Jacket olive Backpack, side pouch en nog een aantal zaken. De medewerkers nemen altijd ruim de tijd om mij de adviseren en daar ben ik erg blij mee, vooral omdat ik zelf soms niet goed weet welke broek of jas ik kan pakken die het beste bij mijn situatie past. Daardoor koop ik geen rommel en alleen goed materiaal. Ik ben erg tevreden met deze webshop.

31 jul 2024
Verkeerde bestelling ontvangen. Het artikel had daarna een lange levertijd. Het probleem werd wel snel en correct ( terugbetaling) weer afgehandeld. Daar zeer tevreden over!

Beoordelingen voor bushcraftshop.nl

31 jul 2024