rivieramaison.com/nl/- Logo - Beoordelingen

rivieramaison.com/nl/

723 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden9.494 beoordelingen in totaal

14 mrt 2024
Ik ben al sinds jaar en dag fan van Rivièra Maison mijn hele huis is ingericht met jullie meubels ook beddengoed en handdoeken echt alles heb ik ervan Wat me wel opvalt is dat de collectie de laatste jaren niet meer is van toen t begon de prijzen rijzen ook de pan uit Recent begrepen dat de filialen die ik bezocht allemaal gesloten zijn Bijzonder spijtig vind ik dat ik wend me nu tot ketens die ook iets in hun assortiment hebben van jullie Heel jammer vind ik dat het geeft me een totaal andere beleving Ik hoop niet dat jullie er helemaal mee gaan stoppen

30 jun 2024
Ik bestelde en betaalde 2 donsovertrekken. Daags nadien kreeg ik melding dat die donsdekens niet geleverd werden. Ik moest wel vervoersonkosten betalen omdat ik nog 2 andere artikels had. Ik had met deze vervoersonkosten rekening gehouden voor de 4 artikelen, maar nu het er maar 2 zijn, vind ik deze te duur en zou ik ook nooit besteld hebben. Ik voel mij bedrogen. Ik had bovendien elders matchende hoeslakens besteld, die ik nu voor niets besteld heb want de door mij bestelde en betaalde goederen worden niet geleverd. Ik bestel nooit meer bij jullie, dit is niet de eerste keer, heb het ook al gehad met bestelde en betaalde champagneglazen
MW
Mimi W.
Leuven

Beoordelingen voor rivieramaison.com/nl/

27 dec 2023
Stukje aanvulling bij ons in huis. Ben er blij mee. Snelle levering en keurig verpakt.
13 dec 2023
Product was nog mooier dan ik al dacht! En er werd veel eerder geleverd dan aangegeven.
22 dec 2023
Nooit gezeur over levertijd etc. Alles wordt snel en korrekt afgehandeld. Ga zo door
JD
John D.
Haarlem
11 mei 2024
Prima op tijd geleverd goed verpakt en als je een x problemen heb word het opgelost
12 feb 2024
Snel bezorgd. Netjes verpakt. Zo goed verzorgd allemaal. Heel blij met de producten.
PV
Petra V.
Heemskerk
6 mrt 2024
Had 4 doosjes besteld waarvan een stuk, werd de volgende dag al meteen opgelost..
16 dec 2023
Snelle levering, mooi ingepakt. Kortom het is fijn te shoppen bij Riviera Maison!
21 jan 2024

Mooi, snel & fijn!

Mooie spullen, snelle levering en fijn contact met de klantenservice. Ga zo door!
28 jan 2024
Helaas is er waarschijnlijk wel iets fout gegaan met een geretourneerde artikel
ME
Mario E.
Onstwedde
24 mei 2024
Prachtige lampenkap past perfect! Super snel geleverd! Ik ben er heel blij mee.
HV
hellen v.
eindhoven
19 feb 2024
goede nette en snelle levering , alles goed verpakt , ik ben er kei blij mee
6 mei 2024
Snel bezorgd, artikel was goed verpakt. Erg mooie spullen bij riviera maison
3 dec 2023
Mooie verpakking, snelle levering, blij met de rotanwand plankjes/mandjes🌸🌸🌸
25 jun 2024
Kleur is heel anders dan afbeeldingen, maar laat het maar.Quality is prima.
RW
Rita W.
Zeewolde
24 dec 2023
Veel mooie items. Snelle afhandeling van de bestelling en goede verpakking
16 dec 2023
Ik krijg helaas geen informatie over wanneer 2/3 van mijn bestelling komt.
AB
15 dec 2023
Het was een cadeau om uit te pakken. Goed verpakt trouwens en snel bezorgd.
8 apr 2024
Mijn opmerking werd goed ontvangen en hier werd ook meteen wat mee gedaan.
18 jan 2024
Het pakketje is netjes boven gebracht, in het appartementencomplex! Super
JM
20 dec 2023
Artikelen komen altijd heel aan en zijn super mooi dus ook super blij mee