dutch-plaza.nl- Logo - Beoordelingen

dutch-plaza.nl

414 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.749 beoordelingen in totaal

7 feb 2024
Eerste keer bij Dutch Plaza besteld. Zaterdag de Samsung s24 Ultra besteld en kreeg hem woensdag door Post.NL geleverd. Telefoon is nieuw uit het doos en ik heb alles gechecked, het is de originele Samsung telefoon. Als je twijfels hebt of Dutch Plaza betrouwbaar is dan kan ik je nu al zeggen, maak je geen zorgen, je kan gerust bij hun bestellen. Ze zijn ook via Whatsapp te bereiken dus als je vragen hebt, stuur hen een bericht, ik kreeg binnen 20 min een bericht terug. Mijn volgende telefoon weer bij DP bestellen. Bedankt!

11 jan 2024
Ik kan geen review geven over Dutch-Plaza, omdat ik het artikel dat ik heb gekocht niet heb ontvangen. Ik kan wel een review geven over de bezorgdienst die Dutch-Plaza gebruikt, namelijk PostNL, en dat is dat de service van PostNL volstrekt onvoldoende is. Ten eerste, hun track and trace zei dat mijn pakket vandaag tussen 11:50 en 13:50 zou aankomen, maar ze kwamen niet aan. Vervolgens zeiden de track en trace dat ze voor 22:00 zouden leveren. Uiteindelijk, om ongeveer 18:00 uur, zeiden de track & trace dat de levering was mislukt en dat ik mijn pakket moest ophalen bij een van hun afhaalpunten, ongeveer 30-45 minuten rijden verderop. Ik weet toevallig zeker dat de bezorger nooit bij mij thuis is geweest en nooit bij mij heeft aangebeld. In plaats daarvan liet de chauffeur mijn pakket gewoon achter op het afhaalpunt zonder zelfs maar te proberen op mijn adres af te leveren. Dit is niet de eerste keer dat ik problemen heb met PostNL, maar wel de laatste. Ik zal in de toekomst geen aankopen meer doen waarbij PostNL bezorgt.

Beoordelingen voor dutch-plaza.nl

JB
Jantje B.
Maasbommel
19 jun 2024
Veruit de goedkoopste in Google Nest producten. Gemakkelijk besteld en binnen 24 uur geleverd. TOP!!
16 dec 2023
Netjes bezorgd.Telefoon was hier een stuk goedkoper
16 feb 2024

Betrouwbare webshop!

Zeer snelle levering en de beste prijs!! Voor 17u besteld, de volgende dag geleverd in België!
6 jan 2024

Goedkoper dan concurrenten

iPhone 15 gehaald voor 250 euro goedkoper dan bij de rest. De volgende dag in huis. Perfect.
10 jun 2024

snel en correct

donderdagochtend besteld, 's avonds een T&T ontvangen, zaterdagmiddag levering ontvangen
14 feb 2024
scherpe prijzen, duidelijke website, iedere dag telefonisch bereikbaar en snel geleverd!
3 mei 2024

Gewoon goed en voordelig

Het bestelde product is keurig verpakt en snel geleverd. En dat tegen een goede prijs.
3 apr 2024

Aan te raden!

2e paasdag besteld en kon deze al in de middag ophalen. Snelle service. Aan te raden.
30 jan 2024
Snelle communicatie, goeie prijs, en snel geleverd! Ik ben (tot nu toe) erg tevreden!
14 mrt 2024
iPhone 15 Pro Max besteld iPhone 15 Pro max besteld en prima aangekomen. Top winkel!
26 apr 2024

Goede en snelle levering !

Alleen vanuit België niet te volgen via track en trach voor de rest alles in orde .
26 apr 2024
Perfect. Zoals beloofd door vriendelijke klantenservice. Nieuw, levertijd, prijs.
10 feb 2024
Het produkt was goed en netjes verpakt en de leveringstijd was heel kort 1 dag
MK
27 mrt 2024

Beste prijs voor toestel

Beste prijs voor het door mij gewenste toestel ten opzichte van overige winkels
22 nov 2023
Geleverd conform bestelling en conform DutchPlaza bestelprocedure. Tevreden.
JG
Jaap G.
Haarlem
31 jan 2024

DutchPlaza doet wart het belooft!!!

Goede prijs, hele snelle levering; precies zoals beloofd! Echt een aanrader
18 dec 2023
Ik had het verkeerde product gekocht. Het geld werd direct terug gestort.
12 apr 2024
Duidelijke bevestiging van de bestelling - snelle levering - prima prijs
1 mei 2024
Bestelling snel verzonden en bezorgd. Telefonisch contact is ook fijn.
24 mrt 2024
Super service. S24 ultra smiddags besteld, de volgende dag al in huis.