bestecanvas.nl- Logo - Beoordelingen

bestecanvas.nl

5.604 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden45.014 beoordelingen in totaal

11 jan 2024
Ik ben ontzettend blij met mijn tapijt! Had een hele leuke foto gemaakt (met behulp van wat fotoshop) van mijn hond die op zn rug ligt en omhoog kijkt met bloemen waar hij op ligt. Hij is er heel mooi uitgekomen. Ook ben ik blij met dat het kleed niet verschuift, dat vind ik wel heel belangrijk. Ik kon zo vandaag ook een aardig zware doos duwen van mijn stenen vloer zo op het kleed zonder dat het vouwde of iets, zo goed blijff het liggen. Het gehele process duurde volgensmij tot het hier thuis aangekomen was duurde ongeveer 9 dagen weken, vind ik prima.

19 jun 2024
Producten zijn prima, daar zijn die 3 sterren oor. De bezorging was echter ver ondermaats. Bij levering van de eerste bestelling liet de bezorgdienst me uren wachten en de maaltijd uitstellen (ik wil rustig kunnen eten zonder gestoord te worden) om vervolgens doodleuk niet op te komen dagen. De volgende dag is het pakket alsnog geleverd maar ver voor het aangegeven tijdvak. Bij de tweede bestelling hanteerde de bezorgdienst een tijdvak van 08:00-21:30 (!) uur. En dus moest ik de hele dag thuis blijven om het in ontvangst te kunnen nemen. Bleek het ook nog eens om een pakketje te gaan dat in de brievenbus kon worden bezorgd. Het bedrijf heeft een zgn live tracking maar dat functioneert niet. De standaard tracking wordt slechts summier bijgewerkt. Al met al ben ik zo ontevreden met de bezorging dat ik heb besloten om geen aankopen meer te doen bij BesteCanvas. Er zijn gelukkig genoeg bedrijven die dit soort producten leveren en de bezorging laten verrichten door DHL, daar heb ik nooit problemen mee.

Beoordelingen voor bestecanvas.nl

Geen chatbox a.u.b.

Bestelcyclus en kwaliteit van de geleverde artikelen is prima alleen miste ik door een fout van GLS een artikel. Ik heb bijna een half uur met de chatbox van Beste Canvas gecommuniceerd maar dat is erg klantonvriendelijk.
3 okt 2024
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat er een artikel miste door een fout van GLS. We zullen uw ervaring met onze chatbox in overweging nemen om onze service te verbeteren. Dank voor het delen van uw ervaring.
3 okt 2024
Ik kreeg geen app wanneer het bezorgd werd. Ik had een dag voor de bezorging alleen te horen gekregen dat het vertraagd was.....
4 okt 2024
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u geen melding heeft ontvangen. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze meenemen in onze toekomstige verbeteringen.
7 okt 2024
Op zicht was alles goed mok was top duurde alleen wat langer dan verwacht moeilijk inzicht waar de mok was verder top
7 okt 2024
Bedankt voor uw feedback. We zullen deze zeker in overweging nemen om onze service te verbeteren. Fijn om te horen dat de mok naar wens was.
3 okt 2024
Snelle bezorging. Mooie fotos op eentje na. Ik ga nog even uitzoeken waar dat aan ligt.
4 okt 2024
Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zullen uw opmerkingen in overweging nemen om onze service te blijven verbeteren.
8 okt 2024
Vond het alleen beetje te lang duren.. Maar beloont mooi canvas, aan de muur
8 okt 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zullen de gegeven feedback zeker in overweging nemen. Fijn om te horen dat het canvas mooi aan de muur staat.
17 okt 2024
Mooie kwaliteit. Tijd tussen productie en aflevering wel vrij lang
17 okt 2024
Bedankt voor uw feedback. We nemen deze zeker mee om onze service in de toekomst te verbeteren. We waarderen het dat u de kwaliteit van ons product op prijs stelt.

Foto is prachtig geworden en foto gemaakt met mijn mobiel telefoon

Geen klachten goed verpakt en zijn blij met het resultaat
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, staan wij altijd klaar om u te helpen.
2 okt 2024
KWALITEIT is goed, verzendtijd langer dan verwacht
3 okt 2024
Bedankt voor uw feedback. We zullen uw opmerkingen over de verzendtijd in overweging nemen om onze service te verbeteren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit.
Alles volgens afspraak en op tijd geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. We waarderen uw beoordeling en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
3 okt 2024
Tevreden over. Goede kwaliteit lekker zacht.
3 okt 2024
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn blij te horen dat u tevreden bent. Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, staan wij altijd klaar om u te helpen.
Scherpe foto, canvas had strakker gekunt
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zullen uw opmerkingen zeker in overweging nemen om onze service te verbeteren.
CP
Corina P.
Maarssen
8 okt 2024
Mooi maar hoekjes canvas kunnen netter
8 okt 2024
Bedankt voor uw feedback. We zullen uw opmerking over de hoekjes van het canvas meenemen om onze producten in de toekomst te verbeteren. We waarderen uw input zeer.
Mooi alleen wat te laat geleverd.
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor uw feedback. We zullen uw opmerking over de leveringstijd in overweging nemen en streven ernaar om onze service te verbeteren. We waarderen uw geduld en begrip.
AV
Andy v.
Maassluis

Levering kan sneller

Duurt vrij lang voor levering
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We nemen uw feedback zeker in overweging en streven ernaar om onze service te verbeteren.
Mooie foto's en snel geleverd
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid van levering en de kwaliteit van de foto's. We waarderen uw beoordeling en streven ernaar om onze service continu te verbeteren.
Weer goede kwaliteit
3 okt 2024
We waarderen uw feedback en het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
JT
Joke T.
Kedichem
9 okt 2024
Ziet er netjes uit!
9 okt 2024
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat alles naar wens was. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Zag er mooi uit
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat het u beviel. Mocht u nog suggesties hebben om onze dienstverlening te verbeteren, horen we dat graag. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Goede kwaliteit
Antwoord van bestecanvas.nl
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We waarderen uw feedback en streven ernaar om onze service voortdurend te verbeteren. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit.
Zeer blij mee!
7 okt 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We waarderen uw feedback en zijn blij dat u tevreden bent. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.