27 nov 2023
Ik ging langs in de toonzaal en werd zeer goed geholpen. Kreeg ook daar nog te horen dat mijn nieuwe tapijt gratis in BE geleverd werd als ik die ter plaatste bestelde. Top!
Ik heb bij jullie 7 mei een buitenkleed besteld, dit nog steeds niet ontvangen. Heb een aantal keer contact gehad met jullie en Megan zegt alleen een dhl postonderzoek te kunnen doen. Dit is niet echt klant vriendelijk, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de koop wil ontbinden of dat er een nieuw kleed gestuurd kan worden, een klant zo lang te laten wachten met een oplossing is belachelijk.
Dus wil ik mijn geld terug of een nieuw kleed dat ik morgen in huis heb, dat onderzoek kunnen jullie zelf wel regelen achter de schermen daar hoef ik als klant niet de dupe van te zijn!!!
Beoordelingen voor volero.nl
4 okt 2024
De verpakking was waardeloos 3 dozen aan elkaar geplakt de bovenste had losgelaten 3 bruine plakband werden het handvat, heel knullig, het kleed is mooi, ik hoop er nog kan plezier van te hebben. Ik heb er geen foto van gemaakt.
Beste Yvonne Broekhuis,
Bedankt voor uw review.
Wij zullen dit intern oppakken!
Veel woonplezier gewenst.
Gekocht kleed gescheurd
Gekocht jute kleed was aan rechter bovenzijde over een lengte van 20 centimeter gescheurd
Eigenhandig gerepareerd
Betere controle voor verzending lijkt mij op zijn plaats
Beste Teun de Lange,
Wat vervelend om te vernemen!
We zien echter geen melding hierover bij onze klantenservice.
We hadden u hierin graag verder geholpen want dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!
6 okt 2024
De kwaliteit is minder als verwacht
De kwaliteit valt tegen er zijn open plekken te zien ( zie foto )
Tevens ligt het vloerkleed niet mooi vlak op de grond ( is hobbelig)
Beste Christa Timmermans,
Bedankt voor uw review.
Ik heb u persoonlijk een mailtje gestuurd hierover!
6 okt 2024
Levertijd van mijn kleed is 11 tot 12 weken, vind ik nogal lang , en het retourbedrag vrij hoog van mijn vorige kleed.
Beste Hélène Pienink,
Bedankt voor uw review.
U heeft het item inmiddels ontvangen zie ik! Gelukkig geen 11-12 weken levertijd.
We wensen u veel woonplezier toe.
Team Volero
Jammer dat kleed gevouwen was ipv opgerold, duurt lang voor het “uitgelopen” is.
9 uur geleden
Beste Clary Kelly,
Het vouwen van een vloerkleed heeft geen invloed op de levensduur van een vloerkleed. We doen het alleen bij de vloerkleden waarbij we 100% zeker zijn dat het mogelijk is. Mocht het vloerkleed nog een beetje bobbelen; geen zorgen, dit zal eruit vloeien.
Team Volero
Ik wou graag een tapijt bestellen die later dan 2 werkdagen geleverd moest worden. Hiervoor heb ik telefonisch contact gehad. De medewerler heect moj goed geïnformeerd en was in staat de uitgestelde levering te realiseren. Uiteindelijk was de levwrtijd langer 2 werkdagen. Fout lag bij de postcode. De info vam track and trace was wel constant up to date. Op de dag van levering werd de leveringstijd ook steeda specifieker.
9 sep 2024
Klasse deal in alle opzichten.
Mijn vrouw en dochter bezochten diverse winkels. Ze vonden niet wat ze wilden:
assortiment, kwaliteit, prijs en levertijd.
En juist dát werd bereikt met het bezoek aan de VOLERO-website. de keuze, de bestelling en de aflevering waren daarna snel gerealiseerd.
Bijna een "wonder" dat de volgende dag, exact volgens de informatie over tijdstip van aflevering, het vloerkleed ONS vloerkleed was. Dank, zo heurt het!!
23 sep 2024
Het kleed is mooi maar de vouwen erin zijn moeilijk weg te krijgen. Opgerold aanleveren zou beter zijn.
Leuke kleden alleen jammer dat ze een week na dat ik een kleed heb gekocht ze een mooiere aanbieding doen. Verder goede kwaliteit en snelle service, volgende keer het kleed niet vouwen graag want is erg zonde en de vouwen blijf je helaas zien.
7 sep 2024
Het is een prachtig kleed en staat er mooi en warm buiten onder ons overdekt terras. Wat we ons niet hebben gerealiseerd is dat het kleed niet aan 2 kanten gebruikt kan worden.
Wat de bezorging van DHL betreft dat was ronduit slecht.
26 sep 2024
Goede service en heel tevreden met ons tapijt . Het tapijt eerder bestelde tapijt konden we makkelijk retourneren. Ik ga ervan uit dat de terugstorting ook netjes wordt geregeld. Het is nu net 3 werkdagen geleden geretourneerd.
13 sep 2024
Heel blij met mijn nieuwe tapijt 🤩
Beetje pluizig in het begin, maar paar keer stofzuigen en dat is hopelijk verholpen…
Aanrader!
24 sep 2024
goede ondersteuning
bijzonder goed geholpen met de maatvoering, Zeer duidelijke instructies en goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer aan te bevelen.