volero.nl- Logo - Beoordelingen

volero.nl

1.683 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden31.141 beoordelingen in totaal

27 nov 2023
Ik ging langs in de toonzaal en werd zeer goed geholpen. Kreeg ook daar nog te horen dat mijn nieuwe tapijt gratis in BE geleverd werd als ik die ter plaatste bestelde. Top!

21 mei 2024
Ik heb bij jullie 7 mei een buitenkleed besteld, dit nog steeds niet ontvangen. Heb een aantal keer contact gehad met jullie en Megan zegt alleen een dhl postonderzoek te kunnen doen. Dit is niet echt klant vriendelijk, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de koop wil ontbinden of dat er een nieuw kleed gestuurd kan worden, een klant zo lang te laten wachten met een oplossing is belachelijk. Dus wil ik mijn geld terug of een nieuw kleed dat ik morgen in huis heb, dat onderzoek kunnen jullie zelf wel regelen achter de schermen daar hoef ik als klant niet de dupe van te zijn!!!

Beoordelingen voor volero.nl

16 nov 2023
de mat van het vloerkleed klopt niet, was 5 cm kleiner
21 nov 2023
Beste Riet Vuik van den poel, Bedankt voor uw review. We zien dat uw item is afgeleverd. We wensen u veel woonplezier toe! Team Volero
2 apr 2024
Slechte service als er iets mis is met je bestelling
18 apr 2024
Beste Femke Peters, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te vernemen! Ik zie dat uw casus inmiddels netjes is opgelost via onze klantenservice. Team Volero
21 mrt 2024
kleed was vol met kreukels en kleur zwart was vaal
29 mrt 2024
Beste J.W.T. Vosmeer, Bedankt voor uw review. Het vouwen van een vloerkleed heeft geen invloed op de levensduur van een vloerkleed. We doen het alleen bij de vloerkleden waarbij we 100% zeker zijn dat het mogelijk is. Mocht het vloerkleed nog een beetje bobbelen; geen zorgen, dit zal eruit vloeien. Team Volero
2 nov 2023
Valt tegen slechte bezorging Verpakking was nat
10 nov 2023
Beste conny wagenaar, Bedankt voor uw review. Wat spijtig om te vernemen. We zien nog geen melding bij onze klantenservice hierover. We kijken altijd graag met u mee, indien gewenst kunt u contact opnemen via klantenservice@volero.nl Team Volero
1 dec 2023
De kleur was anders dan op de site
24 jan 2024
Beste J.D.F. Dorrestijn, Bedankt voor uw review. Dit hebben we nog niet eerder gehoord! U kunt op onze website uit gaan van de detail foto's. We bieden de service om tot 30 dagen na ontvangst uw order te kunnen retourneren indien deze niet naar wens is. Dit kan ook gratis in een van onze showrooms. Team Volero
KL
katy l.
Overijse
31 mrt 2024
verpakking mat zit vol kreukels
18 apr 2024
Beste Katy Lagois, Bedankt voor uw review. Ik zie dat u al contact heeft opgenomen met de klantenservice, super! Een vloerkleed dient vaak wel wat uit te vloeien. Zij hebben u voorzien van tips. Mocht u verder nog vragen hebben vernemen we dit graag! Team Volero
15 jan 2024
Nog steeds niet geleverd.
6 jan 2024
Betere kwaliteit kleden
12 jan 2024
Beste Maaike Lowijs, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te vernemen! Indien het item niet naar wens is bieden we de service om tot 30 dagen na ontvangst te retourneren. We zien dat uw order retour verwerkt is. We hopen u terug te zien bij Volero. Team Volero
16 nov 2023
Heb nog niks ontvangen
21 nov 2023
8 mei 2024

retourneren 20€ ....:(

retourneren 20€ ....:(
23 mei 2024
Beste Patrick in't Veld, Bedankt voor uw review. De retourkosten zijn inderdaad voor de klant zelf, dit komt omdat wij onze prijzen laag willen houden. Als wij de retourkosten voor onze rekeningen zouden nemen, moeten wij dit berekenen in onze verkoopprijs. Dit willen we natuurlijk niet! De kosten hiervan kunt u vinden op onze website. Echter kunt u eventueel gratis retourneren in een van onze showrooms! Team Volero
20 mei 2024