27 nov 2023
Ik ging langs in de toonzaal en werd zeer goed geholpen. Kreeg ook daar nog te horen dat mijn nieuwe tapijt gratis in BE geleverd werd als ik die ter plaatste bestelde. Top!
Ik heb bij jullie 7 mei een buitenkleed besteld, dit nog steeds niet ontvangen. Heb een aantal keer contact gehad met jullie en Megan zegt alleen een dhl postonderzoek te kunnen doen. Dit is niet echt klant vriendelijk, ik heb duidelijk aangegeven dat ik de koop wil ontbinden of dat er een nieuw kleed gestuurd kan worden, een klant zo lang te laten wachten met een oplossing is belachelijk.
Dus wil ik mijn geld terug of een nieuw kleed dat ik morgen in huis heb, dat onderzoek kunnen jullie zelf wel regelen achter de schermen daar hoef ik als klant niet de dupe van te zijn!!!
Beoordelingen voor volero.nl
6 feb 2024
Wij hebben tot grote tevredenheid voor de 2e keer bij Volero een vloerkleed gekocht, prima kwaliteit en het past schitterend bij het interieur
Antwoord van volero.nl
15 feb 2024
Beste L. van Dam,
Hartelijk dank voor de tijd die u hebt genomen om een review achter te laten. We waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft met ons product.
Veel woonplezier gewenst.
Team Volero
30 nov 2023
Fraai Shaggy vloerkleed blaze beige
Heel zachtkleed, kleur tintje anders dan verwacht net wat grijzer dan op de foto. Wel een mooie kleur.
15 nov 2023
Super mooi kleed, voor een heel redelijke prijs. We hadden eerst een te kleine maat besteld, omruilen naar een grote maat ging heel soepeltjes
27 nov 2023
Fantastisch service goed geholpen bij telefonisch vragen.En achter af betalen. Bedankt mijn dochters hebben ook al wat bested Groetjes Johan.
29 apr 2024
Artikel ziet er heel mooi uit en de kwaliteit is prima.
Netjes op tijd bezorgd, zal zeker terugkomen bij jullie als ik.weer oers nodig heb.
14 nov 2023
Ik heb een vloerkleed gekocht n.a.v. een foto, de kwaliteit, de kleur zijn precies naar verwachting. Het is een prima kleed voor die prijs.
20 jan 2024
Alles werd goed voor de levering vermeld. Werd keurig afgeleverd en de bezorger droeg het toch wel zware kleed 2 trappen op. Prima service.
17 jan 2024
Geweldige service. De kleur van de mat die we eerst hadden gekozen, paste toch niet zo mooi bij ons interieur. Omwisselen ging super vlot.
3 dec 2023
Heel zacht fijn kleed, precies waar ik naar op zoek was! De kinderen vinden hem zo zacht dat ze liever op het kleed liggen dan op de bank!