nl.livehelfi.com- Logo - Beoordelingen

nl.livehelfi.com

562 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.093 beoordelingen in totaal

15 okt 2024
Site, service en producten zijn top maar de bezorgdienst moet anders. Post.nl komt vrijwel nooit meer op de afgesproken dag of tijd. In het begin had ik mijn bestelling altijd de volgende dag. Nu wacht ik bijna altijd een dag of 2 extra. In principe geen probleem om te wachten natuurlijk maar als je door krijgt dat het maandag geleverd wordt en je kunt je klok erop gelijk zetten dat je een berichtje van post.nl krijgt dat ze helaas het bezorg moment hebben moeten aanpassen. Echt irritant want het is altijd als post.nl de bezorger is
TR
Thomas R.
Rotterdam

20 jan 2024
Beloven de volgende dag geleverd, dit was niet het geval. Daarnaast €6.25 aan verzendkosten betaald voor een heel klein pakketje wat in de brievenbus werd geleverd. Contact met de klantenservice was ook niet geweldig. Jammer want mooi assortiment.

Beoordelingen voor nl.livehelfi.com

Sorry, we konden niet vinden wat je zocht...

Probeer een andere filter voor een nieuw resultaat.

Reset alle filters