Lucardi Juwelier Zutphen- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Zutphen

126 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden190 beoordelingen in totaal

6 jul 2024
We werden goed geholpen, leuke prijzen ook voor wat we kochten. Onze zoon super blij met zijn horloge, die het na 2 uur helaas al niet meer doet... dus moeten we vandaag weer terug naar de stad, weer ff 20 km heen en 20 terug, dus dat is hier een flink baal moment, maar kan gebeuren, we zullen straks gaan zien hoe het opgelost gaat worden.

3 apr 2024
Ik vond het heel prettig hoe we geholpen werden. We hebben ook 2 mooie ringen en 1 leren armband gekocht. 1 Ring en de armband hebben we laten personaliseren, maar bij de ring was de naam totaal niet leesbaar, heel jammer.

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Zutphen

20 okt 2024
heel veel en prachtige sierraden, gewoon moeilijk om een keuze te maken, maar mijn nicht heeft toch heel mooie oorbellen gekocht en die heeft ze kado gekregen van haar oom en tante, volgende keer ga ik zelf weer wat moois uitzoeken, fijn personeel die je goed helpen.
Vriendelijke omgang door personeel! Betaalbare prijs voor leuke sieraden. En extra korting door het member zijn!
Ik kwam met mijn 10 jarige Pete kind een mooie ring uit zoeken de damens hadden een geweldig gedult
De klantvriendelijkheid, advies en̈ hulpzaamheid,geweldige winkel
15 okt 2024
Vriendelijke dames en spontane sfeer bij de Lucardi in Zutphen!
12 okt 2024
Erg mooie sieraden! En heel vriendelijk personeel.
Vriendelijke en behulpzame verkoopster.
17 okt 2024
KD
Karin d.
Eerbeek
10 sep 2024
Mijn kleindochter heeft vandaag oorbelletjes gekregen, en de gaatjes schieten ging perfect. De dames deden dit tegelijk...ze heeft nog geen 10 sec gehuild...gelijk weer lachen...bravo dames☺️
14 sep 2024

Combi van vriendelijkheid en gemak😍

Uiterst vriendelijke dame en het cadeautje dat ik kocht kan in een andere Lucardi-shop evt. geruild worden. Makkelijk gaat het niet worden👍
6 sep 2024

Klantgericht

Er werd goed mee gedacht en aangegeven wat wel en niet mogelijk was en welke voorwaarden er waren
10 sep 2024
Zeer goed geholpen door de medewerkster. Zeer blij mee.
10 sep 2024
Ik ben naar tevredenheid geholpen.
8 sep 2024
De prettige sfeer!
29 aug 2024
Ik wilde enkelbandjes kopen maar thuis bleek dat er een helemaal niet paste. Veel te klein. Terwijl er 2 in een zakje zaten. Dan ga je er toch van uit dat het er 2 met dezelfde lengte zijn.
7 aug 2024

Goed advies

De medewerker adviseerde toch even om te passen, was goed idee want had toch iets langer zilveren kettinkje nodig. Mooie aanbieding en zelfs garantie (bonnetje bewaren!)
22 aug 2024
Lieve dame bij Lucardi in Zutpen. Kleindochter kon niet kiezen uit de oorbelletjes en de dame heeft haar heel lief geholpen.