alcoholvrijshop.nl

647 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.210 beoordelingen in totaal

ongeldig

1 feb 2024
Ben inmiddels al bijna 2 jaar een trouwe klant! Goed geprijsd en altijd heel snel geleverd. Echter nog belangrijker; de persoonlijke service (ja die bestaat hier wel gelukkig nog!) Ik had advies nodig omdat een bepaald merk uitverkocht was. Medewerker gaf telefonisch eerlijk advies, was zeer kundig en vriendelijk. Op basis daarvan heb ik het alternatief gekozen. Ben goed geadviseerd en zo probeer je ook weer eens andere merken! Absolute aanrader alcoholvrijshop.nl!

7 okt 2024
Kwaliteit/prijs id lagere prijsklasse prima aansluitend. Maar id midden en hogere kwaliteitsklasse vind ik de prijzen bizar té hoog. Landelijk ca 20% prijsverschil, maar verhouding vind ik buitensporig. Oké, bij sommige dranksoorten is een extra verwerking nodig, maar bij andere lijkt het mij een - onterecht - kwaliteitsoffer. Goedkoop lijkt kwaliteitsafbreuk voor de consumenten? In heel NL. Ben heel blij mij jullie brede aanbod, heb ook veel (15-20) verschillende dingen gekocht. Veel succes met het verbreden van een goede kwalitatief-prijsverhouding!

Beoordelingen voor alcoholvrijshop.nl

16 apr 2024
Snelle levering. In goede doos verpakt , alle flessen in apartje hoekjes. Aanrader om daar te kopen
15 jun 2024
Ik vond het jammer dat ik niet zelf de bezorgdag kon kiezen maar ben erg goed geholpen aan telefoon.
28 mei 2024

Wat top dat dit bestaat!

Heb de drankjes nog niet geproefd maar ze zien er lekker uit. Snel geleverd en betaalbare prijzen.
PV
Paul v.
Dongen
8 dec 2023

Fijn dat er een one-stop-shop is!!

Fijn dat er een one-stop-shop is voor alcoholvrije mensen die ook nog eens redelijk in de prijs is
JD
Jack D.
Oostzaan
5 jan 2024

Op je gezondheid ...

Prettig dat je gewoon alcoholvrij toch lekker kunt (mee)drinken met een gin, whiskey of likeurtje
8 apr 2024
Snelle en goede service.Zou graag wat meer informatie van de aperol drank alchol vrij willen.
28 feb 2024
Super snel bezorgd, zeer zorgvuldig verpakt en …….. het lekkerste alcoholvrije biertje ooit !
13 feb 2024
Zondag avond besteld en dinsdag al geleverd. Super verpakt en zonder schade ontvangen. Top.
RR
R R.
‘s-Heerenberg
18 jan 2024
Uitstekende prijs/kwaliteits verhouding, goed verpakt en verzorgde aflevering door Post NL.
28 mei 2024

Snelle aflevering

Zondag 26/5 besteld en dinsdag 28/5 bezorgd in een stevige verpakking. Ik ben er blij mee.
25 jan 2024
Snelle levering en goede communicatie. Website is overzichtelijk om keuze te kunnen maken.
29 feb 2024

Top zaak.

Snelle levering. Goed verpakt zoals omschreven. Nette prijzen. Ik ga snel weer bestellen.
IV
Iris V.
Brunssum
22 dec 2023

Zeer tevreden

Altijd netjes op tijd en verzorgd bezorgd. Ik ben een zeer tevreden terugkomende klant.
7 jan 2024
Snel en goed stevig verpakt bezorgd. Daarnaast is barrista chocolade siroop k heerlijk
8 jun 2024
Dat mijn favoriete wijn tijdelijk goedkoper verkrijgbaar was. Levering verliep prima
9 mrt 2024
Leuke prijzen en vlotte levering. Ook informatie over de levering is altijd accuraat
14 dec 2023
Zeer ruime keuze en redelijk geprijsd. Vrij snelle verzending en zeer goed verpakt.
MK
Marianne K.
'S-HERTOGENBOSCH
13 dec 2023

Fantastisch assortiment

Levert snel in een uitermate degelijke verpakking. Het assortiment is fantastisch.
HV
Hans v.
Amsterdam
8 mrt 2024
Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Snelle levering van goede producten.
29 jun 2024
Dacht dat ik sex on the beach besteld had . Via site maar aardbei kwam binnen 🥹