Beoordelingen voor gebrkoster.nl Bestelling, snel en correct geleverd.
Een vraag via de mail, over het verloop van de bestelling, werd snel en duidelijk beantwoord.
Meer weergeven Bestelling verliep vlekkeloos. Snel geleverd, keurig verpakt, en nog gratis een mooie boekenlegger. In één woord gewoon Keurig!!
Meer weergeven Snelle correcte en duidelijke bezorging, waarbij de artikelen esthetisch waren verpakt (cadeauverpakking). Geen verbeterpunt.
Meer weergeven Goede service Alles makkelijk te bestellen en snel en goed geleverd.
Alleen betaling achteraf vind ik niet fijn. Via ideal is makkelijker.
Meer weergeven Mn compliment om de keurige en snelle ver-en bezorging
Het was perfect dus geen commentaar om iets beter te moeten doen
Meer weergeven Allereerst de klantvriendelijkheid en vertrouwen. Daarnaast de spoedige verzending. Kortom. Onze leverancier van boeken.
Meer weergeven Bijzonder goed bedrijf, kopen al jaren boeken bij hen, voelt vertrouwd.
Mooi assortiment, verantwoord, en lezenswaardig.
Meer weergeven Ik had de verkeerde postcode gebruikt, en daarover gebeld, kosteloos wordt het opnieuw verzonden dat noem ik service!!!
Meer weergeven Al jaren vaste klant, toen ik in Hoevelaken woonde was de service al goed, en nu 35 jaar later nog steeds hetzelfde.
Meer weergeven Dat we snel gebeld werden voor een alternatief voor een ander boek
omdat hetgeen we besteld hadden er niet meer was.
Meer weergeven Zeer tevreden Hele snelle verzending en verder ook geheel naar wens. Ik ben altijd erg tevreden over deze (web)winkel. Aanbevolen!
Meer weergeven Mijn ervaring met "Gebr. Koster". Mijn ervaring met "Gebr. Koster" is altijd weer uitstekend!! Ik kan geen negatieve punten bedenken; God zegene u!!!
Meer weergeven De snelle levering. Goedemorgen
De snelle levering. Het kadootje was prachtig ingepakt.
Leuk om kado te geven.
Hartelijk dank hiervoor
Meer weergeven Snelle levering, fijne site Snelle levering. Goed advies.
Had aantal boeken die toch niet waren wat we dachten. Die konden zondermeer retour.
Meer weergeven Keurig op de hoogte gehouden van de bestemming van de orde en volgens afspraak afgehandeld . Kan niet beter.
Meer weergeven Snelle levering, goed verpakt, altijd wat bladwijzers gratis erbij. Kortom een goed aanbevolen boekhandel.
Meer weergeven Wat een vertrouwen spreekt er uit het feit dat er een factuur meekomt met het boek. Niks vooraf betalen!
Meer weergeven Keurig verzorgde levering Boeken waren keurig en zorgvuldig ingepakt en kwamen zodoende onbeschadigd aan. Levering keurig op tijd!
Meer weergeven Snel en goed, en er zijn weinig bedrijven waar je achteraf gewoon de meegestuurde rekening kunt betalen
Meer weergeven Handige site
Snelle verzending.
Snap niet dat ze verzenden zonder dat je eerst moet betalen als klant!
Meer weergeven