ferrygut.com- Logo - Beoordelingen

ferrygut.com

82 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden82 beoordelingen in totaal

28 mrt 2024
Mijn bestelling kwam de volgende dag al binnen. En dit terwijl ik na de bestelling nog contact met ze moest opnemen omdat ik iets verkeerd had ingevuld in mijn adres. Gelukkig konden ze dat heel snel nog aanpassen waardoor mijn pakketje goed binnen is gekomen. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

20 jul 2024
Gelijmd onderdeel ontvangen artikel (LUVEGO compressor) losgelaten. Opnieuw aangedrukt en afwachten of het blijft zitten. Zo niet, retourneren. tot nu toe geen probleem.

Beoordelingen voor ferrygut.com

De verzending was snel. Maar de DHL heeft het pakket gewoon voor de deur gezet. Terwijl we thuis waren. We wonen aan de straat, niemand heeft het meegenomen gelukkig. Zou het fijn vinden als er voor getekend had moeten worden.
LL
Lena L.
Harlingen
20 okt 2024
Goed ervaring! Zoals beloofd: vandaag besteld, morgen thuis! Is mijn eerste bestelling bij deze onlinewinkel en ik ben tevreden. Bestelde artikel heb ik nog niet gebruikt.
21 okt 2024
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je een fijne ervaring hebt gehad bij onze webshop. Jouw feedback waarderen we enorm en we hopen je snel weer terug te zien bij FerryGut!
Draagbare oplader gekocht voor op militaire oefening. Werkt uitstekend en gaat lang mee. Na uurtje laden pas 5% kwijt van de volledige lading.
Snelle afhandeling, keuze uit vervoerder, goede integratie betaalmogelijkheden

Snelle ontvangst & naar verwachting

Artikelen snel ontvangen en precies zoals verwacht. Erg tevreden klant!
DB
don B.
Den Haag
7 okt 2024
Ondanks een defect direct een nieuwe gekregen, zonder problemen.
21 okt 2024
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het probleem met de elektrische deken snel is opgelost en dat je tevreden bent met de service. We staan altijd klaar om te helpen en hopen dat je nu volop kunt genieten van je nieuwe deken. Graag tot een volgende keer bij FerryGut!
10 okt 2024
Het was echt goede deken en ik ben echt tevreden.
21 okt 2024
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de elektrische deken. We hopen dat je er lekker warm van zult genieten. Graag tot een volgende keer bij FerryGut!
Top! De volgende dag werd het pakket al bezorgd

Zeer duidelijke site en heel iver

Zeer duidelijke site en heel overzichtelijk
HV
Henny v.
Oot West Middelbeers
Goed product en snelle aflevering.
14 okt 2024

Ferry GOED

Snel en goed geleverd , houden zo.
21 okt 2024
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering. We blijven ons best doen om deze service te behouden. Graag tot een volgende keer bij FerryGut.

Top apparaat en snel geleverd
30 sep 2024
De aangeschaf van een elektrische bovendeken van luvego bevalt mij super goed! De volgende dag gelijk al geleverd helemaal top!
3 okt 2024

SuperSnelle verzending en gratis!

SuperSnelle verzending, laag bestelbedrag voor gratis verzending! Al vanaf €19!
10 sep 2024
Snelle afhandeling en levering. Orima product.
28 sep 2024
1 okt 2024
Artikel was een andere kleur dan op de website.
2 okt 2024
Bedankt voor je feedback en excuses voor het ongemak! We zijn recentelijk over gegaan naar de nieuwe kleuren voor dit product. We willen dit graag rechtzetten. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, zodat we een passende oplossing kunnen bieden.
26 sep 2024
21 okt 2024
Bedankt voor uw review! We streven er altijd naar om u als klant de beste service te bieden. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice als er iets niet naar wens is geweest zodat we een passende oplossing kunnen bieden.
30 aug 2024

heel goed

na een eerdere slechte ervaring met de bezorging (fout bij PostNl, goed opgelost door FerryGut), nu meer dan tevreden. Product uitstekend en bezorging (dpd) op tijd !