20 jan 2024
De handschoenen zijn best goed, het ziet er prima uit qua style. Ze zijn redelijk warm maar niet overheerlijk warm. Vandaag met -1 buiten gelopen en hadden beiden nog wel iets koude vingers. Van hem zijn gevoerd met wol en die van mij met fleece. Beiden niet erg warm dus. Ik denk wel dat ze lang mee gaan, want de kwaliteit voelt goed. Vind het alleen niet erg klantvriendelijk dat de handschoenen die retour gingen het bedrag van 6,95 zelf moest betalen, terwijl ik 100 euro uitgaf aan 2 producten.
Beoordelingen voor frickin.nl
13 okt 2024
De handschoenen zijn prachtig…
De handschoenen zijn een prachtig kwaliteitsprodukt, de levertijd was supersnel en de service (ik moest helaas ruilen) was persoonlijk en goed.
14 okt 2024
Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de handschoenen en dat de levertijd snel was. Ook is het fijn te horen dat je de service als persoonlijk en goed hebt ervaren, ondanks de ruiling. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden!
5 okt 2024
Goede en snelle service via de mail.
Te klein artikel om kunnen ruilen en werd al snel geleverd binnen een week.
7 okt 2024
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle omruiling. We doen ons best om elke klant zo goed en snel mogelijk te helpen, dus het is geweldig dat dit goed is verlopen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
13 okt 2024
De handschoenen voldoen 100%, fijn dat er een fall actie was, daarmee had ik kwaliteit en een leuke deal
14 okt 2024
Bedankt voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat de handschoenen perfect aan je verwachtingen voldoen en dat je gebruik hebt kunnen maken van onze actie. Het is altijd fijn om kwaliteit te kunnen bieden, en het is fantastisch dat je een leuke deal hebt kunnen scoren. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Snelle levering, fijne uitleg via de mail, ook snel een reactie. Handschoenen zijn heerlijk warm.
Antwoord van frickin.nl
Wat fijn dat je zo enthousiast bent! We streven ernaar om kwaliteit en service hoog te houden, en het is geweldig om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Dank je wel voor je review en je vertrouwen in ons merk!
19 okt 2024
Product geleverd zoals afgebeeld op de foto.
Goede pasvorm. Nu wachten op wat kouder weer 😉
Antwoord van frickin.nl
Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen en hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
17 okt 2024
Super fijne handschoenen! Mooi afgewerkt, top kwaliteit en zien er ook nog prachtig uit
Antwoord van frickin.nl
Bedankt voor je mooie woorden! Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop. We doen er alles aan om onze klanten de beste ervaring te bieden, en jouw positieve feedback betekent veel voor ons. We hopen je snel weer terug te zien!
Hartelijk dank voor je mooie woorden! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!
14 okt 2024
Plastic vrije verpakking is een goed idee!
14 okt 2024
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze plasticvrije verpakking waardeert. Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk, en we doen ons best om onze impact op het milieu te minimaliseren. We hopen je snel weer te zien en je opnieuw te verrassen met onze producten!
Antwoord van frickin.nl
Bedankt voor de beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent. Jouw waardering betekent veel voor ons, en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!
18 okt 2024
Antwoord van frickin.nl
Geen service dat je je retourzending zelf moet betalen.
Handschoenen lijken goede kwaliteit
14 okt 2024
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen je punt over de retourkosten, vooral omdat veel grote bedrijven gratis retourzendingen aanbieden. Echter, bij die bedrijven worden de kosten voor gratis retouren vaak in de productprijzen verwerkt, wat leidt tot hogere prijzen voor iedereen.
Wij willen eerlijke en transparante prijzen hanteren met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarom hebben we ervoor gekozen om de retourkosten voor rekening van de klant te laten, wat duidelijk vooraf is aangegeven.
We waarderen het dat je de kwaliteit van onze handschoenen opmerkt, en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
4 okt 2024
Savonds besteld volgende dag in huis. Leren handschoenen zijn super netjes
4 okt 2024
Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service! We doen ons uiterste best om elke klant een geweldige ervaring te bieden, en jouw feedback maakt ons erg trots. Heel erg bedankt voor je vertrouwen in ons!
4 okt 2024
Hartelijk dank voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We werken er dagelijks aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zitten. We kijken ernaar uit om je binnenkort weer van dienst te mogen zijn!
30 sep 2024
3 okt 2024
30 aug 2024
Snelle levering en goede kwaliteit
26 sep 2024
Bedankt voor je geweldige review! Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad. We streven er altijd naar om de beste service en kwaliteit te bieden, en het is fantastisch om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer terug te zien! 😊
27 aug 2024
Goede service
26 sep 2024
Bedankt voor je review! Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad. We streven er altijd naar om de beste service en kwaliteit te bieden, en het is fantastisch om te zien dat dit gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer terug te zien! 😊
30 aug 2024