Podobrace.nl- Logo - Beoordelingen

Podobrace.nl

2.176 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.760 beoordelingen in totaal

18 jan 2024
Op zoek naar een ergonomische bureaustoel kwam ik bij podobrace.nl terecht. Heb een bureaustoel met vele verstelmogelijkheden gekocht. Met behulp van de handleiding was ie snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Ben heel tevreden! Zag toen ook de grote verscheidenheid aan braces op de webside. Heb al enige jaren last een versleten linker schouder. Vond er aan de hand van de beschrijvingen een naar mijn idee een geschikte schouderbrace. Aangeschaft en ben ook hier heel tevreden. 't Was even wennen, maar de brace ondersteunt mijn schouder zo goed dat ik wel de brace voel maar niet de zeurende pijn in het schoudergewricht. Dus twee keer heel tevreden 😃👍
BS
Bert S.
Goor, die Niederlände

5 feb 2024
Ik heb een mooie bureaustoel besteld, en deze werd snel geleverd. Al snel na het uitpakken bleek dat de rugleuning op meerdere plaatsen kapot was (diepe scheuren in de bekleding). De klantenservice die ik toen meteen meldde, vond dit niet zo spannend, ik moest foto's sturen en daarna zou ik 'misschien vandaag of anders later in de week' horen wat voor oplossing ze me zouden bieden. Ik kreeg vrij snel een antwoord van de klantenservice, maar was niet zo tevreden met de oplossing die in eerste instantie werd geboden: of ik 15% korting op die stoel wilde? Als ik dat niet goed vond, mocht hij geruild. Ik wilde echter geen van beide: ik vind 15% korting op een stoel die zodanig beschadigd was dat ik hem niet eens gratis zou willen hebben veel te weinig, en omdat het materiaal blijkbaar zo kwetsbaar is van dit type stoel, hoefde ik hem ook niet zo nodig te ruilen. Er volgde weer een gesprek met de klantenservice met mijn vraag of hij misschien ook gewoon terug mocht, en dat ik dan mijn geld terugkreeg? Dat mocht ook - had dat dan meteen aangeboden... ;) Gelukkig had ik al snel een (gratis) retourlabel en wilde mijn vaste DHL punt wel zo'n grote doos in ontvangst nemen.

Beoordelingen voor Podobrace.nl

CV
8 jul 2024
Hele mooie soepele steunkousen voor me moeder besteld en die rits doet het hem echt Ze krijgt ze nu zelf aan Super snelle levering
15 jul 2024
Hartelijk dank voor deze review. We zijn blij dat u tevreden bent over onze steunkousen met rits en onze snelle levering!
10 apr 2024

Snelle oplossing bij fout in product

Product bleek een fout te hebben. Werd meteen nieuw opgestuurd zodat ik snel weer vooruit kon. Even een appje en alles werd geregeld.
10 apr 2024
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn
LV
lenie v.
dordrecht
24 mrt 2024
Snel geleverd. Wäs v dochter met zeer pijnlijk hielspoor. Draagt nu ruim n week maar werkt nog niet echt. Mss wat langer gebruiken.
27 mrt 2024
Fijn om te horen dat u de bestelling snel heeft ontvangen. Alle producten mogen even uitgeprobeerd worden en mochten deze niet naar wens zijn dan mag u het product geheel kosteloos retourneren.
30 apr 2024

Zeer tevreden

Dit is de ideale oplossing om zelf de steunkous aan te trekken zodat je niet afhankelijk bent van anderen! Voldoende ondersteuning!
1 mei 2024
Hartelijk dank voor deze review. We zijn blij dat u tevreden bent over onze producten en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.
18 nov 2023
gebruik ze al jaren , verloor er een en was na een paar minuten niet terug te vinden zal zijn dat ik niet de enige ben die .....
20 nov 2023
Bedankt voor uw review!
1 jul 2024

Snelle, goede levering. Alleen jammer dat het een ‘plakzool’, ik wil ze graag in meerdere schoenen gebruiken. De pasvorm is prima
2 jul 2024
Dank u wel voor uw beoordeling. De zolen plakken misschien iets door de siliconenlaag maar ze horen niet zo te plakken dat de zolen niet meer uitneembaar zijn. Mocht u vragen hebben over het product dan staat ons team voor u klaar.
1 mrt 2024
Mijn brace ging na 2 keer dragen stuk. De stiknaad liet los, dezelfde dag kreeg ik nog een nieuwe opgestuurd! Super service hoor!
1 mrt 2024
Hartelijk dank voor deze review. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn.
2 dec 2023
de steunzolen van de podoloog zaten niet echt fijn maar deze ztten heerlijk. had pij. in voeten. elke dag nu niet meer top zolen.
4 dec 2023
6 mei 2024
De service en de snelle levering alleen jammer dat de vervanging niet bevalt. Maar keurig opgelost, dankjewel voor het begrip.
7 mei 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen.
EC
Elly C.
Spierdijk
6 apr 2024

Netjes behandeld.

Netjes behandeld nadat de kous voor mij niet de juiste bleek te zijn. En het geld werd na een paar dagen direct terug gestort.
8 apr 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons niet goed retourbeleid. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn.
15 mrt 2024

Prima service, producten ff wenen

Super snel geleverd. Helaas kan ik met die brace echt niet slapen. Naar uur gaat het erg irriteren maar misschien went het nog
23 jan 2024
Ik kreeg exact wat ik gevraagd had en het helpt nog ook. Wat mij betreft zo doorgaan niet elke verandering is een verbetering.
24 jan 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
3 mrt 2024
Super fijne rug ondersteuning. Voor mijn zus aangeschaft en zij kan daar door rechterop lopen/zitten ivm versleten rugwervels.
4 mrt 2024
Fijn om te horen dat de rugbrace uw zus helpt. Bedankt voor uw beoordeling!
5 feb 2024
Duidelijke omschrijving waar de brace voor bedoeld is. Ik draag hem nu een week om mijn pols /hand en ik merk al verbetering.
6 feb 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze polsbrace en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
13 nov 2023
I ontving debestelling pas na4 dagen. Kreeg wel dagelijks berichtjes dat de bezorging op die of vlg dag zou zijn.verwarrend……
13 nov 2023
Goedemiddag, wat spijtig dat uw zending vertraging heeft opgelopen. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij hebben hier direct een klacht bij PostNL ingediend.
7 okt 2024

push ortho thumb brace CMC

Goede communicatie over de vertraging van de verzending. Uiteindelijk is alles goed gekomen en ben ik tevreden over de brace
9 okt 2024
1 jun 2024
Zeer goede klantenservice bestelling tijdig geleverd. Maar ook retourneren en terugbetaling vlot en zeer snel afgehandeld .
1 jun 2024
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.
24 dec 2023
Retournering ging zeer vlot. Heb kleinere maat besteld van polsbrace. Ook deze werd snel geleverd. Zeer goede service, top !
27 dec 2023
28 apr 2024

Cts brace.

Het werk zoals het beschreven is je moet alleen even wennen aan het aanbrengen als je alleen bent maar dat went snel genoeg
1 mei 2024
Bedankt voor uw review. Wij zijn blij te lezen dat de brace werkt en u aan de brace gewend bent
15 apr 2024
Dat ik vrij snel werd teruggebeld en antwoord op mijn vragen kreeg. Bedankt voor de uitleg!! Met vriendelijke groet, John
15 apr 2024
Bedankt voor uw positieve review, daar worden wij blij van.