18 jan 2024
Op zoek naar een ergonomische bureaustoel kwam ik bij podobrace.nl terecht. Heb een bureaustoel met vele verstelmogelijkheden gekocht. Met behulp van de handleiding was ie snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Ben heel tevreden!
Zag toen ook de grote verscheidenheid aan braces op de webside. Heb al enige jaren last een versleten linker schouder. Vond er aan de hand van de beschrijvingen een naar mijn idee een geschikte schouderbrace. Aangeschaft en ben ook hier heel tevreden. 't Was even wennen, maar de brace ondersteunt mijn schouder zo goed dat ik wel de brace voel maar niet de zeurende pijn in het schoudergewricht.
Dus twee keer heel tevreden 😃👍
Ik heb een mooie bureaustoel besteld, en deze werd snel geleverd. Al snel na het uitpakken bleek dat de rugleuning op meerdere plaatsen kapot was (diepe scheuren in de bekleding). De klantenservice die ik toen meteen meldde, vond dit niet zo spannend, ik moest foto's sturen en daarna zou ik 'misschien vandaag of anders later in de week' horen wat voor oplossing ze me zouden bieden. Ik kreeg vrij snel een antwoord van de klantenservice, maar was niet zo tevreden met de oplossing die in eerste instantie werd geboden: of ik 15% korting op die stoel wilde? Als ik dat niet goed vond, mocht hij geruild. Ik wilde echter geen van beide: ik vind 15% korting op een stoel die zodanig beschadigd was dat ik hem niet eens gratis zou willen hebben veel te weinig, en omdat het materiaal blijkbaar zo kwetsbaar is van dit type stoel, hoefde ik hem ook niet zo nodig te ruilen. Er volgde weer een gesprek met de klantenservice met mijn vraag of hij misschien ook gewoon terug mocht, en dat ik dan mijn geld terugkreeg? Dat mocht ook - had dat dan meteen aangeboden... ;) Gelukkig had ik al snel een (gratis) retourlabel en wilde mijn vaste DHL punt wel zo'n grote doos in ontvangst nemen.
de schouderbrace doet wel wat ie moet doen, maar is erg lastig om in je eentje aan te doen..
25 mei 2024
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen een beoordeling achter te laten, dat waarderen we enorm. We vinden het jammer om te vernemen dat u moeite ervaart met het aantrekken van de brace. Mocht u advies nodig hebben, aarzel dan vooral niet om ons te mailen of te bellen zodat één van onze specialisten u zo snel mogelijk kan helpen.
Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn
22 apr 2024
Goed product en ook goed advies gekregen vooraf.
Daarna snel verzonden en ontvangen.
Bedankt
22 apr 2024
We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen de volgende keer u weer van dienst te mogen zijn
9 apr 2024
Ik ben erg blij met mijn brace het help goed
Ik heb er zelfs 2’ paar 1 in. De was en 1 om
10 apr 2024
Wij zijn blij te horen dat de brace goed helpt. Bedankt voor uw review!
6 mrt 2024
Er is een duidelijke uitleg waarvoor en ook hoe de brace moet worden opgemeten.
Past prima!
6 mrt 2024
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn ontzettend blij om te zien dat u ons beoordeeld met 4 sterren. Omdat wij streven naar de hoogst mogelijke service horen wij graag of wij nog wat voor u kunnen betekenen.
26 feb 2024
Goed ervaring
Producten snel geleverd en doen precies wat ze moeten doen.
Veilige plek om te bestellen.
26 feb 2024
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling, dat stellen we zeer op prijs!
18 nov 2023
De bestelling werd bezorgd op de opgegeven dag en het product voldeed aan de verwachtingen.
22 nov 2023
6 dec 2023
Braces snel geleverd! Retournering van een brace snel geregeld. Armbrace goede kwaliteit!
6 dec 2023
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en armbrace en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
1 mei 2024
Uitstekende en vriendelijke service
Uitstekende en vriendelijke procedure van aankoop tot levering . Prima service 10/10 .
3 mei 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
1 apr 2024
Altijd goed advies en de spullen die ik tot nog toe gekocht heb zijn absoluut een topper
3 apr 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en producten en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
18 nov 2023
Overzichtelijke site en snelle bezorging met een vriendelijke en snelle klantenservice.
20 nov 2023
Dank u wel voor de mooie woorden. De beste service voor onze klanten is waar wij voor gaan.
7 nov 2023
Zeer klantgericht en -vriendelijk. Snelle reacties op mijn vragen en komen afspraken na.
7 nov 2023
Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen.
28 mei 2024
Ik heb eerder mijn dijbeen brace maat 7 gekocht enige jaren geleden, met tevredenheid.
29 mei 2024
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de dijbeenbrace. Bedankt voor uw review!
Na een week deze 's nachts te hebben gebruikt, is de pijn in de vingers fel geminderd.
1 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij dat u tevreden bent over onze handschoenen en zijn blij te horen dat de pijn verminderd is!
22 mrt 2024
Eerste paar steunkousen gekocht.
Zitten perfect dus binnenkort bestel ik nog 2 paar.
23 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, we vinden het fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent en hopen u binnenkort nogmaals van dienst te mogen zijn.
24 mrt 2024
Zo graag 2 klittenbandjes er om heen hebben dan schuift het niet weg als ik omdraai
29 mrt 2024
Goedemiddag, bedankt voor uw review. Helaas hebben wij geen losse onderdelen voor het kniekussen verkrijgbaar, onze excuses voor het ongemak.
24 mrt 2024
Hij zit geweldig ook al had ik hem voor mijn duim graag wat korter gehad bij de pols
29 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw review. Mocht u advies willen over een alternatieve brace dan staat ons team voor u klaar!
16 mrt 2024
perfecte service, mijn brace ging na 4 dagen stuk en kreeg gratis nieuwe opgestuurd.
19 mrt 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We zijn blij dat we u van dienst konden zijn en ook in de toekomst staan we altijd voor u klaar.