PasveerOnline.nl- Logo - Beoordelingen

PasveerOnline.nl

118 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden180 beoordelingen in totaal

12 apr 2024
Ik ben blij met de persoonlijke service van Pasveer. Fijn om met echte mensen te maken te hebben. Geen 5 sterren omdat het tasje dat ik bestelde me ietsje tegenvalt omdat ik de twee zijvakken naast de rust eigenlijk niets kwijt kan. Geen brillenkoker bijvoorbeeld. Alleen een papiertje misschien want een paspoort maakt het sluiten van het tasje al lastiger. Mijn fietssleutel geeft al een probleem met sluiten. En als het per ongeluk daardoor niet goed sluit gaapt het tasje open met de pasjes voor het grijpen. Voor losgeld is geen handig plekje. Al met al net niet wat ik hoopte. Ik wilde dit tasje om in de zomer zonder jas-, en broekzakken op pad te kunnen met een telefoon, een zonnebril en plek voor mijn pasjes en sleutel.

13 dec 2023
Mijn bestelling is aangemeld bij postNL en vervolgens niet gestuurd. Na dagen later zelf contant te hebben opgenomen bleek er iets mis te zijn gegaan, echter mijn kado is daardoor niet op tijd geleverd geworden. Erg jammer.

Beoordelingen voor PasveerOnline.nl

de levering was snel. geen noodzaak om te registreren bij het afrekenen. ik heb tracking informatie van tevoren ontvangen. het zou helpen als jullie de werkelijke hoogte van de koffer zouden toevoegen (van onder naar boven, niet alleen van wielen naar boven).

De tas werd snel geleverd en conform verwachting

De tas werd snel geleverd en was conform verwachting. We hadden niet verwacht dat deze was ingepakt als cadeau, wat het wel super leuk maakt om te ontvangen. Bovendien een persoonlijk berichtje. Echt top!!
Antwoord van PasveerOnline.nl
Wij zijn dol op cadeautjes, dus maken graag onze klanten blij door hun bestelling leuk in te pakken. Leuk om te horen dat je dit zo hebt gewaardeerd, daar doen wij het voor! Veel plezier met je aankoop en bedankt voor deze mooie recensie.
Ik vond het zó persoonlijk..het pakketje was mooi ingepakt met papier en sticker met krul én er zat een lief, begeleidend schrijven bij... voelde heel mooi...dat zie je tegenwoordig niet veel meer..
11 okt 2024
Levering perfect. Het tasje was als kadootje ingepakt met een persoonlijk briefje. Tasje zelf bevalt zeer goed. Grote vakken en lekker licht van gewicht.
14 okt 2024
Wat leuk om te horen dat het tasje goed bevalt! Heel erg bedankt voor deze mooie recensie, daar doen wij het voor. Dat je er maar heel lang plezier van mag hebben!
11 okt 2024
Katoenen band van bear voor mijn tas besteld, nergens te krijgen behalve bij Pasveer. Netjes en mooi verpakt met een persoonlijke groet erbij. Keurig!
14 okt 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie recensie voor ons achter te laten, we vinden het heel erg leuk om te horen dat we je blij hebben kunnen maken met dit mooie artikel! Heel veel plezier gewenst ermee!

Zo hoort het te zijn!!

Snelle en correcte levering met een persoonlijke component. Schoolvoorbeeld van een aangename en professionele webwinkel.
14 okt 2024
Wat een ontzettend mooi compliment, daar worden wij blij van! Heel erg bedankt en veel plezier gewenst met je nieuwe tas!
7 okt 2024
Mijn bestelling was als een cadeautje ingepakt, met een persoonlijk kaartje erbij. Een ontzettend leuke verrassing!
7 okt 2024
Wat leuk om te horen dat je dit zo waardeert, daar doen wij het voor! Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze mooie recensie.
12 okt 2024
De oplossing voor mijn bestelling, die was niet aanwezig maar werd keurig door een medewerker opgelost!
14 okt 2024
Bedankt voor deze mooie recensie. We vinden het fijn om te horen dat we je blij hebben kunnen maken met het alternatief. Wij worden vrolijk van blije klanten!
Snel geleverd Als cadeautje ingepakt Retourneren ging makkelijk Snelle terugbetaling
Antwoord van PasveerOnline.nl
Heel erg bedankt voor deze mooie recensie! Fijn om te horen dat je het gehele bestelproces zo goed hebt ervaren. Daar worden wij blij van!
17 okt 2024
Snelle service, tas verpakt in kadoverpakking met een persoonlijk briefje erbij!
18 okt 2024
Wat een mooie recensie, daar worden wij blij van. Heel erg bedankt en veel plezier met je mooie, nieuwe tas!
Besteld en snel geleverd! Mooi verpakt en een persoonlijke briefje, heel leuk!
20 okt 2024
Vlotte levering en mooi ingepakt als een kado!. Nu nog zonder plastic?
21 okt 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze mooie recensie. Daar zijn wij heel erg blij mee!. Bedoel je de plastic verzendzak? Hier denken wij ook zeker goed over na. Voor nu is dit voor ons een mooie, duurzame optie aangezien deze verzendzak is gemaakt van 80% gerecycled materiaal en het onze artikel goed beschermd tijdens de transport!
12 uur geleden

Super service

Super snel en ook nog mooi verpakt met een lief persoonlijk kaartje
19 okt 2024

Snel en persoonlijke touch

Snelle levering met een persoonlijk berichtje. Hele fijne service!
21 okt 2024
Wat leuk dat je zo mooie review voor ons hebt achtergelaten, dankjewel! Veel plezier met je nieuwe tas :)
Snelle bezorging en nette en persoonlijke afhandeling.
Antwoord van PasveerOnline.nl
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie recensie voor ons achter te laten, daar worden wij vrolijk van! Fijn om te horen je zo'n goede ervaring hebt gehad!
Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje erbij!
22 okt 2024
Zeer goed geholpen door de vestiging in Zwolle.
Antwoord van PasveerOnline.nl
Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Zwolle, daar doen wij het voor! Veel plezier gewenst met je nieuwe aankoop en bedankt voor deze mooie recensie.
Ene dag besteld, andere dag geleverd.
20 okt 2024
Mooie tas en op tijd geleverd.
21 okt 2024
Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe tas en dat hij snel is geleverd! Bedankt voor deze mooie recensie en veel plezier gewenst met je nieuwe aankoop!
6 okt 2024
goede service en kwaliteit
7 okt 2024
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie recensie voor ons achter te laten, daar worden wij blij van! Veel plezier gewenst met je mooie, nieuwe tas.