9 sep 2024
Prima ervaring met klantenservice. Wilde online een poloshirt bestellen en systeem gaf aan dat er nog 1 op voorraad was in mijn maat. Maar verder klikken om definitief te bestellen lukte maar niet. Klantenservice gebeld, die zouden erachteraan gaan. Uurtje later mailden ze terug: ‘Bestel een maat kleiner, geef ons een seintje wanneer besteld en dan regelen wij het verder’. Volgende dag shirt in huis in mijn maat. Zo hoort het, dan kom je nog eens terug.
Er zat nog een anti diefstal ding in.
Heb dat zelf geprobeerd te verwijderen .Om gedoe te vermijden.
Maar er zat een rood poeder in,dus nu een vlek um de jas.
Beoordelingen voor bosmenshop.nl
18 aug 2024
De snelle afwikkeling. Zeer goede service.
22 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij onze "Bos Men Shop" en waarderen je vriendelijke woorden over onze snelle service en attente medewerkers. Ons doel is om altijd uitzonderlijke service te bieden aan al onze klanten. We hopen je snel weer te zien!
13 aug 2024
Meteen de volgende dag netjes in huis!
22 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen. Ons team werkt hard aan een tijdige levering en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We hopen je snel weer te zien bij Bos Men Shop!
14 aug 2024
Snelle verzending en goede kwaliteit.
22 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn zo blij om te horen dat je tevreden was over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we waarderen je steun voor ons bedrijf. We hopen je snel weer te zien bij Bos Men Shop!
6 aug 2024
snelle afhandeling, ook van de retour
7 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je tevreden was over onze snelle afhandeling en retourprocedure. Bij Bos Men Shop streven we naar een efficiënte en handige service voor al onze klanten. We waarderen je steun en hopen je snel weer te zien.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze service en kwaliteit. Bij Bos Men Shop streven we ernaar om service en producten van topkwaliteit te leveren aan al onze klanten. We waarderen je vriendelijke woorden en hopen je snel weer te zien.
6 aug 2024
Mooie spullen en fijne service !
7 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het geweldig om te horen dat je genoten hebt van onze producten en service. Bij Bos Men Shop streven we ernaar om producten van hoge kwaliteit en een uitzonderlijke klantenservice te bieden. We hopen je snel weer te zien!
21 aug 2024
Snelle levering, goede bezorging
22 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen. We zijn blij om te horen dat je tevreden was met onze snelle levering en betrouwbare service. Bij Bos Men Shop streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. We hopen je snel weer te zien!
6 aug 2024
Goede service en snelle levering
7 aug 2024
Bedankt voor je vriendelijke woorden over onze service en levering. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We waarderen je steun en hopen je ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn.
5 aug 2024
Dit was mijn eerste bestelling bij Bos, alles ging uitstekend.
Dit was mijn eerste bestelling
6 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten over je eerste bestelling bij ons. We zijn zo blij om te horen dat je Bos Men Shop hebt gekozen om te winkelen. Ons team streeft ernaar om de best mogelijke service en producten te leveren. We kijken ernaar uit om je snel weer te zien!
11 aug 2024
gewoon doorgaan zoals u nu doet
13 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je onze inspanningen bij Bos Men Shop waardeert. We zullen hard blijven werken om de best mogelijke service en producten te leveren. Nog een fijne dag!
10 aug 2024
Snelle afhandeling, prima polo
13 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je een snelle en bevredigende ervaring hebt gehad in Bos Men Shop. Jouw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we kijken ernaar uit om je snel weer te zien voor nog meer mooie keuzes. Nog een fantastische dag!
3 aug 2024
Grote keuze en goede service.
6 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring bij Bos Men Shop te delen! We zijn blij dat je onze ruime keuze en uitstekende service waardeert. We streven ernaar om onze klanten de beste winkelervaring te bieden en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. We hopen je snel weer te zien!
21 aug 2024
Uitstekende service.
22 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je uitstekende service hebt ontvangen in onze winkel. Ons team streeft ernaar om topservice te bieden aan al onze klanten. We waarderen je steun en kijken ernaar uit om je snel weer te zien!
PERFECT,IN ÉÉN WOORD
7 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten over je ervaring bij Bos Men Shop. We vinden het geweldig om te horen dat je een perfecte ervaring met ons hebt gehad. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We hopen je snel weer te zien.
Goede snelle service
7 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je onder de indruk was van de snelle service in onze winkel. Ons team bij Bos Men Shop is toegewijd aan het leveren van efficiënte en eersteklas service aan al onze klanten. We waarderen je steun en hopen je snel weer te zien.
Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je blij was met de snelle levering van je bestelling. Bij Bos Men Shop streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We waarderen je steun en hopen je snel weer te zien!
10 aug 2024
Snelle levering .
13 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. We zijn blij om te horen dat onze bezorgservice efficiënt voor je was. Bij Bos Men Shop zijn we trots op de snelle en betrouwbare service voor onze klanten. We waarderen je steun en hopen je snel weer te zien.
Snel en correct geleverd 👌
Snel en correct
22 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring bij Bos Men Shop te delen. We zijn blij om te horen dat je tevreden was over de snelheid en nauwkeurigheid van onze service. We blijven streven naar uitmuntendheid in het leveren van kwaliteitsproducten en efficiënte service. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen.
24 aug 2024
27 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten voor onze Bos Men Shop. We zijn blij om te horen dat je tevreden was over onze snelle bezorgservice. In onze winkel streven we ernaar om efficiënte en tijdige service te bieden aan al onze klanten. We waarderen je steun en hopen je snel weer te zien.
9 aug 2024
Mooie kwaliteit
13 aug 2024
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We vinden het geweldig om te horen dat je de kwaliteit van onze producten waardeert. Bij Bos Men Shop streven we ernaar om onze klanten de beste kwaliteit te bieden voor een betaalbare prijs. We hopen je snel weer te zien!