bosmenshop.nl- Logo - Beoordelingen

bosmenshop.nl

538 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.582 beoordelingen in totaal

9 sep 2024
Prima ervaring met klantenservice. Wilde online een poloshirt bestellen en systeem gaf aan dat er nog 1 op voorraad was in mijn maat. Maar verder klikken om definitief te bestellen lukte maar niet. Klantenservice gebeld, die zouden erachteraan gaan. Uurtje later mailden ze terug: ‘Bestel een maat kleiner, geef ons een seintje wanneer besteld en dan regelen wij het verder’. Volgende dag shirt in huis in mijn maat. Zo hoort het, dan kom je nog eens terug.

2 jun 2024
Er zat nog een anti diefstal ding in. Heb dat zelf geprobeerd te verwijderen .Om gedoe te vermijden. Maar er zat een rood poeder in,dus nu een vlek um de jas.

Beoordelingen voor bosmenshop.nl

16 nov 2023
12 nov 2023
2 jun 2024
7 jun 2024
Het spijt ons te horen dat u de antidiefstalbeveiliging er nog aan zat en dat er een rood poeder achterbleef dat vlekken op uw jas achterliet. Bij "Bos Men Shop" streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden, en het spijt ons dat dit niet uw ervaring was. Wij nemen klanttevredenheid zeer serieus, en wij zullen uw feedback gebruiken om onze diensten in de toekomst te verbeteren. We hebben ondertussen ook contact met u gezocht via de email om het op te lossen!
12 jun 2024
De winkel is uitstekend, maar de bezorging is door een subcontractor van PostNL. Het tijdstip vari"eerde van 08:30 tot uiteindelijk 20:30.
14 jun 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten over je ervaring bij Bos Men Shop. We zijn blij om te horen dat je onze winkel uitstekend vond. We verontschuldigen ons voor enig ongemak veroorzaakt door de bezorgdienst, omdat we met onderaannemers werken om tijdige en efficiënte bezorging voor al onze klanten te garanderen. Onze prioriteit is om voortdurend te verbeteren en de best mogelijke service te bieden. Nogmaals bedankt voor je feedback, we stellen het echt op prijs! Tot snel bij Bos Men Shop!
3 jan 2024

Waardeloze pakket-verzending

Wij wachten nog steeds op onze bestelling... Kennelijk gaat er vanalles fout met de pakket-verzending.
3 jan 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om Bos Men Shop te beoordelen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat alle bestellingen op tijd worden afgehandeld en verzonden, dat is bij uw pakket ook gebeurd. We zien namelijk dat het pakket de 29ste is aangeboden bij u maar u was niet thuis volgens de vervoerder. Daarna is het naar een pick-up point gestuurd. Helaas kunnen wij hier op het moment niks aan veranderen. We begrijpen uw frustratie en verontschuldigen ons als uw bestelling niet zo snel is aangekomen als verwacht. Ondertussen zien we dat het pakket weer onderweg terug is naar ons. We zullen het uiteraard in de gaten houden en eventueel opnieuw versturen naar u. Uiteraard kunt u even contact met ons opnemen via 0113-217970 dan zullen we het verder met u bespreken. Voor nu wensen wij u een prettige dag en een gelukkig nieuwjaar!
25 feb 2024
Kleur kwam in werkelijkheid niet overeen met foto’s in webshop. Daarom artikel geretourneerd
28 feb 2024
Bedankt voor uw eerlijke feedback over het product dat u in onze winkel hebt ontvangen. Wij waarderen uw mening en erkennen dat kleuren op foto's in het echt moeilijk te evenaren kunnen zijn. Wij nemen klantenservice serieus en streven ernaar de best mogelijke ervaring te bieden. Wij moedigen klanten aan om contact met ons op te nemen voordat ze een artikel kopen als er vragen of opmerkingen over een artikel zijn. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
6 apr 2024
het witte label zit er nog in, grote fout dus als ik de winkel in ga gaat er een alarm af
8 apr 2024
Hartelijk dank voor het onder onze aandacht brengen van deze kwestie, en onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Het is vanzelfsprekend dat een dergelijke fout niet had mogen plaatsvinden. Ons klantenservice zal spoedig contact met u opnemen om het probleem voor u op te lossen.
26 mei 2024
Opletten bij versturen van kleding of de maat goed is
30 mei 2024
Dank u voor uw beoordeling. Wij waarderen alle feedback die ons helpt om de klantervaring bij Bos Men Shop te verbeteren. Wij nemen klanttevredenheid zeer serieus en vinden het vervelend om te horen dat u een probleem had met de maat toen u kleding bij van ons ontving! U kunt er zeker van zijn dat we deze feedback zullen gebruiken om onze processen te verbeteren. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons dit waardevolle inzicht te geven.
20 dec 2023
Het verzenden van je pakket duurt veel te lang
21 dec 2023
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om Bos Men Shop te beoordelen. We waarderen je feedback echt en begrijpen dat een snelle levering belangrijk is voor onze klanten. We zien dat u de bestelling op 14 dec om 20.41 heeft gedaan en 15 dec om 11.34 is deze verstuurd. U heeft hem op 16-12-2023 mogen ontvangen in uw brievenbus volgens de track en trace. Kunt u aangeven waar wij het proces moeten versnellen. We wensen u alvast fijne feestdagen en graag tot de volgende keer!
11 jun 2024
levering ok, helaas xxl te klein
4 jun 2024
6 mei 2024