9 sep 2024
Prima ervaring met klantenservice. Wilde online een poloshirt bestellen en systeem gaf aan dat er nog 1 op voorraad was in mijn maat. Maar verder klikken om definitief te bestellen lukte maar niet. Klantenservice gebeld, die zouden erachteraan gaan. Uurtje later mailden ze terug: ‘Bestel een maat kleiner, geef ons een seintje wanneer besteld en dan regelen wij het verder’. Volgende dag shirt in huis in mijn maat. Zo hoort het, dan kom je nog eens terug.
Er zat nog een anti diefstal ding in.
Heb dat zelf geprobeerd te verwijderen .Om gedoe te vermijden.
Maar er zat een rood poeder in,dus nu een vlek um de jas.
Beoordelingen voor bosmenshop.nl
Goede service
Snelle verzending, reageren goed op vragen.
16 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze service en dat ons team in staat was om snel te reageren op je vragen. Bij Bos Men Shop zijn we trots op onze uitstekende klantenservice en we zijn blij te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We hopen je snel weer te zien!
1 aug 2024
Site en levering correct, uitlevering duurde 3 dagen.
6 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze winkel te beoordelen. We zijn blij om te horen dat je onze site en levering correct vond. Bij Bos Men Shop streven we naar een efficiënte service en we verontschuldigen ons als de 3-daagse levering langer duurde dan verwacht. We waarderen je feedback en hopen je snel weer te zien.
15 jul 2024
Prima kwaliteit voor goede prijs . Snelle verzending.
16 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met onze "Bos Men Shop" te delen! We zijn er trots op dat we uitstekende kwaliteit bieden tegen betaalbare prijzen. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en we zijn blij om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.
2 aug 2024
snel + veel informatie ivm het traject van het pakje
6 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat ons team in staat was om je te voorzien van een snelle en informatieve service met betrekking tot je pakket. We streven ernaar om onze klanten bij elke stap op de hoogte te houden. Bedankt dat je voor Bos Men Shop hebt gekozen!
30 jul 2024
Snelle levering, goede voorwaarden voor retouren
1 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je tevreden was met onze snelle levering en ons retourbeleid. We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We waarderen je steun en hopen je snel weer te zien bij Bos Men Shop.
12 jul 2024
Snelle en tijdige levering en topkwaliteit
18 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten over je ervaring.. We zijn blij om te horen dat u tevreden was met onze snelle en hoogwaardige service. Uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.
13 jul 2024
Levering en dat je product verzekerd is.
16 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je ons leverings- en verzekeringsbeleid waardeert. Ons doel is om kwaliteitsproducten en -diensten te leveren, en jouw feedback motiveert ons om dat te blijven doen. Bedankt dat je voor Bos Men Shop hebt gekozen!
12 jul 2024
Precies zoals besteld en keurig op tijd
18 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten voor onze winkel. We zijn blij om te horen dat uw aankoop precies was zoals besteld en op tijd is geleverd. Bij Bos Men Shop zijn we er trots op dat we onze klanten producten van hoge kwaliteit en snelle service kunnen bieden. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.
Manager Bos Men Shop
22 jul 2024
Gewoon prima vlotte correcte levering.
23 jul 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie achter te laten. We zijn blij om te horen dat je een geweldige ervaring hebt gehad met onze snelle levering. Bij Bos Men Shop streven we naar perfectie en we waarderen je feedback. We hopen je snel weer te zien!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze service en kwaliteit. Bij Bos Men Shop streven we ernaar om service en producten van topkwaliteit te leveren aan al onze klanten. We waarderen je vriendelijke woorden en hopen je snel weer te zien.
6 jul 2024
Prima advisering en snelle levering
31 jul 2024
Retour netjes en snel verwerkt.
1 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten over je winkelervaring bij Bos Men Shop. We zijn blij om te horen dat je retourzending snel en efficiënt is verwerkt. Dit weerspiegelt onze toewijding aan het bieden van uitstekende service aan al onze klanten. We waarderen je steun en hopen je snel weer te zien.
Mooie prijs
Snel, goede info, mooi prijs
6 aug 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten over je ervaring bij Bos Men Shop! We zijn blij om te horen dat je onze service snel en informatief vond en dat je tevreden was over onze prijzen. Ons doel is om altijd uitzonderlijke service en kwaliteitsproducten te leveren tegen betaalbare prijzen. We hopen je snel weer te zien!