ledgroothandel.nl- Logo - Beoordelingen

ledgroothandel.nl

450 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden8.176 beoordelingen in totaal

11 jun 2024
Binnen de bestelprocedure van wolkenpanelen kan men alleen aantallen opgeven en geen vormen zoals 2x2 vierkant, of 2x3 rechthoekig. Het is de bedoeling dat het aantal panelen wordt opgegeven en besteld, waarna een medewerker via de e-mail zal vragen in welke vorm dit geleverd moet worden. Misschien is het een idee om de webwinkel hierop uit te breiden, dat klanten dit gelijk zelf kunnen aangeven. Dit scheelt in de extra communicatie met de medewerkers, die niet altijd even snel is.

Zeer slechte service en onbetrouwbare levering! Ik heb een bestelling geplaatst bij LEDgroothandel.nl en helaas is mijn ervaring ronduit teleurstellend. We hebben een grote bestelling geplaatst en na een week en vijf telefoontjes is nog steeds maar één van de drie pakketten aangekomen. We hebben speciaal mensen ingehuurd om alles op tijd te installeren en dit aangegeven bij de klantenservice. Er werd beloofd dat de rest met spoed zou worden verzonden. Na eigen onderzoek met DPD blijkt dat de overige pakketten nooit zijn verstuurd! De klantenservice is inmiddels onbereikbaar; verschillende nummers geprobeerd, maar we worden weggedrukt... Dit is niet alleen frustrerend, maar het kost ons ook geld en tijd. Voor een bestelling van deze waarde is dit gedrag ronduit schandalig en onacceptabel. Ik kan LEDgroothandel.nl absoluut niet aanraden. Deze ervaring laat zien dat ze geen verantwoordelijkheid nemen voor hun fouten en hun klanten in de kou laten staan.

Beoordelingen voor ledgroothandel.nl

WD
Willem d.
Stadskanaal
4 aug 2024
Bestelling zeer snel in huis.
29 aug 2024
Prima lampen
30 aug 2024
10 aug 2024
25 aug 2024
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf, verkeerd advies waardoor product defect raakte. Service medewerker zou terugmailen na diverse telefoontjes en na vier dagen helaas nog steeds geen reactie. Website geeft ook onjuiste informatie waardoor defect ontstond. Telefonische medewerkster kan/mag niets en doet ook niets maar beloofd van alles. Ze blijft vriendelijk zeggen dat de servicemedewerker druk is en niet bereikbaar, hij is in een meeting, heeft geen telefoon zal terugmailen niet dus etc,etc
5 aug 2024

Duurde lang hoewel stockvoorraad positief aangaf

Duurde lang, enige weken, vooraleer de -kleine- bestelling doorkwam. En dan nog na enige contactnames in deellevering. Online besteld en de stock gaf voldoende voorraad. Enkele jaren geleden grote bestellingen geplaatst: toen veel beter.
19 aug 2024
29 jul 2024
De ledlampen kwamen keurig op tijd en goed verpakt. Echter mijn fout was dat ik niet de juiste Ledlampen heb besteld. Via een App te besturen.
5 aug 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat uw bestelling op tijd en in goede staat is geleverd. Ons bedrijf streeft er voortdurend naar om innovatieve producten aan te bieden, zoals onze app-gestuurde LED lampen, om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
WV
Wim V.
Vorselaar
11 jul 2024
Grote keuze. Snelle levering van de voorradige zaken. Correcte en snelle nalevering van niet voorradige zaken zonder meerprijs.
13 jul 2024
Alles in orde, van bestelling tot betaling tot levering Dank je
16 jul 2024

uitstekende ervaring

producten goed te vinden op de webshop, snel verzonden.
5 aug 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat u onze producten gemakkelijk op onze webshop gevonden hebt en dat ze snel geleverd werden. Wij streven ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. Uw feedback is belangrijk voor ons en we zullen onze diensten blijven verbeteren om uw tevredenheid te garanderen.
5 jul 2024
snelle service en doen wat extra's voor hun klanten
18 jul 2024
doen wat ze zeggen dat ze gaan doen
WV
Willy V.
Borsbeek (België)
9 jul 2024

Correcten uitvoering

info - opvolging - timing - prijs
11 jul 2024
Beste Willy, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven over uw recente ervaring met ons bedrijf. Wij zijn dankbaar voor uw positieve opmerkingen over onze informatie, follow-up en prijzen zoals timing.
15 jul 2024
Goed product, snel geleverd