Beoordelingen voor Klusspullen.nl
5 sep 2024
3 sep 2024
3 sep 2024
9 sep 2024
Levertijd zou 1 tot 2 weken zijn. Voor een redelijke bestelling. Na 3 weken maar gebeld omdat ik niets kreeg, maar ook niets hoorde. Bleek er 1 ding niet voorradig te zijn. Hebben ze de rest verzonden = positief. Verder is dat nu ook al weer 3 weken geleden en het resterende artikel nog niet ontvangen en ook niets over gehoord! Laat aub iets horen als het niet binnen de beloofde tijd verzonden wordt! Ik heb het niet over een paar dagen langer, wel over veel langer. Wij konden zodoende niet verder klussen. Als we het geweten hadden, was de bestelling bij een ander gedaan.
10 sep 2024
Beste heer / mevrouw Dieleman, dank voor uw feedback. Wij vinden het erg te horen dat de levering van uw bestelling niet naar verwachting is verlopen en dat u hierdoor hinder hebt ondervonden. Wij streven ernaar om onze levertijden zo nauwkeurig mogelijk te communiceren, helaas is dat in uw geval niet gebeurd. Wij hebben per mail contact met u opgenomen en zullen dit met u oplossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor uw geduld. Met vriendelijke groet, team Klusspullen.
20 sep 2024
Onderdelen worden niet geleverd
De bestelde onderdelen zijn nog steeds niet geleverd, op mijn mails naar vraag om info wordt niet gereageerd door klusspullen.nl
20 sep 2024
Beste meneer Chabot, Dank voor uw mail. Wat vervelend om te horen dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen. U heeft deze geplaatst op 10-09 en wij hebben uw bestelling op 11-09 verstuurd. Wij zullen per mail contact met u opnemen. In onze inbox vindt ik geen enkele mail van u. Niet op het bestelnummer, niet op uw naam en ook niet op uw e-mail adres. Ik ben bang dat deze niet doorkomen. Wij zien graag uw reactie op onze mail, u mag uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Klusspullen
19 sep 2024
producten verkeerd afgebeeld op de site
19 sep 2024
Beste meneer Verstappen, dank voor uw review. In het geval bij u gaat het om een artikel verkrijgbaar in verschillende afmetingen waardoor de schroefgaten in de afbeelding inderdaad dichterbij zitten dan in realiteit en de afbeelding inderdaad iets afwijkt. Dat is natuurlijk erg vervelend, zeker als u op basis van de afbeelding het artikel aanschaft en niet op basis van de afmetingen die erbij staan. Bij een aantal artikelen worden dezelfde afbeelding gebruikt omdat de producten in feite hetzelfde zijn. Per mail is er contact voor een oplossing. Wij vinden het vervelend dat u de bestelling als negatief ervaart. Wij hopen u nog eens terug te zien in onze webshop met een betere ervaring. Met vriendelijk groet, team Klussspullen.
3 aug 2024
Laagste prijs, volgende dag geleverd
Ik werd keurig middels verschillende mailtjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de bestelling was er de volgende dag. Was bovendien verreweg de laagste prijs vergeleken met andere aanbieders. (Product: Silent Dual 100 ventilator)
Hadden alles waar ik naar op zoek was, bij andere was dat niet het geval!
Vandaar bij hun besteld en was met onder ook net paar euro’s goedkoper dan bij een ander.
Snelle levering alles was top!
Verbeterpunten, wat mij betreft GEEN !
19 aug 2024
Ik heb zo maar iets gescoord. Ik heb in deze tijd meerdere spullen bij verschillende leveranciers besteld. Zou handig zijn om een foto van het door mij bestelde product op te nemen, da weet ik beter hoe te scoren.
Groet, Ton
5 aug 2024
Snelle reactie en goed product
Vooraf advies gevraagd over de vervanging van mijn badkamerventilator. Joey gaf snel en goed advies. Nieuwe ventilator was eenvoudig te monteren en werkt prima.