18 dec 2023
Charlie temple doet alles om je de beste bril te leveren tegen een absoluut lage prijs. In totaal moest de bril 2x terug maar de opticien heeft er alles aan gedaan om de perfecte multifocale bril, licht en dun glas met blauwfilter te realiseren. De 1e keer was het optisch middelpunt van de bril te laag omdat dit wordt berekend op basis van een algoritme. Na contact met de helpdesk werd aangeven dat de bril moest worden afgetekend ( puntje plaats van de pupil) en worden teruggestuurd. De 2e keer omdat ik toch nog betere glazen met blauwfilter wilde. Geen extra kosten alles werd gerealiseerd zonder zorgen. De service van Charlie is top en de dure brillenwinkels kunnen nog wat leren van dit service niveau. De bril die ik nu heb van Charlie is van dezelfde kwaliteit als mijn Lindberg bril met Hoya glazen die een veelvoud van de kosten van de Charlie bril heeft gekost. Top bedrijf en top producten.
Eerst wachten, glazen niet voorradig (is tegenwoordig bij Charlie standaard), dan wordt bril geleverd met verkeerd montuur, los in de doos, zonder zakje
Dan begint de ellende pas echt, telefonisch onbereikbaar, en wordt op mailtje niet gereageerd.
Gezien het grote aantal brillen wat wij daar hebben besteld in het verleden prima werden geleverd, thans grote tegenvaller!
Op deze manier jaag je je klanten weg!
Beoordelingen voor charlietemple.com
19 mrt 2024
Brillen van top kwaliteit zelfs na 5 jaar
De vlot geleverde brillen zijn van super kwaliteit. Heb m’n eerste zo’n 5 jaar geleden besteld en die is nog steeds goed. Geen krassen op het glas of wiebelend montuur. Gewoon nog helemaal netjes. Dus inmiddels wat andere kleuren erbij gekocht want als ze zo lang meegaan wil je toch af en toe wat anders.
19 apr 2024
Ik ben verliefd op mijn nieuwe bril!
Gisteren ontving ik mijn nieuwe bril.en zette deze .eteen op . Crystal peach ( Derek),Prachtig! Hij staat en zit zo mooi en ik kreeg meteen complimenten. Ik ben zo verliefd op de brillen van Charlie Temple en ze zijn nog betaalbaar ook! Ik ben 74 bijna75 jaar en super blij , ik voel me er jonger door!
5 jul 2024
Raar dat iedere keer als ik een bril bestel, het bericht komt dat de glazen (de standaard glazen) niet beschikbaar zijn en dat de bril later komt. Dit is de 2e keer al binnen een half jaar. Als je dan mailt met de vraag wanneer de bril komt, dan komt er geen enkele reactie. Slechte communicatie
13 feb 2024
Service
Snelle service, maar foto’s op de site mogen duidelijker overeen komen met de werkelijkheid. Daarnaast zijn sommige modellen al maanden -Uitverkocht, binnenkort weer op voorraad-. Dan zou de toevoeging wanneer de bril weer voorradig is zinvol zijn. Binnenkort is erg subjectief in dit geval.
17 feb 2024
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je bestelling. Alleen, krijg je wel 10 nieuwsbrieven in 1 week, maar de 10% korting, ho maar. Dit geeft een rot gevoel. Zeg gewoon niet dat je 10% korting krijgt. Dan hoef ik me ook neegens voor aan te melden.
10 jun 2024
Duur van de levering was top.
Montuur redelijk qua kwaliteit.
Uitlevering montuur was niet goed.
Begrijp dat persoonlijk aanpassen niet kan op afstand, maar dit montuur kwam direkt uit de fabriek. Krom, pootjes niet vastgedraaid; zonder aandacht verstuurd. Jammer.
29 apr 2024
Ik heb m'n bestelling nog niet ontvangen, omdat er problemen zijn bij de leverancier met de bestelde glazen. Ik heb hier netjes bericht over gekregen en een kortingsbon ontvangen, maar vind het uiteraard wel jammer. Oordelen over de bestelling kan dus nog niet.
19 jan 2024
Al meerdere keren bij Charlie Tempel besteld. Hun brillen zijn echt super maar... iedere keer als ik besteld heb blijken de glazen niet op voorraad dus duurt de levering langer.
Maw.. vermeld eerlijke/realistische levertijden
20 jan 2024
Mooie stevige bril
Zeer tevreden, bril past goed, kijkhoek prima.
Alleen als er bril in backorder staat, kan je e-mail adres achterlaten , dan krijg je bericht wanneer leverbaar> dat werkt dus niet, zit nog steeds te wachten op bericht.
14 jan 2024
Multifocale bril met elite zichtveld en titanium montuur voor een goede prijs. Top glazen die ik niet bij de opticien kan krijgen en ook binnen 10 dagen bezorgd. Gekocht na eerdere goede ervaring met dit bedrijf.
18 feb 2024
Ze zijn moeilijk bereikbaar via Instagram moeten vragen wanneer de bril binnen kwam omdat we er al meer dan een week op wachten. En dan blijken ze nog een verkeerde bril te hebben gemaakt
Zolang je de klanten service niet nodig hebt is alles perfect. Makkelijk bestellen met prima eindproduct. Klantenservice reageert niet op mail. Telefonisch lastig doorkomen.
22 apr 2024
Bril kan niet optijd geleverd worden
Een bril besteld en na 8 dagen een maiñ krijgen dat hij voorlopig niet leverbaar is vind ik niet prettig
Ook geen indicatie hoeveel vertraging er dan is, ik heb geen idee.
9 feb 2024
Hoop brillen net onder de gratis verzending prijs verlaagd. Beloven volgende dag in huis maar altijd wel een excuus waardoor het paar dagen tot week duurt.
5 mrt 2024
Volgende keer als ik bestel, wil ik absoluut niet meer dat het met DHL bezorgt word.. maakt niet uit of er dan meer kosten aan verbonden zijn.
13 jan 2024
De varifocus brillen zijn goed als je kijkt naar prijs en kwaliteit.
Het zijn brillen voor mij naast de bril van de opticien.
31 jan 2024
Foto’s op website zijn toch niet zo betrouwbaar, monteur lijkt helemaal niet de foto’s die op de website staan.
28 jun 2024
Alles is perfect geregeld! Heb eerst pasbrillen gehad. Daarna bril en zonnebril besteld op sterkte.Alles gaat zeer snel. Heb multifcale glazen met een cilinder. De cite is zeer duidelijk hoe er gemeten moet worden en wat er ingevuld moet worden aan sterkte. Ik had al eerder brillen gekocht bij Charlie en had nog het zelfde recept nodig. Dus alles bij elkaar had ik binnen twee weken mijn brillen!
1 feb 2024
Heel blij mee!
Ik heb de afgelopen jaren al meerdere brillen bij Charlie Temple gekocht. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en ook de prijs vind ik top. De brillen zijn mooi en stevig en er is veel keuze. De levering is echt ontzettend snel, vaak al binnen 2 werkdagen. Een bril online bestellen is spannend (ik pas nooit eerst het montuur), maar ik heb bij Charlie Temple alleen maar goede ervaringen.
14 nov 2023
Leuke brillen voor minder geld. Fijn om vooraf thuis de brilmonturen te kunnen bekijken, om te bepalen welke bril het leukste staat. Zeker als je moeite hebt om online een keuze te maken. Doordat, ondanks dat ik een bestand van mijn brilpasje had doorgestuurd, de waardes niet klopten, krijg ik zonder dat men er problemen over maakt een nieuwe bril toegestuurd met de doorgegeven waardes.