charlietemple.com- Logo - Beoordelingen

charlietemple.com

3.246 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden42.281 beoordelingen in totaal

18 dec 2023
Charlie temple doet alles om je de beste bril te leveren tegen een absoluut lage prijs. In totaal moest de bril 2x terug maar de opticien heeft er alles aan gedaan om de perfecte multifocale bril, licht en dun glas met blauwfilter te realiseren. De 1e keer was het optisch middelpunt van de bril te laag omdat dit wordt berekend op basis van een algoritme. Na contact met de helpdesk werd aangeven dat de bril moest worden afgetekend ( puntje plaats van de pupil) en worden teruggestuurd. De 2e keer omdat ik toch nog betere glazen met blauwfilter wilde. Geen extra kosten alles werd gerealiseerd zonder zorgen. De service van Charlie is top en de dure brillenwinkels kunnen nog wat leren van dit service niveau. De bril die ik nu heb van Charlie is van dezelfde kwaliteit als mijn Lindberg bril met Hoya glazen die een veelvoud van de kosten van de Charlie bril heeft gekost. Top bedrijf en top producten.

15 aug 2024
Eerst wachten, glazen niet voorradig (is tegenwoordig bij Charlie standaard), dan wordt bril geleverd met verkeerd montuur, los in de doos, zonder zakje Dan begint de ellende pas echt, telefonisch onbereikbaar, en wordt op mailtje niet gereageerd. Gezien het grote aantal brillen wat wij daar hebben besteld in het verleden prima werden geleverd, thans grote tegenvaller! Op deze manier jaag je je klanten weg!
CJ
Chiel J.
Rotterdam

Beoordelingen voor charlietemple.com

28 nov 2023
Goede service eerst 1 bril besteld dat was helemaal top , goede correspondentie wat betreft de sterkte van de bril, daarna nog een tweede bril besteld
4 jul 2024
Bril is in goed ontvangen.alleen mijn eerste bril paste perfect deze is iets loser heb schroefjes aan gedraaid maar soms schuift hij nog van mijn neus
25 dec 2023

Online bril kopen kan nog makkelijker/beter

Zou handig zijn als de bijdrage van de aanvullende zorgverzekering meteen wordt verrekend. Tevens ook leuk als er merkmonturen zouden worden verkocht.
15 dec 2023
Advanced leesdeel bleek niet te voldoen in dit montuur. Zonder problemen gebruikgemaakt van retour mogelijkheid en opnieuw besteld met elite leesdeel.
26 jun 2024

Hoppa

Fijn dat mijn brilgegevens bewaard blijven. Prijs versus kwaliteit een dikke score. Bestellen en hoppa na 3 dagen via de brievenbus in huis. Perfect.
SN
Sjoerd N.
Groningen
8 apr 2024
Geweldige service, bril was kapot gegaan, gebeld en direct een nieuwe kosteloos ontvangen, dus zeer tevreden en bestel telkens weer bij dit bedrijf 👍
5 feb 2024
Goedkope leuke bril, voor een lage prijs. Daarnaast snel geleverd, en vriendelijk personeel. Snelle reactie per email, wat wil je nog meer! Bedankt!
30 jan 2024
Fijne bril voor een nog fijnere prijs! heel blij mee. Het zou fijn zijn beter inzicht te krijgen in de "status" van je bril/bestelling in het proces.
28 jun 2024

Klantvriendelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede service. Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding! Simpel je nieuwe bril passen met het perfect werkende passysteem via je webcam!
16 apr 2024
Ik ben weer uitermate tevreden over de kwaliteit, de snelheid en de informatie over mijn verzending. Prima zonnebril op sterkte tegen fijne prijs !!
1 feb 2024
Waar voor je geld! Fijn dat je vooraf kunt passen (pasmodellen). De brillen zijn echt van mooie kwaliteit en worden razendsnel op sterkte geleverd.
4 dec 2023
Leuk om de bril te bekijken op je gezicht voordat je het besteld. Helaas kloppen de kleuren dan niet helemaal maar je kunt zien of de bril je staat.
1 mrt 2024
Ik heb 5x geprobeerd mijn waardes van mijn bril door te sturen. Een of andere manier lukte het niet waardoor mijn bril veel langer duurde dan nodig
1 jan 2024

Alles prima in orde

Alles voldoet aan de verwachting. Toch geef ik 4 sterren omdat ik van mening ben dat het geen a kwaliteit. Des al niet te min ben ik zeer tevreden.
YN
Y N.
Heemstede
25 dec 2023
Bril was goed afgesteld. Paste meteen. Veel complimenten en dat voor 60 euro! Top, dan kies je er nog eens eentje extra. Passen met video is prima!
1 dec 2023
10 minuten na het bestellen dat bril/glazen niet op voorraad zijn met dus een vetraging. Dat kan beter direct voor bestellen worden gecommuniceerd.
20 nov 2023

lastig om pupil afstand te meten

lastig om pupil afstand te meten. Denk in mijn geval dat dit een beetje raar zicht geeft. Montuur en om van tevoren uit te kunnen zoeken is fijn.
AN
19 jun 2024
De zeer snelle levering! Omdat er een probleem was met de kwaliteit van de glazen werd hij opnieuw gemaakt en ik werd goed op de hoogte gehouden.
21 nov 2023
Makkelijk online een bril bestellen en snel geleverd! Eerst een zonnebril besteld en daarna nog een gewone bril! Veel goedkoper dan in de winkel.
27 jun 2024
Super! Altijd netjes verpakt en vlot geleverd, duidelijke uitleg op de site.Het enige wat ik soms mis is de optie om je sterkte e.d. op te slaan.