charlietemple.com- Logo - Beoordelingen

charlietemple.com

3.250 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden42.275 beoordelingen in totaal

18 dec 2023
Charlie temple doet alles om je de beste bril te leveren tegen een absoluut lage prijs. In totaal moest de bril 2x terug maar de opticien heeft er alles aan gedaan om de perfecte multifocale bril, licht en dun glas met blauwfilter te realiseren. De 1e keer was het optisch middelpunt van de bril te laag omdat dit wordt berekend op basis van een algoritme. Na contact met de helpdesk werd aangeven dat de bril moest worden afgetekend ( puntje plaats van de pupil) en worden teruggestuurd. De 2e keer omdat ik toch nog betere glazen met blauwfilter wilde. Geen extra kosten alles werd gerealiseerd zonder zorgen. De service van Charlie is top en de dure brillenwinkels kunnen nog wat leren van dit service niveau. De bril die ik nu heb van Charlie is van dezelfde kwaliteit als mijn Lindberg bril met Hoya glazen die een veelvoud van de kosten van de Charlie bril heeft gekost. Top bedrijf en top producten.

15 aug 2024
Eerst wachten, glazen niet voorradig (is tegenwoordig bij Charlie standaard), dan wordt bril geleverd met verkeerd montuur, los in de doos, zonder zakje Dan begint de ellende pas echt, telefonisch onbereikbaar, en wordt op mailtje niet gereageerd. Gezien het grote aantal brillen wat wij daar hebben besteld in het verleden prima werden geleverd, thans grote tegenvaller! Op deze manier jaag je je klanten weg!
CJ
Chiel J.
Rotterdam

Beoordelingen voor charlietemple.com

20 feb 2024
Fijne en snelle service, bril werd snel geleverd. Na wat aanpassingen aan de pootjes zit hij als gegoten. Draag nu vaker mijn bril in plaats van mijn lenzen
EV
Emile V.
Rijswijk
21 dec 2023

Verkeerde bril maar...

Ik denk verkeerde bril te hebben ontvangen. Aangepaste bril gevraagd. Niet gekregen, wel is aankoopbedrag teruggestort. Kortingscodes can CT werken ook niet
4 dec 2023
Altijd super mooie brillen, snel geleverd en heb zelfs een keer een verkeerd brilrecept ingevuld, kon de bril gewoon terugsturen en kreeg geld terug. Top!!!
15 nov 2023
Korting werd niet automatisch verrekend waardoor ik geen gebruik van de actie heb kunnen maken. Dat is erg jammer, verder tevreden over product en levertijd
8 nov 2023
Het thuis 'passen' ging prima, en de bezorging ook. Alleen de kleuren van de brillen zijn moeilijk te zien online. Mijn bril was veel lichter dan ik dacht.
28 apr 2024

Fijne snelle service !!

De verzend liep wat vertraging op door de leverancier. Maar hier netjes en snel een mail van ontvangen. De bril was goed en netjes verpakt. Fijne service!
22 jun 2024
Snelle en keurige verzending.. Direct een mail ontvangen,dat de glazen helaas niet voorradig waren,en besteld moesten worden. Diecwaren met 3 dgn binnen.
4 apr 2024

Tevreden

Alles ging goed. Het vraagt wel wat van je als klant. Dat je zo'n recept goed kan lezen en goed kan invullen. Maar na 3x controleren is het goed gegaan.
3 apr 2024

Snelle levering maar slechte klantenservice

Snelle levering, goede prijzen, maar belabberde naservice. Meerdere mails gestuurd met vraag/ beroep op garantie maar helaas wordt nergens op gereageerd.
19 mrt 2024
Snelle verzending van de bril. Glazen goed, al met al tevreden. Alleen vooraf was de klantenservice niet te bereiken, maar gelukkig nog niet nodig gehad.
16 nov 2023
Telefonisch contact was prettig, iets wat ik heel belangrijk vind. Oude gegevens werden er a la minute bijgehaald. Fijn, voelt als the vaste klant bent.
BB
14 nov 2023

Gewoon super

Het hele bestelproces van a tot z werkte super.. en vol verbazing had ik de dag erna de bril al in huis.. top.. ga er binnenkort nog een extra bestellen.
19 jan 2024
Topservice. Na contact te hebben gehad met de klantenservice ben ik zeer vriendelijk geholpen en is er een passende oplossing voor het probleem geboden!
1 jan 2024
Wat een top ervaring. Website is prima vwb gebruik. Keuze maken en bestelling gaat erg prettig. Producten zijn snel en goed geleverd en zijn echt prima.
15 dec 2023
Snelle levering, fijne website. Backorder werd netjes gemeld en was eerder dan verwacht binnen. Goede 'brievenbus' verpakking! Wat kan beter: Meer keuze
9 dec 2023
Goede brillen, leuke monturen, supersnel geleverd en ook nog vaak mooie kortingen. Ik zou persoonlijk graag licht gekleurd glas in het assortiment zien.
17 nov 2023

Goedkope en prima brillen

Goedkope brillen, makkelijk bestellen. Levertijd is soms langer dan aangegeven. Niet de beste kwaliteit. 1 x beschadigd glas gehad, nieuwe bril rammelt.
8 jul 2024

Te gekke bril!!

Super moderne bril Groot formaat, Cool die kleur en mooie groene meekleurende glazen. Kijkt heel goed! Vlotte levering Charlie Temple bedankt!!!🙏🏻👍🏻💪🏻
6 mei 2024
Ze reageren niet snel maar bril die besteld was met multifocale glazen was niet goed en kon het conform afspraak (in algemene voorwaarden) terugsturen.
AD
Astrid d.
Tilburg
29 jan 2024
Mooie bril ( model calvin) en stevig montuur, had er al eerder brillen gekocht, het duurde nu wel langer voor ik hem binnen kreeg, maar ben tevreden!