18 dec 2023
Charlie temple doet alles om je de beste bril te leveren tegen een absoluut lage prijs. In totaal moest de bril 2x terug maar de opticien heeft er alles aan gedaan om de perfecte multifocale bril, licht en dun glas met blauwfilter te realiseren. De 1e keer was het optisch middelpunt van de bril te laag omdat dit wordt berekend op basis van een algoritme. Na contact met de helpdesk werd aangeven dat de bril moest worden afgetekend ( puntje plaats van de pupil) en worden teruggestuurd. De 2e keer omdat ik toch nog betere glazen met blauwfilter wilde. Geen extra kosten alles werd gerealiseerd zonder zorgen. De service van Charlie is top en de dure brillenwinkels kunnen nog wat leren van dit service niveau. De bril die ik nu heb van Charlie is van dezelfde kwaliteit als mijn Lindberg bril met Hoya glazen die een veelvoud van de kosten van de Charlie bril heeft gekost. Top bedrijf en top producten.
Eerst wachten, glazen niet voorradig (is tegenwoordig bij Charlie standaard), dan wordt bril geleverd met verkeerd montuur, los in de doos, zonder zakje
Dan begint de ellende pas echt, telefonisch onbereikbaar, en wordt op mailtje niet gereageerd.
Gezien het grote aantal brillen wat wij daar hebben besteld in het verleden prima werden geleverd, thans grote tegenvaller!
Op deze manier jaag je je klanten weg!
Beoordelingen voor charlietemple.com
21 apr 2024
Productie ligt stil, na 2 weken te horen gekregen dat ze product niet kunnen leveren. Hadden ze ook wel gelijk mogen melden, gelukkig wel mijn geld terug.
Ik heb het idee dat het een zooitje is bij charlie temple.
20 nov 2023
Verkeerd geleverd product en duurt 2 weken voordat zij contact met me opnemen hierover… via mail. Kan de klantenservice niet bellen en moet allemaal per mail maar ze sturen pas wat terug na 2 weken!! Slechte zaak
2 april bril besteld en nog steeds niets ontvangen
2 april bril besteld. 3 april mailtje dat de glazen niet voorradig zijn en dat de levering maximaal 7 werkdagen is vertraagd. Inmiddels is het 18 april en nog steeds geen bril en ook verder geen enkel bericht.
7 dec 2023
Acties op monturen die niet beschikbaar zijn, slecht bereikbaar.
Monturen waar een actie voor is, zijn ‘toevallig’ niet meer op voorraad. Levertijd is veel langer dan wordt aangegeven. Klantenservice is telefonisch niet/nauwelijks bereikbaar en op mail wordt niet gereageerd.
Telkens als ik iets bestel zijn de glazen niet op voorrraad en wordt de levering 7 dagen uitgesteld. Deze keer had ik na 10 dagen nog niets ontvangen. Niet liegen en gewoon zeggen dat je niet kan leveren.
13 apr 2024
De bestelling is niet binnen gekomen binnen de tijd die ervoor staat. Gebeld 2 keer voor 13 uur en eruit gegooid. Daarna gemaild en geen reactie.
En nu vraag hoe bestelling is die niet binnen gekomen is.
5 mrt 2024
Nare ervaring
Twee weken geleden een cadeaubon besteld en ben bang dat ik deze niet meer ga ontvangen. Na meerdere malen tevergeefs contact te hebben gezocht.. totaal niet te bereiken zowel telefonisch als via mail niet.
11 apr 2024
nog steeds niets ontvangen, eerst bericht over max 7 werkdagen vertraging, 2 weken later weer bericht over 7 dgn vertraging.
eerder communiceren en bij zo'n lange wachttijden kleine attentie op zijn plaats
22 feb 2024
De sterkte van de brillen is niet goed. Mail gestuurd maar ik krijg geen reactie.. als ik vandaag niks hoor stuur ik ze nog een mail. Krijg ik dan nog geen reactie dan mag de rechtsbijstand het oppakken…
23 apr 2024
Optijd leveren, bestelling niet niet binnen paar dagen maar pas na 2 weken ontvangen. Mosterd na de maaltijd. Heb een andere bril moeten kopen. En 0,0 reactie op mijn verzoek de bestelling te annuleren.
7 mrt 2024
Ik probeer ze te bereiken maar al een aantal dagen lukt dat niet.En wil graag iets aanpassen online in mijn account zodat ik een bestelling kon doen maar ook dat lukt niet,5x gemaild maar geen reactie .
3 mei 2024
Bril niet ontvangen. Telefonisch geen contact. Na 15 min. In de wacht gestaan word je afgebroken. Op email wordt niet gereageerd. Aangeleverd track and tracé code onbekend bij DHL, niet aangeleverd.
21 apr 2024
Waardeloos krijg mail op mail dat de glazen niet leverbaar zijn. Bied ze dan ook niet aan! 6-4 besteld, nu 21-4 nog niks. Ondertussen bij de opticien maar 1 besteld en die paar dagen later al binnen.
14 apr 2024
Very slow delivery
Very first time i used this site to order glasses.... They said a normal order like mine take them 3 days i have been waiting 12 days already and the status of my glasses is still at being made.....
20 feb 2024
Ik heb twee keer besteld en allebei de keren was de levertijd langer. Beide keren zelfde verhaal.
Tweede bestelling geen kokers meer op voorraad. Montuur ook wst krom geleverd. Geen top kwaliteit
16 feb 2024
Ik bestelde een zonnebril op sterkte, maar en kwam een normale bril. Daarna contact opgenomen met klantenservice en nooit meer wat gehoord. Telefoon nemen ze niet op en e-mail beantwoorden ze niet.
9 dec 2023
2 x een bril gehad met blauwe gloed in de glazen
tot 2x toe een bril gehad waarbij erop de glazen een blauwe gloed was te zien.. slechte communicatie 2x, slechte opvolging van het probleem 2x, slechte feedback 2x.. geen oplossing aangeboden 2x..
19 jun 2024
Sneller leveren en niet meer met brievenbuspost. Mijn 1e bestelling is nooit aangekomen. 2e bestelling duurt wederom 2 weken, net als de 1e bestelling. Jammer dat het zo lang moet duren allemaal.
3 mrt 2024
Verkeerde bril geleverd gekregen. Klantenservice niet bereikbaar en nog steeds niks gehoord. Hangen na 45 minuten aan de telefoon gewoon op. Twee mails gestuurd nog niets vernomen. Waardeloos.
10 apr 2024
Beterei info graag. Bril heeft bv geen verende benen. Neusbrug is niet instelbaar. Voor dat geld was dit wel mogelijk geweest. Op andere site bril gevonden met die specs en was 60% goedkoper.