smartphonehoesjes.nl- Logo - Beoordelingen

smartphonehoesjes.nl

22.994 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden141.095 beoordelingen in totaal

25 feb 2024
Wat een uitkomst deze tablethouder voor in de auto! Wij zijn al jaren op zoek naar zoiets en nu uiteindelijk per toeval gevonden en besteld. Het pakket is netjes en snel geleverd. Moest wel even op de website kijken hoe het precies in elkaar en bevestigd moest worden omdat er geen handleiding bij zat, maar het wijst voor zich. Gelijk geprobeerd in de auto en het past perfect. De houder is van stevig materiaal en de tablet kan er zelfs met cover in geplaatst worden. De klemmen zijn netjes afgewerkt met rubber zodat de tablet niet kan beschadigen. De houder is ook geschikt voor je telefoon. Het is eenvoudig dmv een veerklem te bevestigen op de hoofdsteun en de uitschuifarm is erg handig, zo kan iedereen op de achterbank meekijken, kinderen blij en wij ook! Ideaal voor onze autovakantie naar Italie deze zomer! Echt top!

2 okt 2024
Het hoesje (Iphone 15) was besteld met extra snelle verzending (daar ook voor betaald), maar het kwam alsnog een dag later. Een minpuntje, maar kan gebeuren met de drukke bezorgschema's van de pakketdienst. Vervolgens was mijn hoesje binnen 3 dagen kapot. De retourservice heeft uiteindelijk mijn geld retour gegeven. Het product was teleurstellend, had ik niet verwacht. Bij mijn volgende telefoon kom ik waarschijnlijk weer bij jullie uit, want de website en hoeveelheid hoesjes zijn natuurlijk geweldig. Overigens: via Instagram attendeerde ik jullie (netjes in een privébericht) overigens nog op een behoorlijke spelfout op de retourpagina. Daar ben ik voor bedankt in woord. Toch attent. Samengevat: twee teleurstellingen én een dankwoord verder helaas geen geschikt hoesje via jullie gevonden. Even goede vrienden hoor. Fijne dag!

Beoordelingen voor smartphonehoesjes.nl

17 uur geleden
Vlotte snelle verzending. Brievenbuspakje dus je moet niet thuis zijn.
Alles was inorde juist levertermijn mag iets korter is nu ong 7 dagen
Ziet erg keurig en stevig uit Mooie ruimte voor de pasjes en briefgeld
Gemakkelijk te bestellen en te betalen, vlugge levering in brievenbus.
Bestelling snel geleverd en hoes was goed, zoals op de site afgebeeld
MG

Het hoesje is goede kwaliteit

Het hoesje is betaalbaar, goede kwaliteit en snel geleverd! Prima dus!
Bezorging ging niet goed Zou dinsdag komen maar was er donderdags pas
Antwoord van smartphonehoesjes.nl
Beste Dini, Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wens je een fijne dag toe. Wat jammer om te lezen dat er onduidelijkheid is over de verschillende verzendopties. Wanneer er wordt gekozen voor verzending per pakketpost of een premium brievebuspost verzending kan je bestelling de volgende dag geleverd worden. Echter heb je gekozen voor de gratis verzending "Binnen 2 werkdagen bij je thuisbezorgd". In dit geval wordt het niet de volgende postdag bij je geleverd, maar kon het vanaf woensdag bij je geleverd worden. Het kan wel eens voorkomen dat de post last heeft van een vertraging en hierdoor zul je het een dag later ontvangen hebben. Ik heb je een mail gestuurd en wil je vragen hierop te reageren, zodat we je een tegemoetkoming voor het ongemak aan kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Heleen Smartphonehoesjes.nl
16 okt 2024
Eenvoudig te bestellen en voor ik het wist lag het al in de brievenbus
RH
Richard H.
Apeldoorn
15 okt 2024

Erg fijn

Groot assortiment, makkelijk bestellen, snel bezorgt en goede service
13 okt 2024
veel keus en je hebt zo een smartfonehoesje gevonden. snelle levering.
12 okt 2024
Snelle levering, goed verpakt en hoesje voldoet aan onze wensen. TOP.
8 okt 2024
Bestelling kwam snel aan, alles zoals verwacht en beschreven, perfect.
8 okt 2024
Prima service, ook als het product niet aan de verwachtingen voldoet.
4 okt 2024
Hoesje klopt gewoon. Knopjes doen het prima en de prijs is uitstekend.

Eenvoudig en gemakkelijk.

Eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen. Supersnelle korte levering.
Mooie hoesjes, ik de zelf ontworpen is heel fijn en mooi geworden.
BV
BERNARD V.
Monnickendam
17 okt 2024

Top keuze, verzending en service.

Zeer grote keuze, razend snelle verzending en een geweldige service!
11 okt 2024
Snelle en fijne service en goede kwaliteit spullen voor je telefoon.
JZ
Julia Z.
Berg en Terblyt
4 okt 2024
Ruime keuze. Symphatieke prijzen. Snel geleverd in keurige verpakking
YM
Yvonne M.
Dordrecht
Lekker vlug verzonden snel in huis heel goede kwaliteit prima prijs