LEDdirect - www.leddirect.nl- Logo - Beoordelingen

LEDdirect - www.leddirect.nl

813 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden21.677 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor LEDdirect - www.leddirect.nl

7 jul 2024
5 jul 2024
5 jul 2024
30 jul 2024
Mijn bestelling is verkeerd geleverd ik heb een lamp met ip44 besteld maar ik heb een lamp van ip20 gekrijgen
24 jan 2024

Perfecte online shop

Het is mijn tweede keer dat ik een bestelling heb gedaan omtrent vier mtr ledrail, door een vernieuwde controller kreeg ik geen reactie met mijn afstandbediening. Alles zorgvuldig aangesloten en gelezen, ik dacht dat heb ik weer. Mail geschreven, maar te ongeduldig om het antwoord af te wachten heb ik gebeld met een medewereker. Ik ben zo geweldig en geduldig geholpen en binnen vijf min bingo, en wat ben ik er blij mee zeg achter mijn 4 mtr vitrage geen zwart gedeelte mee savonds. Super sfeervol en warm wow zeg. Maar ook alle bijbehorende art netjes verpakt gewoon top. Bij Leddirect word je niet teleurgesteld als je tenminste voor kwaliteit gaat.
3 nov 2023
Beetje jammer dat er geen lampje inzit. Dit is alleen het huis. Ik kocht deze omdat de verlichting stuk was. Niet te weten dat het niet compleet is. Stond ook nergens vermeld. Heb voor ik bestelde iemand van u gesproken om te vragen of de travo stuk zou kunnen zijn ? Kans was niet groot. Nieuwe lampen besteld.... zitten er geen lampen in.....
HB
Henk B.
Zwijndrecht
24 mrt 2024
Super goede service . Ik ben al jaren klant bij Led Direct omdat ze uitstekende product verkopen tegen scherpe prijzen. Bij e.v.t. defecten wordt niet moeilijk gedaan en heb je de andere dag al een nieuw product. Vooral als het gaat om led dimmers krijg je deskundig advies. Werkt het dan nog niet, dan kun je het totaal opsturen en wordt het probleem meestal bij hun opgelost.
19 dec 2023
Dimbare 12V spotjes besteld maar op de verpakking stond dat deze niet dimbaar waren. Na contact met de klantenservice bericht gekregen dat van overheidswege "niet dimbaar" op de verpakking moet staan, maar dat de lamp in combinatie met een juiste dimmer wel degelijk dimbaar is. Op zich prima maar is mss wel goed om dit ergens op de website een plek te geven.