Beoordelingen voor LEDdirect - www.leddirect.nl
28 nov 2023
Uitgebreid assortiment. Goede beschrijvingen die de juiste keuze mogelijk maken. Belangrijk dat na keuze voor een bepaalde lamp/strip een voorselectie van de gerelateerde producten zoals trafo etc goed tevoorschijn komen, immers de kennis ontbreekt bij de klant. Voor- en nadelen zomogelijk benoemen. Goede prijzen en meestal snel geleverd
1 mrt 2024
Heb een lamp ontvangen die was stuk kan gebeuren ik belde kreeg een excuus we zullen meteen een nieuwe op sturen volgende dag was de nieuwe lamp binnen een top service en de man aan de telefoon zeer vriendelijk als ik wat nodig heb bestel ik daar weer en ik zal het doorgeven aan al mijn kennissen top service 👍
12 mrt 2024
Beste service die je kan hebben!
Ik heb nog nooit zulke goede service ervaren. Ik had spotjes besteld en een uur later werd ik gebeld, of ik thuis drivers had liggen of niet. Want die moesten er wel bij. Had ik niet, dus ze zijn toegevoegd en de dag erna was alles in huis. Uitmuntende service van Ivan Weijkamp!!!
Wilde led kastverlichting kopen maar die was helaas uitverkocht. Nadat ik me aangemeld had voor het ontvangen van een email zodra ze weer op voorraad waren kreeg ik direct een mail. Daarop heb ik twee stuks incl. dimmer gekocht een ingebouwd en ze zijn grandioos.
29 mei 2024
Gewoon goed
Prima bestelproces, duidelijke website.
Goede prijzen en snelle levering. Hebben zelfs contact opgenomen om aanpassing aan de levering te doen omdat gekozen optie niet passend was.
Enige minpunt is dat de 2,5m lange geleiders alleen per 2 verkocht worden.
23 nov 2023
Had verkeerde soort lampje besteld, kon ik terugsturen. Ze hebben even meegekeken naar de goeie soort, toen bleek dat die nu niet beschikbaar zijn kon ik m'n vraag mailen. keurig opgelost, misschien is het handig om backorders mogelijk maken.
14 nov 2023
geweldige service
Als totale leek ben ik geweldig geholpen met het uitzoeken van wat ik nodig had, bedankt voor al je hulp Mark!
We hebben het nog niet op kunnen hangen, dus een foto plaatsen is nog niet mogelijk, maar de spullen zien er in elk geval prima uit
20 jan 2024
Afwijking geleverd artikel
Ik stelde een afwijking vast in de geleverde bestelling en meldde dit aan de klantendienst.
Ik kreeg onmiddellijk reactie en na overleg kreeg ik met een extra levering de juiste artikelen. Geen enkele meerkost voor mij.
Prima service
15 jun 2024
Heel correct zowel product als service
Zeer vlotte bestelling, correcte communicatie en levering. Wat stom dat een driver in een kleine kokerdoos wordt doorverpakt in een erg grote doos voor dat product. Die kon voor mijn part best op het product zelf worden gekleefd.
14 mrt 2024
Bestelling online doorgegeven, normaal de dag nadien in huis, doch dit heeft 2 dagen extra geduurd wegens problemen bij PostNL.
Geen verwijt naar Leddirect.nl
Alkes netjes aangekomen, lampen gemonteerd en alles werkt perfect !
30 dec 2023
Prima verlichting en uitstekende dienst na verkoop. Beschrijving van de lamp kan misschien beter, er staat nergens vermeld dat deze kan ingesteld worden met bijgeleverde afstandsbediening wat overigens zeer plezierig werkt.
1 feb 2024
Wat materiaal betreft prima in orde, enkel ge gebruik aanwijzigingen is niet 100% , een leek zoals ik moet toch wat uittesten voor dat alles 100% werkte. Maar anders topper en ook zeker de snelheid van leveren 24h
14 feb 2024
Top!
Snelle en goede bezorging! Professionele en vriendelijke medewerkers die net dat stapje extra zetten! Preventieve check op de orders of items wel op elkaar aansluiten en advies over betere, wel passende combi's!
Eindelijk een bedrijf dat precies kon leveren wat ik nodig was en dat ook nog voor een redelijke prijs. Op zoek naar verlichting voor de caravan her hele fraaie armaturen gevonden die gewoon op 12V werken.
27 dec 2023
Het is heel eenvoudig voor een bejaarde om bij LED te bestellen, zeer tevreden
over het product. Het zag er echt verzorgd uit en ook nog supersnel geleverd fotograferen kan ik eigenlijk niet : sorry
11 feb 2024
Ik kreeg een mooi pakketje die netjes afgegeven moest worden, helaas zijn veel bezorgers te lui om het tot op 3 hoog te bezorgen daarom zetten ze een valse handtekening op de plek van ontvangen.
27 nov 2023
Goede an snelle levering. Duidelijk aansluitschema bij div. mogelijkheden.
Goede an snelle levering.
Het viel me op dat er een zeer duidelijk schema van mogelijke aansluitingen werd gezonden. Met de uitleg in de verpakking zou het lastiger geweest zijn. Prima.
13 apr 2024
Probleem opgelost na 1 telefoontje
Na foutief artikel te hebben ontvangen (Yphix beugels van plastic ipv metaal), werd na 1 telefoontje het probleem direct opgelost zonder problemen.
Respect voor de snelle afhandeling !
4 dec 2023
Het feit dat even na gebeld werd of het niet de bedoeling was om ook een trafo met bijbehorend snoer te bestellen want dat hadden wij bij het digitaal bestellen over het hoofd gezien!
28 feb 2024
Goede snelle levering.
Jammer van de dure verzendkosten.
Nu is het product niet het juiste wat ik moet hebben maar moet ik weer verzendkosten betalen om het retour te zenden helaas.