Beoordelingen voor LEDdirect - www.leddirect.nl
Top
Snelle levering, prijskwaliteit verhouding is prima, artikel goed verpakt...zeer tevreden !
Avonds om half 10 besteld , volgende dag op gemelde tijd keurig en veilig verpakt geleverd .
Alles verliep super vlot
Volgende dag was mijn gerief reeds geleverd. Geen enkel probleem. Alles verliep super vlot.
Goede klantenservice
Voor lamp die te snel kapot ging meteen geld terug zonder factuur. . Goede klantenservice.
Een heel goede technische ondersteuning gehad. Snelle levering en kwaliteit is zeer goed.
Overzichtelijke website en snel het bestelde (afstandbesturing) omruilen tegen uitgebreide
Snellelevering. Heel handige led verlichting onder de trappromaprijs kwaliteits vehouding
Makkelijk mijn gewenste artikel kunnen
vinden ,snel te bestellen en ook snel geleverd.
goed advies
Fijn advies en snelle verzending van mijn aankoop. Na montage werkt alles naar behoren.
Vlotte levering.
Omdat het nu vriest de montage van de buitenlamp eventjes uitgesteld.
Zeer tevreden
Zeer snelle levering (zondagmiddag besteld, maandagochtend bezorgd) en keurig verpakt.
Ondanks dat het bestelde product niet naar wens was, toch een en ander goed opgelost.
Prijs kwaliteit zeer goed, snelle verzending en zeer goede en vriendelijke service
Mooi product! Jammer dat er geen mal bij geverd is. Op de doos is voldoende ruimte.
Prima, led direct heefd precies gedaan wat het beloofd heefd product is uitstekend.
Zoals t heurt.
2 R7S led tubes als vervanging voor halogeen. Redelijke prijs, keurige levering.
5 stars
No issues with ordering, no issues with paying, no issues with delivery. 5 Stars.
Perfect geholpen. Zeer klantgericht en meedenkend Bedrijf! Daar heb je wat aan!!
Duidelijke website waarbij goed werd aangegeven welke producten je nodig hebt.
Zondagavond besteld en dinsdag middag geleverd. Super snel, ben zeer tevreden.👍