Artimal.nl- Logo - Beoordelingen

Artimal.nl

231 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.648 beoordelingen in totaal

2 mei 2024
Dankjewel voor het mooie portret van Queen Tessa. Ja, zo heet ze werkelijk deze veel te lieve boerderij hond, die eigenlijk inbrekers moet afschrikken, maar wel eens een slaapmiddel krijgt toegediend van de boeven via een stuk vlees . . . vreselijk . . . Maar dat terzijde . . . ik wilde het bevriende boerenechtpaar, waar wij weleens op de boerderij en de hond passen, verrassen met een mooi portret van Tessa. Maar bij het eerste portret was de vlakverdeling niet goed, naar mijn gevoel . . . en na een mailtje daarover gestuurd te hebben, met foto’s . . . kreeg ik binnen een week al een nieuw portret van Queen Tessa . . . GEWELDIGE service . . . want nu is het meer Tessa, met een grote robuuste kop, die bijna alle ruimte op het portret inneemt. Blij mee, en straks als we weer een weekend mogen oppassen, is het mooie portret voor in de huiskamer en het iets minder mooie portret voor in de bedrijfskantine. Benieuw hoe Tessa zelf reageert, haar baasjes zullen in ieder geval dol blij zijn met deze portretten. Super bedankt Artimal voor deze geweldige service, Agnes.

10 dec 2023
De site is prima. Gebruiksvriendelijk. Zodra je je foto gekozen hebt, krijg je per email een proefafdruk. En daar gaat het mis; zodra je de afdruk afkeurt en je wijzigingen wil laten aanbrengen, gebeurt dat niet. Je krijgt keer op keer dezelfde afdruk. Wat voor wijzigingen het ook zijn. De responsemail is ook altijd dezelfde.

Beoordelingen voor Artimal.nl

13 okt 2024

Koffer met afbeelding hond

Fijn dat je eerst een digitaal bestand krijgt toegestuurd ter akkoord. Snelle levering; zelfs eerder als aangegeven. Mooie stevige, maar toch lichte koffer.
AD
De beloofde proefversie werd op de aangegeven tijd doorgestuurd, het portret ziet er geweldig uit en een zeer snelle levering. Top!!
21 okt 2024

Tevreden klant😁👍

Snelle reactie, verandering na het ontvangen van proefdruk ook weer vlot gegaan!Levering binnen afgesproken termijn
14 okt 2024
Paar correcties voordat de bestelling rond was. Super leuk resultaat!
Zeer mooi. Super snel aanpassingen uitgevoerd en prachtig resultaat
17 okt 2024
Het ziet er heel mooi uit! Goede kwaliteit foto. Mooie kleuren
Beste service ooit en Teun heeft dat snel verholpen :)
7 okt 2024

Mooie portretten

Overleg goed en mooi product
Snel en mooie foto!
19 okt 2024