11 apr 2024
snelle verzending en goed op de hoogte gehouden.
Alleen de koeriers die ze gebruiken kregen online hele slechte reviews.
Ik hield mijn hart vast omdat ik heel veel reacties las over late levering of bij verkeerd huis afleveren, maar gelukkig had ik mijn pakket op tijd.
Ik kreeg een melding dat het bezorgd was maar mijn bel was niet gegaan. Ik woon in een appartement ( met lift overigens ) en ben toen naar de brievenbus gelopen beneden en mijn pakket hadden ze daarin gedaan.
Tuf Tuf zelf helemaal top !
Tuf tuf is echt bereid om juist contact te leggen. Helaas heb ik de spoedpost niet ontvangen. Ook klopt de info niet altijd, voor 23:55 besteld is volgende dag geleverd. Afhankelijk van de dagen. Dat staat weer op een andere pagina vermeld. Al willen ze wel hun best doen is dit wel een groot nadeel. Zo heb ik mijn items niet op tijd gekregen
Beoordelingen voor Tuf-Tuf Nederland
4 sep 2024
4 sep 2024
Als het orobleem is op gelost dan…geef ik.jullie 5 steren
Als het probleem is op gelost dan krijgen jullie pas je 5 sterren
Kijk jullie mail na ..ik heb een klacht in gedient
Gr nancy en renen
16 sep 2024
Bedankt voor je review.
Wij hebben n.a.v. uw mail een passende oplossing geboden.
We hopen dat alles nu naar wens is geweest.
5 sep 2024
Het pakketje is nooit aangekomen.
Dit is niet helemaal de schuld van tuf tuf, maar van trunkrs
Bedankt voor je review.
Na ons contact zijn wij hier meteen mee aan de slag gegaan.
De kosten van het pakket worden gecrediteerd.
Onze excuses voor het ongemak.
26 aug 2024
Snoepjes dat nog heel moeilijk te krijgen is!!!top!
Leuk ingepakt snoepjes te verkrijgen dat nog moeilijk te vinden zijn als ook kleine speelgoed traktaties!!!
3 sep 2024
Bedankt voor je review.
Heel veel plezier van de bestelling.
30 aug 2024
Goede service , besteld en een dag erna werd het al bezorgd . Gewoon top
Bedankt voor je review.
Wat fijn dat de bestelling snel in huis was.
We hopen je nog eens terug te zien.
28 aug 2024
Bestelling komt overeen met verwachti g
3 sep 2024
Bedankt voor je review.
Fijn dat alles naar wens is.
30 aug 2024
11 apr 2024
snelle verzending en goed op de hoogte gehouden.
Alleen de koeriers die ze gebruiken kregen online hele slechte reviews.
Tuf Tuf zelf helemaal top !
12 apr 2024
Bedankt voor je review.
Wat fijn dat de bestelling op tijd is geleverd.
Veel plezier van onze producten en we hopen je nog eens terug te zien.
15 feb 2024
Geen zin
Ik vind het heel vervelend om hierop te moeten reageren, ik geef graag een beoordeling met de sterren maar ga geen verhaaltje schrijven nadat ik iets besteld heb
26 feb 2024
1 dec 2023
Top ervaring
Tuf Tuf heeft mij heel goed geholpen. Ik had een bestelling gedaan maar 1 artikel was niet op voorraad. Ik had aangegeven dat ik deze nodig had voor een feestje. Zodra deze weer op voorraad was hebben ze mij gebeld en heb ik het artikel weer besteld. Het kon gelijk 5 min daarna mee en de hele bestelling heb ik dezelfde avond nog ontvangen! TOP SERVICE 🤗
5 dec 2023
Bedankt voor je review.
Gelukkig hadden wij op de valreep alle producten in huis en kon de bestelling nog met de bezorger mee.
Wij hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling.
6 feb 2024
Snelle levering, slingers alleen korter dan verwacht
Snelle levering en mooie slingers. Het enige wat ik jammer vind is dat er bij de gele slingers staat dat ze 10 meter lang zijn. Maar dat de vlaggetjes minimaal 2 meter korter zijn. Waardoor je dus eigenlijk een veel kortere slinger hebt dan die 10 meter en een heel lang koord aan beide einden. Was misschien fijn geweest als dat er bij vermeld stond.
26 feb 2024
Bedankt voor je review.
De vlaggen worden zo geleverd vanuit onze leverancier.
Wij zullen dit extra vermelden op onze website.
De snoep schelpen had ik groter in geschat maar buiten dat vond ik de service fijn. Dat het allemaal snel geleverd is. We gaan vast de show stelen met de traktatie voor het kinderfeestje van mijn zoontje. We halen hier met regelmaat goederen voor onze feestjes van Halloween tot kinder verjaardagen, dus wij zijn echt fan van deze winkel!
28 nov 2023
Bedankt voor je review.
Wat een leuk bericht dat wij van je hebben mogen ontvangen.
We hopen dat je zoontje een leuk kinderfeestje hebt gehad en tot een volgend feestje.
22 jan 2024
Top klantenservice, denken met je mee, heldere website en kwalitatief goede spullen
De website is helder en je kunt makkelijk op thema zoeken. Ze hebben leuke spullen en kwalitatief goed.
De klantenservice is snel, goed en denkt met je mee. Ze reageren snel op vragen en beantwoorden deze ook direct. Ik was nog iets vergeten bij een bestelling, dit werd vlot opgelost. Dank voor jullie hulp hierin!
25 jan 2024
Bedankt voor je review.
Wat leuk om te horen dat alles naar tevredenheid was.
Veel plezier van onze producten en hopelijk tot een volgend feestje!