4 mrt 2024
16/2 klok besteld 26/2 mail gestuurd . Vandaag 12/3 de klok gekregen, helaas is het glas beschadigd. Een mail en foto's gestuurd, hoe gaan we dit oplossen? Keurig opgelost door.
Inplaats van leren van een review krijgen we een boze mail met een deel van de communicatie als onderbouwing en gaat meneer over tot het annuleren van een product die een nalevering is. Nu moet ik meegeven dat terug betalen wel in een snel tempo is gegaan.
Refuse to accept returning the items, which is against the law
18 jul 2024
30 jan 2024
2x riviera maisson pot besteld
Beide potten hebben verschillende hoogtes terwijl het allebei maat M zijn.
Daarnaast is 1 pot beschadigd. Helaas kan ik niet terugsturen omdat de retourkosten voor mij zijn. Dus ik verlies hier sws geld in.
30 jan 2024
Beste Soumaya, het is handmade en daarom zijn alle voorraadpotten niet precies gelijk. Tevens is een luchtbel geen beschadiging.
😃 mvg. Team HOMESTORE BERGEN
20 dec 2023
De levertijden waar maken, op de website staat 3-5 werkdagen, maar daar hebben ze zich ruimschoots niet aan gehouden. Ook de website up to date houden, want schijnbaar staan er spullen online op voorraad terwijl deze later nabesteld moeten worden.
24 dec 2023
Een beetje begrip mag er ook wel eens zijn in deze drukke dagen. Dan kan er ook wel eens iets niet zo gaan zoals het hoort. Wij zijn ook maar mensen waar gewerkt wordt.
13 dec 2023
Wordt beoordeeld
Mijn bestelling van 24 november nog niet ontvangen terwijl deze op voorraad waren. Telefoon wordt nooit opgenomen.
Oh ja? Heel vervelend maar verhaal heeft 2 kanten.
mvg.Team Homestore Bergen 😃
27 dec 2023
Klok was kapot wijzer was los .heb hem zelf gerepareerd
Klok was kapot wijzer was los .
3 dec 2023
Geen producten voor een mooie prijs op uw website aanbieden die niet meer leverbaar zijn
19 dec 2023
Wordt beoordeeld
Ik heb nog niets ontvangen
Ik heb nog niets ontvangen, bezorging zou binnen 3 tot 5 dagen plaatsvinden.
19 nov 2023
Na een week nog steeds niks ontvangen
11 dec 2023
Heb nog steeds niks ontvangen!!!
13 mei 2024
De communicatie verloopt heel slecht en de verzending laat lang op zich wachten (3 weken)
3 jun 2024
Beste Gonny, wij vinden het heel vervelend dat u niet op tijd uw goederen heeft ontvangen en daarom bieden wij u onze welgemeende excuses aan.
met vriendelijke groeten, Eric director Homestore Bergen
5 jan 2024
25 jun 2024
13 jul 2024
Bedankt voor je review en het vertrouwen!
met vriendelijke groeten Team Homestore Bergen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
20 jun 2024
13 jul 2024
Bedankt voor je review en het vertrouwen!
met vriendelijke groeten Team Homestore Bergen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️