10 jul 2024
Suisse toonsoort is super fijn gereedschap!! Ben er al vele jaren een groot fan van! En het gaat je leven mee volgends mij!! Fijne ligging in de hand en zeer goede kwaliteit! Bezorging is ook snel gegaan, maar nooit snel genoeg natuurlijk met nieuwe toys!! ; )
Eerst terechtgekomen op de oude website, die regelmatig vastloopt. Een verwijzing naar de nieuwe website zou handig zijn. De nieuwe website werkt probleemloos.
Het bestelde gereedschap is correct geleverd. Wel een dag later dan dat de website aangaf.
Beoordelingen voor Swisstools.nl
Onduidelijk site
Antwoord van Swisstools.nl
15 jul 2024
Beste,
Jammer dat de site niet duidelijk is voor u. Zou u ons kunnen vertellen waar voor u de onduidelijkheden zitten zodat wij hier aan kunnen werken?
We horen het graag!
Met vriendelijke groeten,
Koen van Opzeeland
3 mei 2024
Beter dan Wiha
Ik had altijd spullen van Wiha. Toevallig een bitje van PB Swiss Tools verkregen bij een item wat ik kocht. Deze zijn veel mooier afgewerkt, zien er kwalitatief beter uit, duidelijke markeringen.
Mooi spul!
Hele mooi en goeie kwaliteit schroevendraaier handvat hebben goede hou vast en grip punt zijn niet echt sterk oude is geen half jaar oud en brak af bij een vast zittende schroef