8 okt 2024
Irriteerde mij mateloos aan de "standaard" 400 x 300 stapelkratten van de bouwmarkt, omdat hier NET geen 4 dozen schroeven in gingen in de breedte, en NET geen 3 dozen in de diepte.
Op de website van Alpac vond ik stapelkratten van 400 X 300 waarvan de binnenwerkse maatvoering 15 mm breder en dieper is, waardoor ik nu gemakkelijk genoeg dozen schroeven kwijt kan. Voor een ander misschien niet zo belangrijk, voor mij scheelt het in ieder geval een hoop frustratie!
Tot de volgende bestelling!
Per ongeluk dubbel besteld gelukkig oplettende medewerker belde ons om even te checken of dat wel klopte. Tijdens gesprek bestelling nog even doorgenomen geeft een heel prettig gevoel. Inmiddels de bakken ontvangen zelfs voorzien van reserve sluiters.
12 aug 2024
Onvolledige levering (GLS) werd na onze telefonische vraag keurig rechtgezet. Vandaag ontvingen we de nazending.
Voorts reeds 2'de bestelling bij jullie: prima productkwaliteit (stevige bakken; vlot stapelbaar)
13 aug 2024
Verzendkosten omlaag. Dat is nog al aan de hoge kant bij kleinere bestellingen
1 aug 2024
Snelle levering van gewenst artikel, goed verpakt.