alpac.nl- Logo - Beoordelingen

alpac.nl

159 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden429 beoordelingen in totaal

8 okt 2024
Irriteerde mij mateloos aan de "standaard" 400 x 300 stapelkratten van de bouwmarkt, omdat hier NET geen 4 dozen schroeven in gingen in de breedte, en NET geen 3 dozen in de diepte. Op de website van Alpac vond ik stapelkratten van 400 X 300 waarvan de binnenwerkse maatvoering 15 mm breder en dieper is, waardoor ik nu gemakkelijk genoeg dozen schroeven kwijt kan. Voor een ander misschien niet zo belangrijk, voor mij scheelt het in ieder geval een hoop frustratie! Tot de volgende bestelling!

7 mei 2024
Op donderdag middag besteld, met de “belofte” morgen geleverd. Inmiddels is het dinsdag en heb ik geen verzendbevestiging gehad.

Beoordelingen voor alpac.nl

2 jul 2024
4 jun 2024

Snel en uitstekend bezorgd.

Snel verzonden, keurig verpakt. Goed product. Tevens was de service van de bezorger uitstekend. Hij vond ons huis in 1 keer, kon echt vakkundig rijden met zn vrachtwagen en was zeer vriendelijk & service gericht. Allemaal punten die tegenwoordig een uitzondering vormen. Alleen al door de bezorger zou ik vaker bij Alpac bestellen.
25 mrt 2024

Keuzemogelijkheid voor afhalen producten aangeven

Je kunt kiezen of je bestelde producten wilt laten versturen of afhalen. Wellicht een keuzemogelijkheid doorgeven van wanneer men iets kan afhalen (timeslots of iets dergelijks).
7 apr 2024

Prima bakken

Prima webshop Kreeg alleen geen mail dat het klaar stond Wij hebben de bakken by hun opgehaald Nadat we gebeld hadden met de vraag of het klaar stond Verder ook prima webshop
24 jun 2024
Keurige bakken en netjes geleverd. Wij zijn er bij onze stichting 2FIT4 heel blij mee. En de diverse kleuren zijn ook nog eens heel praktisch.
6 apr 2024
Goed surves alleen die aasvis was niet me een c scharnier das jammer maar voor de rest prima top ook snel antwoord op je vraag 👍
1 feb 2024

Snelle service

2 van de kratten kwamen beschadigd aan. Na melding werden direct 2 nieuwe kratten verstuurd. Goede, snelle service!
31 jan 2024
Zeer uitgebreide website die gebruiksvriendelijk is. Top service Altijd stipt. Klant is koning mentaliteit 👍👍
4 mei 2024

Precies de juiste bak met inzet

De bak met 24 vaks inleg boven en onder was precies wat ik nodig had. Structuur in mijn viltbloemen winkel
18 jun 2024
Snel geleverd, prima kwaliteit. Losse deksels besteld, deze kwamen voorgemonteerd geleverd.
1 mei 2024

Goede kwaliteit en snel geleverd

Maar enkele kratten in geel, verder top geregeld, goede kwaliteit en snelle levering.
31 mrt 2024
Perfecte en snelle bezorging. Jammer van die véééél te grote doos. Niet efficiënt!!!
TB
Tirza B.
Nieuwegein
12 apr 2024

Top!

Een snelle goede levering! En erg blij met de bakken… goede kwaliteit
DA
D A.
Deventer
17 mrt 2024

Online besteld.

Een bak online besteld. En we konden het direct ophalen bij vestiging.
26 jun 2024

Pizza bakken

Keurige zending. Materiaal top! Erg blij met de mooie pizza bakken!
29 jun 2024

Wat een snelle levering, binnen 24 uur in huis, top.

Bezorgd binnen 24 uur, heel bijzonder, en hele mooie stapelbakken👍😉
26 mrt 2024
Via website besteld en alles keurig op tijd en compleet ontvangen
26 jun 2024
prima alles geregeld. Snelle levering en product zoals gedacht.
26 feb 2024

goede service en mooie producten

super service kleine transportschade gemeld en gelijk opgelost
22 jun 2024
Goed product snelle levertijden, what you see is what you get.