Lucardi Juwelier Almelo- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Almelo

289 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden499 beoordelingen in totaal

13 sep 2024
Zoals iedereen ben ik ook gek op Lucardi! Idk what to say but yall just hire the best people for the job. Im always approached by a happy worker who just wants to help. I love that 🧡 another thing is the jewelry. You know most of the time you really want a Nice accessoire, and also to be within price range. Yall do fullfill peoples dream and make me a happy customer each time. Yall are the best in my opinion and I do wish the boss and all his customer workers a bright future ahead! Ps. I live in the netherlands for 15yrs now and the first time I entered as a client, I never left. Keep up the good work yall🧡

21 sep 2024
Meer mensen op topdrukte tijden inzetten; er stonden klanten al minimaal 10 min in de rij voor de kassa te wachten tot ze konden betalen. Een klant heeft dit zelfs niet afgewacht en is weg gegaan

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Almelo

5 jul 2024
4 jul 2024
3 jul 2024
1 aug 2024
Personeel mag wat behulpzamer. Het zou daarbij moeten hangen, anders online maar even kijken.
22 jun 2024

Personeel erg vriendelijk en netjes wel punt van kritiek richting Lucardi

Personeel erg vriendelijk. Verder ook alles prima. Ik had echter 10 euro korting als member. Had ik ook een mail van gehad. Dus mijn dochter heeft een armband en een ketting van Guess gekocht van haar verjaardagsgeld. Tot onze verbazing ging de korting er niet af. Er werd medegedeeld dat Guess hieraan niet meedoet. Dit staat echt nergens vermeld in de mail. Dit is geen kritiek op het personeel van het filiaal, maar wel punt van kritiek richting Lucardi.
30 nov 2023
Zeer kundige en vriendelijke verkoopster, heeft gevoel voor wensen van de klant. Deze jonge dame krijgt behalve 5 sterren ook nog een opgestoken duim. De entree van de winkel zou iets royaler kunnen, maar mischien moeilijk i.v.m. veiligheismaatregelen. Klantenservice en Webshop kan ik niet beoordelen. Fysiek in filiaal Almelo.
18 dec 2023

Het was een geweldige ervaring shoppen bij lucardi🎄

Het was een geweldige ervaring in jullie winkel de verkoopster was super vriendelijk , alles wat ik in gedachten had voor een geweldige kerst is bij lucardi geslaagd super mooie sieraden gescoord kan er helaas geen foto van laten zien want ze zijn erg mooi ingepakt en pas met kerst suprise haha 🎄
16 jan 2024
Ik ben net bij jullie Lucardi winkel geweest en vind dat het personeel ontzettend veel de tijd neemt om je te helpen passen en te kijken of het leuk staat! Ik vind stalen sieraden erg handig om dat bij mij ander materiaal gauw zwart wordt! En dat voor heel weinig geld ook nog eens.
25 jun 2024
een paar mooie kettingen aangeschaft voor onze zoons. Er werd helaas geen melding gemaakt van de aanbieding 2 kettingen kopen 3e gratis, dat zagen we bij het uitlopen van de winkel. Alsnog voor die aanbieding een derde ketting uit kunnen zoeken. Prettig personeel, behulpzaam
9 nov 2023

Klantvriendelijk

Ik heb vandaag 2 ringen gekocht. Ondanks het druk was in de winkel ben ik zo goed geholpen. De medewerkster was zo geduldig met mij. Ze nam de tijd en was erg aardig! Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo tevreden een winkel ben uitgelopen. Locatie Almelo.
27 jan 2024

Ruilen in de winkel

Had een horloge besteld via de website maar die vond ik toch niet mooi. In de winkel in Almelo gelijk omgeruild voor een ander en de medewerkster heeft het horloge gelijk op tijd gezet en op maat gemaakt! Vriendelijke leuke meid!
30 jan 2024
Ik ga naar de Lucardi vanwege de sieraden. Niet vanwege het personeel, die vind ik nooit prettig. Ik maak zelden mee dat ik fijn wordt geholpen. Meestal ga ik naar een andere juwelier, maar ik had nu een giftcard.
22 dec 2023
De jongedame hielp ons erg goed, ook tipte ze ons om member te worden. Ook nog eens super leuk verpakt voor kerst 🎄 ze deed de ringen om haar eigen ginger om te laten zien hoe ze om de vinger zouden staan 👌🏻
29 jan 2024

goede service

ik werd goed geholpen ik kreeg de ketting die ik had uigezocht niet dicht daar werd ik mee geholpen en toen ik thuis kwam vond ik hem toch te kort kon hem zonder problemen ruilen voor een langere
4 jan 2024

Top Winkel & Sieraden En altijd vriendelijk

Ben voor het eerst in De winkel gegaan om uit te zoeken wat ze allemaal hebben, en het is echt een aanrader om daar wat te halen voor iemand of voor jezelf natuurlijk. En de kwaliteit is perfect
20 nov 2023

Zeer goed, vakkundig en vriendelijk

Ik had een ketting kapot getrokken. De hanger heeft voor mij grote emotionele waarde. Ik ben bij Lucardi Almelo heel fijn geholpen en kreeg goed advies. Nu kan ik mijn geliefde ketting weer om😁