20 jul 2024
Duidelijke site, ik had een kleine rugzak nodig waar ook mijn mac in paste en omdat bij een aantal rugzakken niet even duidelijk de (binnen) maten stonden adviseerden ze om er een paar te bestellen en wat niet goed was weer terug te sturen (dan betaal je maar een keer de kosten om terug te sturen.) Omdat ik een paar dagen de tijd heb om ze te vergelijken kan ik een weloverwogen beslissing nemen ;-)
Exact 1 week geleden 2 slaapzakken besteld bij de bergvrienden. Op de site staat dat de goederen normaal binnen 1 werkdag verzonden worden; de levertijd van 5 à 7 werkdagen zou op basis van die informatie dus vooral te wijten zijn aan het feit dat alle goederen vanuit Duitsland getransporteerd dienen te worden.
De dag na de bestelling ontving ik al een mailtje dat de levertermijn 1 werkdag extra zou bedragen vanwege de grote drukte.
Aangezien ik na 3 werkdagen nog steeds geen bericht van verzending had ontvangen, legde ik dan maar mijn oor eens te luisteren bij de klantendienst. De mevrouw die ik aan de lijn had, leek weinig extra info te kunnen opvragen dan wat ik zelf online kan zien. Ze probeerde me vooral te sussen: "het is echt enorm druk", "ik zie dat uw bestelling al in een vergevorderde fase van het proces zit" (--> 2 slaapzakken uit het rek nemen, in een doos doen en opsturen .. hoe complex kan het proces zijn, vraag ik me dan af).
Inmiddels zijn we al 5 werkdagen na de besteldatum en de slaapzakken zijn nog steeds niet verzonden. Dat ik dus de slaapzakken binnen de 6 a 8 werkdagen zou mogen ontvangen, begint erg onwaarschijnlijk te lijken.
Ik heb gelukkig nog een klein beetje marge, maar helaas niet veel: nog 8 werkdagen vanaf nu en mijn 2 dochters vertrekken op scoutskamp... Als ik dus tegen eind deze week niet minstens een verzendbevestiging heb, zal ik dus verplicht zijn om nog snel naar de Decathlon of AS adventure te lopen en 2 slaapzakken te kopen.
In dat geval mogen de bergvrienden hun gerief houden en denk ik niet dat ik hen voortaan nog als "vrienden" zal beschouwen.
Beoordelingen voor Bergfreunde.nl
22 mei 2024
Bestelling na 10 dagen nog steeds niet geleverd….
28 mei 2024
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Onze excuses voor deze vertraagde levering.
Wij werken er aan om sneller te kunnen verschepen.
Heb je verder nog vragen? Onze klantenservice staat van maandag tot vrijdag, van 9.00 – 17.00 uur voor je klaar. Mailen kan via https://www.bergfreunde.nl/contact/. We zijn telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur via +31 (0)30 - 499 0286.
1 jun 2024
Verzendtijd is lang. En geen goede communicatie.
30 mei 2024
Slechte service. Gmail maar ze geven niet thuis
30 dec 2023
niets ontvangen en weet niet hoe te bereiken
26 feb 2024
mijn pakket nog steeds niet ontvangen !!!!
8 mei 2024
Hartelijk dank voor de beoordeling!
Het spijt ons dat deze bestelling niet kon worden geleverd en uiteindelijk naar ons retour was gegaan.
Het aankoopbedrag is hiervoor vergoed.
Mocht dit niet zijn ontvangen dan helpen wij graag verder!
11 mei 2024
Shipment takes too long. 1 week waiting
28 mei 2024
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Het spijt ons dat deze levering zo lang heeft geduurd.
Wij werken er aan onze verzendingen te bespoedigen.
Excuses voor het ongemak en een fijne dag gewenst!
Hartelijk dank voor jouw feedback!
Het spijt ons dat er aanvankelijk geen terugbetaling was, maar gelukkig hebben wij dit nu samen met elkaar kunnen oplossen en zou het nu vergoed moeten zijn.
Mocht het bedrag nog niet op jouw rekening staan, dan helpen wij graag verder!
Hartelijk dank voor deze feedback!
Het spijt ons dat het niet mogelijk was om te kiezen voor achteraf betalen.
Achteraf betalen is niet mogelijk indien...
de levering naar een postpunt gaat
de aangegeven voornaam, achternaam of het land van het bezorgadres afwijkt van het factuuradres
de bestelwaarde minder is dan EUR 10,00
de bestelwaarde meer is dan EUR 3500,00
je winkelwagen producten uit de volgende categorieën (incl. subcategorieën) bevat: elektronica & energie, navigatie & horloges
Als geen van bovenstaande punten op je bestelling van toepassing is, ligt de oorzaak bij onze externe betaaldienstverlener Unzer. Bij achteraf betalen voert Unzer op de achtergrond een controle uit. Bij een onduidelijk of negatief resultaat kan achteraf betalen niet worden aangeboden. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met Unzer door een e-mail te sturen naar datenschutz-vie@unzer.com
Alle informatie over de kredietcontrole vind je op onze pagina over privacybescherming www.bergfreunde.nl/privacy/
Je kunt ook een andere betaalmethode kiezen: https://www.bergfreunde.nl/verzending-en-betaling/